Andrew Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Já sice slíbil, ze ho prodam, ale jak to tak sleduji, za chvíli to s nim bude jak s Pepsi RLX Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 To teda musím ještě nějaký double tape deck pořídit, na tu Blavu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Double deck nedělaliTEAC celá řada 500 aneb chovná stanice jezefčíkůhttp://www.audiorama.com.br/teac/reference500.htm Upraveno 15. března 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Ale DAF su celkom slusny punk so syntakom.. minule som niekde videl aktualne video, taky stary plesaty ujo sa tam zvijal, pecka a ked uz je piatok, tak klasika.. Blue Monday minuly weekend som to doma vypeckoval a dcery trsali o106.. a nechapali aky to ma suvis s Mirom Zbirkom How does it feel.....já dnes ráno obšťastnil rodinu (celou platňou) Karolkom Duchoňom...je tam i jedna tématická o jazvečíkovi. Upraveno 15. března 2019 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Upraveno 15. března 2019 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Double deck nedělaliTEAC celá řada 500 aneb chovná stanice jezefčíkůhttp://www.audiorama.com.br/teac/reference500.htmtak aspoň dvě R-H 500, do páru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Afri donesie antenu!Přesně a už jsem vymyslel i zapojení aby nám té milované hifi neshořeli :-) Upraveno 15. března 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Konečně něco v duchu názvu vlákna: AV jezefčíkDomácí kino 5.1 nemám ani neplánuju mít, ale když je tento krasavec s 5x80 Watt k mání za 100 liber... za ty prachy dobrý i jako dekorace, nebo ne?prosím rozmluvte mi někdo nákup této zbytečnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Prosím, prosím, řekni že k němu máš i jiný zdroj než tuner, prosím...Jasný, tuner je jen doplněk+ ipod a internetová rádia které tu doporučil Ipo nejsou vůbec špatný. Hlavní zdroj je pc a externí zvuk. Karta EMU 2002 což bude možná teď nejslabší článek řetězu. Repro stare regály BW 602. Jezevčík zapojen zatím jsem ho jen tak polechtal na břiše. Koukal jsem s otevřenou hubou co dovede oproti do dneška používanému avr od denonu dra 375 je to nebe a dudy...Sraz jezevčík v Blavě si dovedu živé představit jak dojedu vlakem s jezevčíkem v batůžku. Jestli bere Afri anténu vezmu tuner z šlechtické rady jezevčíků Upraveno 15. března 2019 uživatelem David Tichy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Kua Instant nemáš mail na CEO TEAC? že bychom mu napsali o podíl na zisku - vytváříme mu tady novou generaci zákazníků - až jim odroste jezefčík, půjdou do nového TEACu atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Jasný, tuner je jen doplněk+ ipod a internetová rádia které tu doporučil Ipo nejsou vůbec špatný. Hlavní zdroj je pc a externí zvuk. Karta EMU 2002 což bude možná teď nejslabší článek řetězu. Repro stare regály BW 602. Jezevčík zapojen zatím jsem ho jen tak polechtal na břiše. Koukal jsem s otevřenou hubou co dovede oproti do dneška používanému avr od denonu dra 375 je to nebe a dudy...Sraz jezevčík v Blavě si dovedu živé představit jak dojedu vlakem s jezevčíkem v batůžku. Jestli bere Afri anténu vezmu tuner z šlechtické rady jezevčíkůA teď rychle odsud, příteli! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Díky za radu. Jak už bylo napsáno někde nahoře, hudba musí hlavně bavit. Mě to v téhle mojí sestavě baví a dostačuje. Teď jsem spokojený...Ikdyž nějaký ten DAC lepší... hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Afri donesie antenu!Ja donesiem brata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Kua Instant nemáš mail na CEO TEAC? že bychom mu napsali o podíl na zisku - vytváříme mu tady novou generaci zákazníků - až jim odroste jezefčík, půjdou do nového TEACu atd...Ja nanho mail nemam, ale obavam sa ze on na mna uz ano :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Díky za radu.Jak už bylo napsáno někde nahoře, hudba musí hlavně bavit. Mě to v téhle mojí sestavě baví a dostačuje. Teď jsem spokojený...Ikdyž nějaký ten DAC lepší... hmmNějaký DAC lepší = Schiit Bifrost Multibit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Nějaký DAC lepší = Schiit Bifrost MultibitPěkný. Myslel jsem spíš něco kde bych postřehl změnu bez nutnosti investice větší než je celá moje sestava. Upraveno 15. března 2019 uživatelem David Tichy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Nějaký DAC lepší = Schiit Bifrost MultibitTen DoppelFrost se mi zamlouvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Pěkný. Myslel jsem spíš něco kde bych postřehl změnu bez nutnosti investice větší než je celá moje sestava.Tak třeba Schiit Modi Multibit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Ten DoppelFrost se mi zamlouvá Když už tak důsledně: Scheiisse DoppelFrost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se