Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

Tak brouček je doma, respektive v kufru auta, a večer budu laborovat. Desky se někde zasekly, tak jsem rychle koupil Petera Gabriela, abych měl alespoň něco na vyzkoušení.

Protože je v krabici a fotit beztak neumím, dávám povedený obrázek z netu :)

electrocompaniet-ecg-1-plattenspieler-35

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak brouček je doma, respektive v kufru auta, a večer budu laborovat. Desky se někde zasekly, tak jsem rychle koupil Petera Gabriela, abych měl alespoň něco na vyzkoušení.

electrocompaniet-ecg-1-plattenspieler-35

Oho, Electroconpaniet!
Odkaz ke komentáři

Páni ,v Pohořelicích je hi-fi bazar ,prodává tam velmi fundovaný pan Karel.

Nutno vidět a slyšet,všechno propojí,předvede,pokecá,poradí.Má tam naprosto všechno od beden do AV receiverů od kačky do milionu.

Mám odtud bedny Elac.Stojí za to tam zajet podiskutovat ,poslechnout než utratíte peníz.a pak budete nasr....

Dobré hi-fi za malý peníz opravdu není.Jo a k tomu kinu.Nestojí to za nic ,t aky jsem si tím prošel,stereo je nade vše. Na koncertě kapela taky nehraje zezadu a z boku,jen zepředu! :eek:

presne...taky pana Karla doporucim. Zname se dlouhe roky a naposledy jsem u nej kupoval Denon integrac do kanclu pres 2ma tydny :)

Odkaz ke komentáři

Wow, těším se na živé fotky a Peter Gabriel si myslím že bude dobrý start :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Jinak kdyby mi chtěl někdo poradit s nastavením, moc bych to uvítal... tlak jsem nastavil na 2gr, což je doporučení výrobce premosky, ale do tajů antiskatingu jsem zatím nepronikl. Nejlépe SZ a pak třeba telefon :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Jestli ta poznámka byla na mne, tak jsem před časem přirovnal gramofon a analog k mechanickým hodinkam. CD/SACD ke Quartzu a streamer k chytrým hodinkam. Ten zvuk z gramofonu není čistší než z mého Luminu, je jiný, ale ne lepší, přesto na mém obličeji způsobí úsměv, jaký ze streameru ne a ne vykouzlit

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...