African Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Hm, ty vogo, to bude gůd :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Tak snad zítra No, jsem zvědav. Zdá se, že míříš vysoko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) Tak brouček je doma, respektive v kufru auta, a večer budu laborovat. Desky se někde zasekly, tak jsem rychle koupil Petera Gabriela, abych měl alespoň něco na vyzkoušení. Protože je v krabici a fotit beztak neumím, dávám povedený obrázek z netu Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Tak brouček je doma, respektive v kufru auta, a večer budu laborovat. Desky se někde zasekly, tak jsem rychle koupil Petera Gabriela, abych měl alespoň něco na vyzkoušení. Protože je v krabici a fotit beztak neumím, dávám povedený obrázek z netu Oho, Electroconpaniet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 ...paráda,ať ti dělá radost,jakou máš přenosku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Páni ,v Pohořelicích je hi-fi bazar ,prodává tam velmi fundovaný pan Karel.Nutno vidět a slyšet,všechno propojí,předvede,pokecá,poradí.Má tam naprosto všechno od beden do AV receiverů od kačky do milionu.Mám odtud bedny Elac.Stojí za to tam zajet podiskutovat ,poslechnout než utratíte peníz.a pak budete nasr....Dobré hi-fi za malý peníz opravdu není.Jo a k tomu kinu.Nestojí to za nic ,t aky jsem si tím prošel,stereo je nade vše. Na koncertě kapela taky nehraje zezadu a z boku,jen zepředu! presne...taky pana Karla doporucim. Zname se dlouhe roky a naposledy jsem u nej kupoval Denon integrac do kanclu pres 2ma tydny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 rejan bude v soku, ked zisti, ze vsetky tie zdroje zvuku su vlastne monofonne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) Tak brouček je doma, respektive v kufru auta, a večer budu laborovat. Desky se někde zasekly, tak jsem rychle koupil Petera Gabriela, abych měl alespoň něco na vyzkoušení. Protože je v krabici a fotit beztak neumím, dávám povedený obrázek z netu Wow, těším se na živé fotky a Peter Gabriel si myslím že bude dobrý start :-) Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Moje duše dosáhla nirvány ... jinak desky dorazily všechny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Nádhera. A přenosku jsi tedy zvolil jakou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Na doporučení majitele stejného kousku Sumiko Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) Výborně, zde jsi rozhodně nesáhl vedle. MC nebo MM systém? Edit: tipuji to na MC Songbird Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Keby tak Iggy vtedy tusil, ze si budu jeho dosky davat pacienti na turntable v rukavickach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Jinak kdyby mi chtěl někdo poradit s nastavením, moc bych to uvítal... tlak jsem nastavil na 2gr, což je doporučení výrobce premosky, ale do tajů antiskatingu jsem zatím nepronikl. Nejlépe SZ a pak třeba telefon Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Tady tutohttps://www.htpshop.cz/mc-system/sumiko-blue-point-special-evo-iii/ A rukavicky se hodily na gramofon, desky beru do teplých Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Luxusní to máš Andrew, super :-) I ten tvůj start up balíčku desek je přesně to co můžu....užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Cesty psychoakustiky jsou nevyzpytatelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 A jak klasik praví "We live, we breathe, we interact, we exist in a messy analog world, not a digital one!" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Jestli ta poznámka byla na mne, tak jsem před časem přirovnal gramofon a analog k mechanickým hodinkam. CD/SACD ke Quartzu a streamer k chytrým hodinkam. Ten zvuk z gramofonu není čistší než z mého Luminu, je jiný, ale ne lepší, přesto na mém obličeji způsobí úsměv, jaký ze streameru ne a ne vykouzlit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se