Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Skvělý, pár už nás tady je, tak zdravíme od výčepu :D

Teda znova upozorňuji že máme v neděli zavíračku tak sem tam

dojde něco ze sortimentu ale ani hlady ani žízní bysme umřít

neměli :) jo a areál údajně zítra taky pojede.

• Odpovědi 172
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kua kluci já se těším jak malej. Zítra dorazíme cca kolem 8. Mám vzít něco sebou (víno, slivovice, klobásky, sejra ...) medovník jsem tentokrát bohužel nedal :(

Budu ještě točit Brno, takže klidně skočím do Makra nebo jinýho kšeftu a něco naberu, kdyby chybělo. Klidně SZ ;)

Odesláno

Teď jsem se vrátil z hodinové procházky a přijde mi, že v Praze vykukuje jaro :) . Užijte si to pánové, dvě akce zpět byly super, moc mě mrzí, že to tentokrát nevyšlo.

Odesláno

Cesta do půl kopce suchá a ze strany od Losin sluníčko, od půlky kopca navrch mokrá, bez sněhu, dva nad nulou,

vítr, mlha a hnus fialovej, tak bacha a´t trefíte odbočku k hotelu, je to tu jak mlíko.

Lyže asi ano, zítra by měl areál jet, dvě modré jsou oki a červená z poloviny.

Odesláno

Tak si to tam užijte, ať Vám výjde počasí a posílejte průběžký fotoreport z akce ... kurňa, mrzí mě němůžu taky :frusty:

Jak jako nemuzu?Se ti tahnu s hodinkami a ty si jako nedojedes-sup do auta a na cestu ;)
Odesláno

Tak si to tam užijte, ať Vám výjde počasí a posílejte průběžký fotoreport z akce ... kurňa, mrzí mě němůžu taky  :frusty:

JAK NEMŮŽU???!!!!

Zabalit, nastupovat a jedem!!! Vypotit se můžeš na chalupě a na zdravém vzduchu!!!

Odesláno

Tohle bohužel pocení nespraví... :/ Se zrakvil na lyžích a dohromady to nedal.

Tak ... bohužel předčasné ukončení zimní sezony před 6-ti týdny. Takže chlapci, opatrně s tím alkoholem na sjezdovce, a v bazénu taky  :lol2:

Odesláno

Tak ... bohužel předčasné ukončení zimní sezony před 6-ti týdny. Takže chlapci, opatrně s tím alkoholem na sjezdovce, a v bazénu taky  :lol2:

Woé - ožralí maj štěstí. :angel:

Tak přijeď jen na domácí radovánky bez sportu. :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...