mysiak Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Zdravim Vas vsetkych Biatec Leviathan (potapky) - trochu s tym robime tajnosti, ale je to hlavne kvoli tomu, ze to nechceme uponahlat. Urcite si pamatate ako sme zverejnili nase prve dva modely a potom sme ukazovali asi pol roka iba rendre, nasledne sme mali prototypy asi pol roka, ale na nich nebolo vsetko dokonale (menili sme rucicky, korunku a hlavne cifernik za leskly) a az potom sme mali finalne hodinky. Preto nechceme ukazat rendre a potom iba cakat rok na realne sample. Navrh potapiek sme mali uz na minulorocnom SEW, bolo to vidiet na prednaske, ale az teraz sme sa dostali k vyrobe samplov a realne kusky by mali byt uz tento rok. Milos z Biatec WatchesVdaka za odpoved, ale nebolo by lepsie potom o tych hodinkach jednoducho nerozpravat a prezradit planovanu novinku az ked je blizko finale? Drzat ludi v napati par tyzdnov/mesiacov je fajn, ale rok a viac je uz trosku divne a podla mna kontraproduktivne.. Viem, ze to myslite dobre, ale aspon z mojho pohladu to doveru k znacke skor podkopava ako buduje. Neslo by aspon zverejnit to co ste ukazali na SEW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 no pockaj. to ako ze sa ti nepacia? Popravde povedané, ani mne moc nie. Sú to hodinky s takým tým haló efektom. Keď ich zbadáš, si povieš doprdele, to nie je zlé. Potom pomaly prvotné nadšenie odchádza a nakoniec si povieš, že to fakt nie je ono. Do De Bethune tomu skrátka ešte čosi chýba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Zdravim Vas vsetkych Wandering hour concept - tento model vznikol ako designove cvicenie, ale vyrobu nevylucujeme. Problem s pohybom nie je, iba ked budu hodinky ukazovat 30minut, tak hodinovy disk bude dole hlavou, ale to je dane strojcekom. Ohladom rychleho odcitania casu, toto nie su pilotky alebo potapky, kde potrebujete hned vidiet cas a rovnako to asi nebudu ani prve zakaznikove hodinky ale napr. 5,10,... Ten render wandering hour se moc povedl, otazka je, justli by jste zvladli cifr s prechodem barev ala Moser Cie, ten hodinovy venec by se dal jeste doladit. Ale drzim Vam palce a tise zavidim tu odvahu. M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 (upraveno) Dvakrát jsem chtěl na SEWu prodiskutovat a vyzkoušet Corsair CS 05, ale poprvé tam byl návštěvník, který řešil zlaté ručičky (tuším, že je chtěl na modrý cifr na stejném modelu CS 05) a za půl hodiny dojdu ke stánku znovu a opět ten stejný návštěvník a řeší co jiného než zlaté ručičky! Po cca čtyřech minutách stání u vitríny bez povšimnutí jsem to vzdal. Nebral jsem to tragicky, jednoduše jsem odešel.... . Bavili jste se mimochodem někdo s borcema na SEW 2018? Kromě toho, že jsem měl na ruce některé jejich kousky, tak plánují udělat divery. Přirovnal bych je asi k Seiko samurajům. Už je to na webu někde k vidění? Upraveno 30. října 2018 uživatelem RadekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 vid o stranku spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Limitky vychadzajuce z modelu Majestic, z kazdej farby po 10ks... https://www.biatecwatches.com/sk/golden-ratio-limited-edition/ osobne sa mi paci asi len tato verzia: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 za mna zltasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 (upraveno) Normalne si neviem vybrat:-), ale asi tiez tmavomodre, paradny napad s zlatym rezom Upraveno 22. listopadu 2018 uživatelem minimus80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 V podstatě pěkné hodinky. Ale "showstopper" je ten podpis designera. To nepatří na ciferník, ale na dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 bomber66: este je sice len mesiac po tvojom info ohladom potapiek, ale mate zname nejake dalsie detaily? vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bomber66 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 bomber66: este je sice len mesiac po tvojom info ohladom potapiek, ale mate zname nejake dalsie detaily?vdaka Este riesime nejake detaily, ale na 99% su vykresy schvalene, uz len cakat na sample. Ked budeme mat nieco nove, urcite to postnem aj sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 super, diky za info a drzim palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Neplánují něco s manuálním nátahem? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Toto by veru aj mna zaujimalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Toto by veru aj mna zaujimalo Bylo by to fajn...snad se časem dočkáme, ta značka mi je sympatická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 taky začínám uvažovat o hodinkách s manuálním nátahem, tak uvidíme, hlavně, aby nebyly moc velké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 A potápky jsou tady!!! https://www.biatecwatches.com/sk/kolekcia-produktu/leviathan/ Velikost 40 mmZajímavý kovový náramekAbsence ochrany korunky na pouzdru Myslím, že tohle vzali v Biatecu za ten nejlepší konec. Moc se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 nozky a napojenie, ach jaj, no neviem. priemer 40 mm super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 cena v predprodeji (50ks) docela ujde, okukoval jsem, neni to vubec marny, ale pak jsem taky narazil na tu motylkovou sponu :-) to je hodne spatny :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Ja za mna docela ok. Dizajn sa mi paci, napojenie tahu take ine, zafirova luneta. A potom je tu cena. To radsej Longines Hydro alebo daco podobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se