Přejít na obsah

56 hlasů

1. 1. Co vzbudilo pochvalu ?

• hodinky
      14
    • topanky
      42

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poucne pre tych co chcu balit na nieco baby :)

Dnes som bol na jednom seminari. Vedla mna si sadla pekna mlada zena (z videnia ju poznam) a po chvili vravi: "mate naozaj pekne..---"

post-21258-0-65613900-1487267334_thumb.jpg

Co ? Co myslite ze pochvalila ? V tom case bola viditelnost oboch artefaktov zhruba ako na fotke.

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mne tudle pochvalila boty slecna v masne ale byla seredna.

Odesláno

Pěkné botky krátké gaťky

Odesláno

Mne tudle pochvalila boty slecna v masne ale byla seredna.

To mi vysvětli,  jak ti bába v masně chválí křápy. To jako už vod dveří? Nebo si tam stepoval, nebo jak se jako dobrala k tomu, že máš hezký křusky?

Odesláno

Mně kolegyně v práci několikrát chválily boty, košili, svetr, pleš, všimly si nových kalhot i brýlí. Hodinek si nevšimly nikdy.

Odesláno

To mi vysvětli,  jak ti bába v masně chválí křápy. To jako už vod dveří? Nebo si tam stepoval, nebo jak se jako dobrala k tomu, že máš hezký křusky?

asi se mu chtěla U Plotů vlichotit, aby si koupil rohlík nebo knedlík 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To mi vysvětli, jak ti bába v masně chválí křápy. To jako už vod dveří? Nebo si tam stepoval, nebo jak se jako dobrala k tomu, že máš hezký křusky?

No taky sem se divil protoze stala este za takovym tim prosklenym pultem. Tak ty myslis, ze to rika kazdymu a na ty boty vubec nevidi?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...