African Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 A kdy mu bude tech osmnact? Ze bych je pak vzal od nej. Jen aby se ta cena jeste nevysplhala... Když ho tak sleduji, tak nikdy, věř tomu že dřív budeme oba v truhle :-) Jinak mám pocit že ta cena poroste když nad nimi trochu přemýšlím, je to limitka gmt 50anniversary model, už jich nikde moc není a ve světě se už prodávají i za 75 papírů. Že bych vzal i ty s chronoshopu? :-) No aspoň máš nad čím přemýšlet :-)
instant Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 A otocna 24h luneta je true alebo false gmt?Otocna luneta je otocna luneta. To s hodinarskou komplikaciou nema nic spolocne. Aspon teda dufam, ze nie sme v takom vlakne..
AndyAaron Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 @African Jo, ja jen zertoval. Je jasne, ze to vypada, ze to uz mate rodinne hodinky. Videl jsem ted nekolik i v bile, ale vsechny ty ceny za hodinky v peknem stavu jsou pres $2300. @Instant On to mozna myslel tak, jestli je luneta otocna obousmerne a ma 24 skoku, coz by odpovidalo klasickemu gmt, jak to ma treba Rolex GMT Master a nebo jestli je jednosmerne otocna s 60/120 kliky, jak to maji klasicke potapky. A to se priznam, ze u tech Omega nevim
jankoxxx Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 nie, ja som narazal na 24 hodinovu otocnu lunetu napr. u glycine airman. u purist modelov nahradzala true GMT komplikaciu uplne perfektne.. samozrejme netvrdim, ze sa jedna o horologicku komplikaciu, ale je to velmi sikovny system
cali Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Ono to true GMT zas taka nevyhnutnost pre bezneho smrtelnika nie je. Pokial neni si naozaj pilot a nemenis tu casovu zonu tri krat denne, tak niekam pricestovat a venovat minutu prenastaveniu hodiniek nie je nic co by sa nedalo prezit a odsledovat potom cas v inej zone napr domacej pohodlne umozni akykolvek system, ktory dokaze niecim nejak pohnut (ruckou/lunetou) vcetne prekvepivo efektivneho poor mans GMT (hodinova luneta).
malasorte Odesláno 3. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Kdyz uz se resi Omega, tak vysnene jsou PO a to je uz zas cenove jiny level. Do ted jsem mel "false" GMT a fungovali jsme spolu uspokojive ;-), takze to az tak nehrotim. O vikendu se snad dostanu do koskomu na Bally prip. Alpiny. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
cali Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 (upraveno) Preskumal by som este napriklad eterna kontiki GMT. Nove uz nebudu, ale za 60K by mali ist zohnat v dobrom stave.edit: jo a skoro by som zabudol na horucu novinku SBDB017, springdrive takze true GMT Upraveno 3. března 2017 uživatelem cali
African Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Značka Mont Blanc ti je sympatická? S podivem Timewalker Gmt úplně nový jde okolo šedesáti. Mě se hodně líbí...
zbuddy Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 (upraveno) Preskumal by som este napriklad eterna kontiki GMT. Nove uz nebudu, ale za 60K by mali ist zohnat v dobrom stave.edit: jo a skoro by som zabudol na horucu novinku SBDB017, springdrive takze true GMTTo chci vidět, kde SBDB017 seženeš do 60 tis. Upraveno 3. března 2017 uživatelem zbuddy
cali Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 (upraveno) Nove su za 3K$ takze pocitam ze jete na WUS by za 60 mohli byt ako nic, staci chvilku pocihat, alebo mi nieco unika?edit:aha ani cihat netrebahttp://forums.watchuseek.com/f29/fs-seiko-sbdb017-spring-drive-gmt-diver-4038506.html Upraveno 3. března 2017 uživatelem cali
martar Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Gmt lunety jsou obousm?rn? otočné. Konkrétně u GMT Omeg s 300 WR bych byl ale mnohem radši, kdyby měly 24 hodinovou stupnici na rehautu a klasickou divers lunetu. Pak by to byly absolutně bezkonkurenční hodinky na dovolenou. Mimochodem, já je pořídil za pade, něco stály lázn? u Jarka a další 6.900 jsem dal za novou komplet lunetu - přesto nelituju.
AndyAaron Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 @Martar - to neni absolutne problem Omega Seamaster GMT - 2535.80 Foto Google
martar Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 (upraveno) Jj, Andy, děkuju, vím o nich, měl jsem je v ruce na Omega srazu, a kdyby se mi líbily skeleton ručky a ty "cifry na cifru", už bych je měl. Ale srdce mě táhne k sword hands a big trianglu, no Ať jen zbytečně neplkám, dvě fotky jako ochutnávka z připravované recenze.. Upraveno 3. března 2017 uživatelem martar
AndyAaron Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Martare, mam to stejne. Skeleton me nebere, sword hand jsou jina liga. Krasne fotky. Tesim se na recenzi.
Kid_A Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Martinovi gmt (s presne timhle tahem) jsou imho nejkrasnejsi Seamastery, co kdy borci v Bienne vyrobili:)
martar Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Díky, Jirko Musím říct, že pro mne jsou jedny ze dvou nejkrásnějších Seamasterů, spolu s klasickými diverkami 2254.50. A to jsem přitom velký fanda arrow ruček Planet Oceanů
Jörg8X Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 @Martar - to neni absolutne problem Omega Seamaster GMT - 2535.80 http://www.uhren-fan.de/img/articles/02.379_1.jpgFoto GoogleTa hodinova rucka vypada jak z nejakeho damskeho modelu
AndyAaron Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Nevypada to celkove uplne nejlip, vyvracet ti to nebudu
zbuddy Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Nove su za 3K$ takze pocitam ze jete na WUS by za 60 mohli byt ako nic, staci chvilku pocihat, alebo mi nieco unika?edit:aha ani cihat netrebahttp://forums.watchuseek.com/f29/fs-seiko-sbdb017-spring-drive-gmt-diver-4038506.htmlPouhým přepočtem současným kursem (bez dopravy z USA) + DPH mi vyšlo 64 148 Kč...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se