Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

@Instant. Cely den na tie repraky kukam a tadial cesta nevedie. Nedam tam rozumne druhy par. Napad to nebol zly ale povedzme si, nemam posluchovku. Mam sice nadmieru "svojich" miestnosti no na posluchovku nevydalo. A obyvacka ma svoje obmedzenia. Bohaaaa

Som to ratal a so slusnymi svorkovnicami na pripojenie repro + zosiky, s krabickou, prepinacom a kabelazov mi home made riesenie vychadza do 50?. A to tam bude ako klucovy prvok sprosty vypinac za euro. Kde priemer zily urcite nebude 2.5mm (a uz vobec nie 4mm ako mam teraz).

Pozeram na ten Beresford. Mate niekto skusenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska je vážně den, nejdřív se pohádam s ex, pak ukroutim sroubek u HDD v Synology a teď při zapojovani JSO jsem nějak dal hlasitost na max, zapnul a malém jsme s malým ohluchli. Hlásím ze to hraje, víc budu zkoušet až malej půjde spinkat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

@Instant. Cely den na tie repraky kukam a tadial cesta nevedie. Nedam tam rozumne druhy par. Napad to nebol zly ale povedzme si, nemam posluchovku. Mam sice nadmieru "svojich" miestnosti no na posluchovku nevydalo. A obyvacka ma svoje obmedzenia. Bohaaaa

Som to ratal a so slusnymi svorkovnicami na pripojenie repro + zosiky, s krabickou, prepinacom a kabelazov mi home made riesenie vychadza do 50?. A to tam bude ako klucovy prvok sprosty vypinac za euro. Kde priemer zily urcite nebude 2.5mm (a uz vobec nie 4mm ako mam teraz).

Pozeram na ten Beresford. Mate niekto skusenost?

Jeff Bezos stravil polovicu zivota a obetuje miliardy dolarov pri rozvode, aby sa toto nemuselo opakovat. A bohuzial sa to opakuje stale. Ale furt je na tom lepsie ako napr. Jezis.

V tom linku je 32 odpovedi na tvoju otazku "mate niekto skusenosti?"

Odkaz ke komentáři

Dneska je vážně den, nejdřív se pohádam s ex, pak ukroutim sroubek u HDD v Synology a teď při zapojovani JSO jsem nějak dal hlasitost na max, zapnul a malém jsme s malým ohluchli. Hlásím ze to hraje, víc budu zkoušet až malej půjde spinkat.

Tak to vypadá slibně, paráda :-) Já nechávám veškeré zapojování na zítra, rád bych se po týdnu stresování v práci rád vyspal :-)

Odkaz ke komentáři

Jeff Bezos stravil polovicu zivota a obetuje miliardy dolarov pri rozvode, aby sa toto nemuselo opakovat. A bohuzial sa to opakuje stale. Ale furt je na tom lepsie ako napr. Jezis.

V tom linku je 32 odpovedi na tvoju otazku "mate niekto skusenosti?"

:lol2:

Ad skusenosti - jop, najprv som strielal az tak sa pytal. Uz citam. Vyzera to viac ako pouzitelne.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, když vám tu budou Duke a instant něco tvrdit, tak jim VĚŘTE! Měli kluci pravdu, hraje to... jsem moc zvědavej na porovnání s tím NADem, ale zatím potvrzuji, že jezevčík a co nejlepší repro je správná cesta!!!

Děkuji pánové!

Odkaz ke komentáři

Chlapi, když vám tu budou Duke a instant něco tvrdit, tak jim VĚŘTE! Měli kluci pravdu, hraje to... jsem moc zvědavej na porovnání s tím NADem, ale zatím potvrzuji, že jezevčík a co nejlepší repro je správná cesta!!!

Děkuji pánové!

Super, důležité že tě to baví :-) Takže teď jsi v kombinaci Bowers & Wilkins 804 + Teac A-H500, yes? A čekáš na NAD M3, no, jsem upřímně moc zvědavý na tvé další postřehy. Přeji krásný poslech :-)

Odkaz ke komentáři

Děkuji, ano, jsem přesně jak píšeš, a také se základní kabeláží, Hasňakabely už dorazily, ale mají 4 konektory na kanál a jezevčík má jen dva výstupy, tak jsem propadl nějaký základní (staly teda litr). Propojky jsou fajn, ale budou lepší, silovej kabel je standard.

Také jsem na ten rozdíl zvedavej, moc. Ale to co jsem dostal ze zesilovače za 5KKc je neuvěřitelné...

Odkaz ke komentáři

Jsem líný gůglit, ale máš doma zesík, který tehdy stál nový cca 40 litrů ...ze série, která ještě právem nesla název Reference

Ale hlavně že ti dělá radost a poslušně vrtí ocáskem :-)

Mám chuť vypsat sázky na to, že rozdíl mezi JSO a M3 bude veeeeeeeelmi malý

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Děkuji pánové!

nemas za co. vitaj medzi hifistami. potrenujes ucho a mozes zacat minat vo velkom.. :D

Odkaz ke komentáři

Do.iči proč jsem si nevzal teac na služebku, aby mi dělal zvukovou kulisu. Hotel má papírové stěny a o dva pokoje dál nějaká štětka předvádí jak nahlas umí šukat :-(

Hotell11 berte jen když máte vadu sluchu nebo vás baví šmírovat

https://www.hotel11.sk

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...