TiborDS Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiborDS Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek5 Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Nové G-čka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Dneska moje oblíbené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Asi jo, ty vole asi jo na ruce G-SHOCK rose gold CASIO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 2100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 další kousek do kolekce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Před polednem edifice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Dneska jsem si vzal na výlet potápky - abych mohl topit žízeň v radegastu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 před 47 minutami, _lip_ napsal: Dneska jsem si vzal na výlet potápky - abych mohl topit žízeň v radegastu To snad není možný. Já žasnu snad při každém tvém příspěvku . Pěkný hodinky, pěkná sbírka celkově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Už od včerejška! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 To snad není možný. Já žasnu snad při každém tvém příspěvku . Pěkný hodinky, pěkná sbírka celkově.Díky, oceány jsem si dost oblíbil. Jinak tohle je P2000 a je to na tuto značku ne zrovna běžný typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Tak už je mám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Intervaly na bouldrovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 zdar chlapci, jak bojujete vy, kdo máte casia s BT (a že vás je tu dost) s tou novou casio aplikací? donedávna jsem používal tu jejich na géčka. přestala fungovat a jako náhrada je ta nová. připojení, oprávnění a všechno jsem nastavil, kupodivu rozchodil, ale přijde mi to tak strašně nahovno, že jsem ji odinstaloval a smířil se s tím, že hodinky připojovat k mobilu nebudu. stejně mi šlo především o historii kroků. nechápu třeba, že pokaždé vyžaduje přístup k poloze - jako proč, když to ty hodinky (GBA-800) nepotřebují? proč nejde mít jednoduchou appku na nastavení hodinek/historii kroků a případně stopek, ale je to nějaká všeobecná casio aplikace, kde se naprostá většina věcí netýká mě / mých hodinek..? tak by mě zajímalo, jak to řešíte, jestli jste s tou apkou spokojeni a tak.. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boriscz Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 K blankytně modré obloze, přispívají k celkové pohodě. Dobrou náladu a hezké počasí všem přeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se