Chronopetr Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 Užíváme počásko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
jendazhor Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 před 11 hodinami, worel napsal: Už je to 17 let co sem si koupil svoje první hodinky jako odměnu, že sem úspěšně zvládnul maturitu. Casio edifice na Zuludiver řemenu a řekl bych, že na něm nevypadjí vůbec špatně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Máš recht, vypadají na tom kožakovi dobře.
worel Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 před 7 hodinami, jendazhor napsal: Máš recht, vypadají na tom kožakovi dobře. Ještě jednou otloukánky na řemenu. Jinak děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 13. září 2025 Nahlásit Odesláno 13. září 2025 Už to začalo a chcije Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mvguzzi Odesláno 17. září 2025 Nahlásit Odesláno 17. září 2025 Když jsem je viděl poprvé, musel jsem je mít. Dnes přišly a jsou super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kaktusář Odesláno 18. září 2025 Nahlásit Odesláno 18. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 18. září 2025 Nahlásit Odesláno 18. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 20. září 2025 Nahlásit Odesláno 20. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 20. září 2025 Nahlásit Odesláno 20. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jendazhor Odesláno 21. září 2025 Nahlásit Odesláno 21. září 2025 Lehoučká titanová verze LCW-M100T Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Rendell Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pavel87 Odesláno 29. září 2025 Nahlásit Odesláno 29. září 2025 Moc mě baví! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sodekcz Odesláno 30. září 2025 Nahlásit Odesláno 30. září 2025 Ranní čaj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cokafola Odesláno 3. října 2025 Nahlásit Odesláno 3. října 2025 Jsem je koupil exmanželce na narozeniny co má za týden, protože si stěžovala, že už rok ode mne nedostala žádné hodinky. No asi ani žádné nedostane. Jsou boží!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Radimk Odesláno 4. října 2025 Nahlásit Odesláno 4. října 2025 před 13 hodinami, cokafola napsal: Jsem je koupil exmanželce na narozeniny co má za týden, protože si stěžovala, že už rok ode mne nedostala žádné hodinky. No asi ani žádné nedostane. Jsou boží!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou... co to je za referenci?
AKUC Odesláno 4. října 2025 Nahlásit Odesláno 4. října 2025 Před hodinou, Radimk napsal: Jsou... co to je za referenci? GBD-200
Rendell Odesláno 4. října 2025 Nahlásit Odesláno 4. října 2025 Dnes máme krásně, zatím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ouskavl Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodekcz Odesláno 11. října 2025 Nahlásit Odesláno 11. října 2025 Na houbách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se