Don2008 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Inspired by the past, driven by the future... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 takže ideální hodinky pro organica https://vimeo.com/62827411 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 (upraveno) Mě se líbí moc! Podle webu tloušťka pouzdra 12,8mm, což neni špatný. K tomu příjemných 40mm průměru. Jen lug-2-lug 48mm je na mě hrana. Ale jinak fajne! Upraveno 31. března 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 JJ súhlas na fotkách nevyzerajú vôbec zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Ani na živo nevyzerajú vôbec zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Po více jak roce debat se slušně ptám: už je konečně někdo má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Slušne odpovedám, že určite. Minule ich niekto postol na FB skupine "Collectionwatch" a nebol to ani slovák, ani čech, ani maďar Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Diky. FB je mimo mou pozornost, nemám ho rád. A odsud někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Na předchozí stránce je jeden majitel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 No, z téhle věty to nebylo úplně patrné: ..... Keďže mám jedny na zápästí, tak vyrobili ...... Uvidíme, jestli bude recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Sám jsem na to zvědavej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 někde jsem viděl fotku kde jich bylo víc pohromadě tady to je, celý hnízdo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1982533 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 To je pekné. Škoda, že chalani nedali vedieť. Mohli sme pokecať na SIAFe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bomber66 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 (upraveno) Kto ma zaujem tak nas od stvrtku najde v Prahe na tejto vystave (link dole) mali by sme sa nachadzat v stanku SH 5a. Peter Kozar sa nezucastni, ale ak Vam stacim ja, rad Vas tam uvidim.Milos Jakubec http://www.hodinyaklenoty.cz/ Upraveno 11. září 2017 uživatelem bomber66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Paráda, díky za zprávu. Určuítě zajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Potom napíš ako bolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 inak v BA pri Avione maju predvadzaciu miestnost, ci ako to nazvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Taky se stavím, dost se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Vyrabali, vyrabaju, maju vitrinku v BA;) Na zivo su fakt ovela krajsie ako na fotkach. Super spracovanie, strojcek Eterna upraveny doma. Treba vidiet bud v Prahe teraz alevo v Brne v Oktobri, alebo v BA:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 K vidění jsou na Výstavišti - výstava Hodinky a Klenoty, která trvá do této soboty. Koukal jsem na ně jen přes vitrinu, ale vypadají pěkně. Na ruce jsem je nezkoušel, jen jsem proběhl kolem, takže nemohu poreferovat zda a jak sedí. Ciferníky vypadají krásně. Pouzdro mi přišlo vyšší. Ale jak říkám, na ruce jsem je nezkoušel, tak bych nechtěl hodnotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se