Andrew Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 (upraveno) Příteli značka je Luxman a je to taková alternativa k Accuphase Rozdíl je poměrně podstatný (příměrem k ceně)... začínám se dostávat do Tvého stavu spokojenosti Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 15. července 2019 uživatelem Andrew
Andrew Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 (upraveno) Nakonec kompromisní 507, cenový rozdíl byl 3:5 a s obavou, ze rozdíl třeba ani nepoznám Navíc barevně mi jde ke zbytku spíš modré podsvícení AB Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 15. července 2019 uživatelem Andrew
Duke650 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Je to elegán ze staré dobré školy, snad ti vydrží déle než NAD :-)
African Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Jsem právě koukal na ceník Luxman a pro mě osobně už tak příznivý tedy není :-) Ba naopak mě překvapil nedávný test Accuphase předzesilovače C2150 ve společnosti výkoného zesilovače P4500 za celkovou cenu 78.000,- což v překladu hifi cenové politiky tak 70 možná 65 :-) To už jsem si říkal, ty vole, ta cenovka je opravdu zajímavá .....Ale Luxman vypadá super, v čem vidíš hlavní rozdíl a výhody oproti NAD co jsi měl před tím?
Andrew Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Už se musím vážně krotit, každá koruna kterou do toho davam je slyšet, ale zároveň můj původně nastaveny rozpočet ?kilo? je dnes zcela mimo, nelituji, ale nevidím žádný konec a další investicí (jestli vůbec bude) bude maximálně onen gramofon. Pánové, zlaté hodinky, tohle je teprve žrout peněz i času a to cítím, že jsem stále na úrovni Tag Heuer. Rozdíl oproti NADu je jako u všeho ostatního, v tomto případě je to krásný stroj, tj. precizní zpracování a zvuk je krásně prokreslený, takový lehký a vzdušný, detailní, basy hutné... ještě jsem neudělal rekalibraci Lyngdorfu, ale věřím, ze se ještě někam posunu (ano, vidím rozdíl mezi nastavením jednoho vůči druhému zesilovači). Zkratka jako pri každém nákupu z tohoto ranku jsem šťastný parchant, ale už vážně musím brzdit. P.S. Protože je Luxman větší, musím povolat opět truhláře (už po 4.) a nechat si o to víc rozřezat nábytek Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Jako všechno když na tom ujedeš, pěkný to máš :-) Teď tady studuji Luxman a parádní záležitost, mají velmi zajímavou historii.
TomCZ Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Andrew, ještě že jsi tomu propadl...CA hraje dobře
Andrew Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Jsou mi daleko sympatictejsi než Tebou kdysi zmiňovaný McIntosh, rozmyslel jsem mezi Accu a tímto, protože obě značky jsou v integrovaných zesilovacich pojem a Luxman mi byl tak nějak sympatictejsi a i poměr cena / ?výkon? byl lepší... jsem vážně spokojeny, neeexistovat zde již zmiňovaná 590AxII není moc důvodů pro mne uvažovat o zmene, ale opravdu jsem se posunul do úrovně spokojenosti, asi jako Ty s Creekem (i když u Tebe to bylo jednodušší) Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Tak teď opravdu koukám že snad ve všech testech srovnávají Luxmana jako levnější dobrou volbu s Accuphase, tak mrknu po delší době na jejich stránky a říkám si, mě snad škálí zrak, oni tam mají novinku FM tuner??? Vysílání v Čr má končit příští rok, chápu ten produkt nějak špatně? Jako skalního fanouška chronomagu FM vysílání mě to prostě nedá se nezeptat :-) :-) https://www.accuphase-praha.cz/tuner-accuphase-t-1200
Frostie Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Tak teď opravdu koukám že snad ve všech testech srovnávají Luxmana jako levnější dobrou volbu s Accuphase, tak mrknu po delší době na jejich stránky a říkám si, mě snad škálí zrak, oni tam mají novinku FM tuner??? Vysílání v Čr má končit příští rok, chápu ten produkt nějak špatně? Jako skalního fanouška chronomagu FM vysílání mě to prostě nedá se nezeptat :-) :-) https://www.accuphase-praha.cz/tuner-accuphase-t-1200a na ten konec FM v ČR příští rok při dab pokrytí cca 40% jsi přišel jak?
Andrew Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Afri, odpovím Ti jazykem našich východních bratří ?si zabil? Sent from my iPhone using Tapatalk
McStinger Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Aj Ergo si urci hlasitost merania... A to je ten problem. Je to priblizne 170dB To už má znalosť miestnosti 100%, teraz robí korekciu a snaží snaží sa ju zväčšiť.
eskimak Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 To už má znalosť miestnosti 100%, teraz robí korekciu a snaží snaží sa ju zväčšiť.Kurwa! To ma nenapadlo. Idem checknut ci mi nepraska komin.
instant Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Pockaj az to zacne delit nulou, to uvidis casopriestorove coro moro
Dráteník Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Teda, ujíždět s hudbou na rákosce....doufám, že takhle postiženej nikdy nebudu.
pepaa Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 (upraveno) Jsem se konečně dopídil příčiny - v LAN to nebylo, šíří se to přes kabel 230 V.Ano, je to zvláštní, stejné skladby, stejná místa.Ale je to tak.Přepojení do zásuvky na jiné fázi pomohlo. Upraveno 16. července 2019 uživatelem pepaa
African Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 a na ten konec FM v ČR příští rok při dab pokrytí cca 40% jsi přišel jak?Ale nějaký vizionář to tady psal, ale teď koukám ticho po pěšině :-) :-) Ty jo, Accuphase má opravdu styl, pěkné věci, musím se ještě jednou podívat trochu blíže na tu c2150, ta cena je opravdu zajímavá.....anebo radši ne :-) Parádním cédéčko, pokud máte někdo půl Mega navíc.... https://www.accuphase-praha.cz/accuphase-dp-950
Andrew Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 Já bych se kouknul, ten rozdíl oproti Creeku (ano, neslysel jsem, teoretizuji) bude propastný, přestože se pouštis do relativního Entry level Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 No právě, takže lepší ani nikam nechodit, nepátrat :-) Teď v létě hlavně ani není čas, to už musí opravdu být abych zvládl celé cédéčko pěkně nahlas, spíš se na ty škatule jenom práší...podzim bude trochu více nebezpečný vůči šrajtofli :-) Už jsi to naladil, máš vůbec nějaký CD přehrávač nebo jenom stream? Tenkrát tě ten můj NAD trochu dráždil co si tak vzpomínám :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se