lub Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu hezky se to čte, Jendo . pokud mas momentalni puzeni, tak ty AE1500 klidne zkus, spis nez GD. kdyz vyjdou levneji, nez nakup v samosce.. vzpominam - na GD350 mi prekazely ty packy zespodu a taky, a to uz je vylozene manyra, trochu velky font dne v tydnu ve srovnani s datumovkou vedle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryk66 Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Dnes opět Rangemany. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu V 11. 11. 2024 v 21:28, ... napsal: Na AE-1500WH mi nadmíru vyhovuje ovládání tlačítek (u bahňáků je, kvůli odolnosti, příliš velký odpor, 5600 mají navíc tlačítka ještě špatně přístupná); kdybych měl jistotu, že ochranné sklíčko nalepím bez bubliny, tak (pro mne) hodinky nebudou mít chybu! Absenci opakovaného timeru (při vaření) obcházím opětovným spuštěním po upozornění. Trochu je škoda, že nejde vypnout pípnutí při stisku tlačítek, ale zas toto není model do opery... Vida, tak u AE-1500WH se opakovaný timer dá zapnout! V režimu nastavení timeru se přepíná pomocí pravého horního tlačítka (LIGHT). Ty hodinky zrají jak víno! Co jak víno, jak dvouplísňový sýýýr!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Ještě chvíli a možná zjistíš, že jejich 10letá baterie je jeden velkej podvod, protože se hodinky tajně nabíjejí skrytými solárními články pod displejem Jinak opakovaný timer samozřejmě dobrý tip. Ale nesmí se to přehnat. Třeba u GBX-100 jsem se s jejich timerem (s nastavením timer+odpočinek+timer+ atd. a pro každou sekci zvlášť) jsem se teda moc nesžil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Moje druhé MR-G. Nezdá se to, ale to docela macek. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince To jo, tehdejší asi nejmackovatější z macatých MR-G. Ale zase si s nimi člověk nosí pěkný kousek titanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Jo, díky tomu titanu jsou hodně lehké a dobře se nosí. Problém je spíše asi výška. Jinak jsou ale super a jsem rád, že se mi je podařilo sehnat v tomhle stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda.M Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Casio Oceanus OC-101 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince dřív dělali v casiu dobře nositelné hodinky jednou za čas je s velkou radostí ponosím a stýská se mi po takových velikostech nakonec i estetika je velice povedená.. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda.M Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince GW-M5610U-1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 7 hodinami, kaktusář napsal: dřív dělali v casiu dobře nositelné hodinky hehe, tyhle jsem měl a nedlouho po vstupu na chmag v roce 2009 jsem je tu střelil za 400, to si pamatuju. víc mě ale mrzí ty digi vedle, ke kterým jsem se zachoval stejně. tehdy jsem byl přesvědčenej, že budu pěstovat už jenom mechaniky a nic jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 53 minutami, lub napsal: hehe, tyhle jsem měl a nedlouho po vstupu na chmag v roce 2009 jsem je tu střelil za 400, to si pamatuju. víc mě ale mrzí ty digi vedle, ke kterým jsem se zachoval stejně. tehdy jsem byl přesvědčenej, že budu pěstovat už jenom mechaniky a nic jiného. nojo, já jsem rád, že je ještě mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazda99 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Dnes impulzivní nákup ale ta zelená je fakt hezká :)) 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 5 hodinami, Mazda99 napsal: Dnes impulzivní nákup ale ta zelená je fakt hezká :)) Jo, je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazda99 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 10 minutami, jendazhor napsal: Jo, je Ještě přemýšlím nad tou modrou nebo bílou ale nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Nákup barevných variant stejného modelu, je další stádium chronochoroby. Znám ho, taky jsem tím občas trpěl... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se