MartyH Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 před 1 hodinou, jendazhor napsal: Mám tyhle "multifunkce" rád. Zkusils vzdálenost na nějaké mapě měřit? Taky to tak mám. Co se týká toho měření, funguje to překvapivě přesně a to jak na mapě, tak i při běžném měření vzdálenosti. U map jsou přednastavená měřítka, u běžného měření jsou možné metrické i imperiální jednotky. Má to i funkci pro navigaci, ale jak to funguje, jsem ještě nezkoumal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Takže jak jsem předpokládal. Pěkný. To by jeden z nostalgie na chvíli nechal mobil s online mapama v kapse a vytáhnul nějakou tištěnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Dnes fúze mých 2 nejoblíbenějších značek! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Tssss...takhle si gravírou zmrvit Casia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 2 minutami, Kamil.K napsal: Tssss...takhle si gravírou zmrvit Casia! To já ne, to Japonci... Navíc bych to právě takto nehodnotil, ale to je čistě subjektivní pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvguzzi Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Dnes mi dorazily od váženého člena...moje první Protreky . Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Kocoury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Kdo pozná odrůdu? Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 TS-2000, rok ‘83Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Náhodou se mi povedlo koupit Gatesovy hodinky a docela mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Dnes tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Já Včera, dnes a zítra a taky V sobotu večer a v neděli ráno - takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Vzpomínky na dovolenou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Dnešní houbová mise Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sslava Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Otloukánek W-760 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Pepsi Duro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Oceanus po Tátovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 tiffany blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se