African Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 (upraveno) Vždycky je zajímavý si přečíst věci, jako je:http://matrixhifi.com/ENG_contenedor_ppec.htm Ostatně, vždy podle vkusu a kapsy každého soudruha Zajímavý článek, ale zajímalo by mě zdali by tady někdo z nás šel tímto způsobem nakupovat :-) Poslechnu si hifi schované pod dekou, ten nejlepší zvuk odnáším, přivoním k voňavkám s přelepenými výrobci, tu nejlepší odnáším, mrknu na televize s přelepenými výrobci, nejlepší obraz beru domů :-) Tak jak, je tady někdo takový, kdoby tímto způsobem neměl problém nakupovat své hračky domů? :-) Upraveno 5. března 2020 uživatelem African
morbo Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Já se jednou strašně vožral a už sem s tou ženskou 11 let, ale to se asi nepočítá. Každopádně zatím drží, tak je to dobrý.
McStinger Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Já se jednou strašně vožral a už sem s tou ženskou 11 let, ale to se asi nepočítá. Každopádně zatím drží, tak je to dobrý. To bol asi slepý test, ale aby bol plnohodnotný, mal si ich mať pod dekou aspoň dve a náhodne prehadzovať. Náhodně nalezená fotka pro potěchu gramofonistů Ten popis na druhom obrázku je chujovina. Zjednodušene: v horizontálnej rovine (doprava a doľava) je zapísaný mono signál, vertikálne (zvislo, hore-dolu) je "stereo informácia". Ihla behá v obidvoch rovinách. Preto sa na vinyl nedá hodiť čokoľvek, čo bolo zmastrované pre CD, ale to čo bolo zmastrované pre vinyl sa dá dať na CD bez problémov. Pre vinyl basy musia byť ideálne čo najviac v strede stereo obrazu a vo fáze, aby ihla moc nelietala vertikálne.
instant Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 (upraveno) Najlepsia zabava s platnami boli "plastinky" v sovietskom casaku Kolobok, ak si ich pamatam tak boli modre, makke a ohybne medzi stranami, to si vystrihol a dal na gramec a take elektrostaticke supy to davalo, kam sa hrabali kurzweilove syntaky. Ked si chcel stereo, musel si mat dva gramce a kua dobry zmysel pre timing.. Upraveno 6. března 2020 uživatelem instant
Duke650 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Ten popis na druhom obrázku je chujovina. Zjednodušene: v horizontálnej rovine (doprava a doľava) je zapísaný mono signál, vertikálne (zvislo, hore-dolu) je "stereo informácia". Ihla behá v obidvoch rovinách. Preto sa na vinyl nedá hodiť čokoľvek, čo bolo zmastrované pre CD, ale to čo bolo zmastrované pre vinyl sa dá dať na CD bez problémov. Pre vinyl basy musia byť ideálne čo najviac v strede stereo obrazu a vo fáze, aby ihla moc nelietala vertikálne. Díky, to zní zajímavě. Stejně je pozoruhodné, jak inženýři před desítkami let dokázali vyvinout ?standard? a doslova vtisknout hudbu do hmoty...respekt. nabízí se hodně analogií s mechanickými vs quartzovými kalibry...nebo třeba jako tesat klínové písmo do hlíny vs stisknout na noťasu Ctrl+P :-) :-)
Leviathan Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 (upraveno) Najlepsia zabava s platnami boli "plastinky" v sovietskom casaku Kolobok, ak si ich pamatam tak boli modre, makke a ohybne medzi stranami, to si vystrihol a dal na gramec a take elektrostaticke supy to davalo, kam sa hrabali kurzweilove syntaky. Ked si chcel stereo, musel si mat dva gramce a kua dobry zmysel pre timing..Myslim, ze sa to volalo Ogoňok :-) teda Ohník. Upraveno 9. března 2020 uživatelem Leviathan
elloco Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 Gramplastinki Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 Myslím, že jeden z časopisů, který je uveřejňoval, byly ??????? ????????
instant Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 (upraveno) Chlapci zlati, bol to Kolobok, ja si to pamatam jak vcera. Ohnik aj Veselyje kartinki boli pre male deti a max. 1.stupen ZS. LINK LINK Upraveno 10. března 2020 uživatelem instant
Frostie Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 Chlapci zlati, bol to Kolobok, ja si to pamatam jak vcera. Ohnik aj Veselyje kartinki boli pre male deti a max. 1.stupen ZS. LINK LINKAno, ale i v těch byly samozřejmě gramplastinki.
VS Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 v ABC také byly. Tam byla i vystřihovánka papírového gramofonu, který tu desku přehrál.
Návštěvník Oplt Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 To si piš, že tam byl i gramec a zesilovač. :-)
African Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Jsme dali s kámošem pár cédéček v řadě několika návštěv a ukecal se na Creeka, akorát že mu nedává spát ten design příchozí řady Voyage, hrozně se mu to líbí, u mě to je naopak. Každopádně design je každého věc, někdo rád bělošky jiný zase černošky, známe to :-) Napsal jsem do Creeku, jelikož se tím tam nějak loudají a hele, on snad odepsal sám Mike, a to je hezký :-) A jako českému fanouškovi přiznal i zemi výroby, paráda. Už se těším až to dorazí, pak dám vědět dojmy z poslechu. Hrozně rád to porovnám... Dear Vlastimil, It is good to hear from a Creek fan. The Voyage i20 amp and CD Player are close to production now. I estimate that the first ones will leave the factory in April. The factory is now located in Slovakia. Best regards, Mike Creek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Na Slovensku mimo jiné probíhá také assembly modulů Hypex, zdroj přímo Bruno Putzey
Andrew Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Pánové, mám asi dvouletou LED televizi panasonic a rad bych dostal zvuk do stereo zesilovače... mám k tomu koupit takový ten jednoduchý S/PDIF - RCA převodník (většinou kolem 700CZK) nebo má smysl přemýšlet o něčem lepším? Rad bych to využil na sledování zivaku a třeba i občas nějakého filmu ... Sent from my iPhone using Tapatalk
Bartik Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Odesláno 24. března 2020 Ahoj, domící kino jsem měl 2x - poprvé Yamaha 4xx a malé repro canton - vše dohromady asi za 25 tis. Žádný zázrak to nebyl. Podruhé jsem koupil Harman Hardon 645 - ano, Harmany opravdu hřejí hodně a repro USHER X 718, střed X 616 myslím a vzadu USHER 520 regálovky. Už to bylo lepší, ale pořád ne to, co jsem čekal. Po úmrtí receiveru jsem s velkou ztrátou prodal středový reprák a koupil stereo zesilovač. I na filmy pořád krásně dostatečné a stereo je úplně někde jinde. Za sebe opravdu doporučuji stereo - dost zesilovačů má integrovaný dac, takže po spojení s počítačem se dá pouštět cokoliv. Kdybych toto věděl na začátku, ušetřil bych docela dost peněz... Nechtel jsem byt skarohlid a kazit radost, ale dospel jsem take k tomu samemu. Stejne u vetsiny filmu 5+1 nema moc smysl a kdyz uz tak by to stejne chtelo extra mistnost jen "na kino".Porid kvalitni stereo a budes happy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se