Josef01 Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Udělal jsem video, kde jsou pěkně vidět odlesky brusu na tom tahu a hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 To je lesk jako blesk, ten tah je fakt skvělý, jen každý šrám asi pěkně zabolí. Sakra mě se díky tobě ty AP ještě začnou fakt i líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Sakra to sou ale lestenky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Pepo gratuluju, AP jsou vážně klenoty. Byl jsem hodně skeptickej, divný šrouby, matka místo korunky, atd. než jsem je dal na ruku, pak už mně to bylo jasný. Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Ty v_le... Tak z toho mi spadla brada.. AP dotahly brousene a lestene plochy pouzdra a tahu na takovou uroven, ktera se uz vymyka "bezne" hodinarine a spada do kategorie umeleckeho dila. Spise uz to na me pusobi jako klenot, jak pise nvidic vyse. Kloboucek a gratuluji k.... hodinkam (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Netěším se, až je odřu, ale tomu se asi člověk nevyhne, když je nosí denně. Ještě malý detail cifru, bohužel optika není nejkvalitnější na takové makro. Obdivuju na fotkách tu preciznost zpracování do nejmenších detailů, okem samozřejmě neviditelným (teda pro mě ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Prvotřídní hodinky, no nádhera..a ten lesk..gratuluju, užívej a foť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Stavim se do dlouhe rady gratulantu a take se primlouvam za co nejvic fotek. Uzivej si je. Trochu mimo tema. Mas jeste ty M&C ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Rád nějaké fotky ještě udělám, ano M&C mám, ty asi jen tak nepustím, jestli vůbec někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Přesně tuhle bíle stříbřitou variantu zbožňuji! Velká gratulace k pořízení jak hodinek samotných, tak přesně téhle kombinace. Tenhle model je pro mě prostě vrchol všeho fajnšmekrovství mezi hodinkami.Užívej v pohodě a ve zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Paradni hodinky pro pany co uz maji rozum, pamatuju kdyz jsem o 15300 pred par lety uvazoval, to byly prumerne za ?8000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Už z toho je pomalu recenze a to luxusní, díky :-) Nemáš je na tom videu nějaké utáhlé? Samozřejmě je to věc názoru, někomu to nevadí, ale já bych se zbláznil, musím mít hodinky hodně na volno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Přesně tuhle bíle stříbřitou variantu zbožňuji! Velká gratulace k pořízení jak hodinek samotných, tak přesně téhle kombinace. Tenhle model je pro mě prostě vrchol všeho fajnšmekrovství mezi hodinkami. Užívej v pohodě a ve zdraví!přesně, taky mě to bere víc než modráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Už z toho je pomalu recenze a to luxusní, díky :-) Nemáš je na tom videu nějaké utáhlé? Samozřejmě je to věc názoru, někomu to nevadí, ale já bych se zbláznil, musím mít hodinky hodně na volno... Jsou mi celkem dobře, nosím hodinky těsněji, ale asi přikoupím ještě jeden článek na léto, i když by bylo asi lepší zhubnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Jsou mi celkem dobře, nosím hodinky těsněji, ale asi přikoupím ještě jeden článek na léto, i když by bylo asi lepší zhubnout Ze srandy, co stojí jeden článek na AP tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Ze srandy, co stojí jeden článek na AP tah?tipnu si, desítku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Budete se divit, ale dost příjemně mě tady v AP butiku překvapili, chtěli za něj 5 tis. Kč, pravda je jich tam 23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Cena odpovídající, děkuji za odpověď :-) Já jsem z nich opravdu hotovej, krása... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Budete se divit, ale dost příjemně mě tady v AP butiku překvapili, chtěli za něj 5 tis. Kč, pravda je jich tam 23 Tak to je paráda. Ale i tak, komplet tah za 120 litrů, to jen tak někdo nemá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 (upraveno) No ještě bude stát tak 15 tis. spona :) doplním, že kompletní tah bude samozřejmě stát méně. Upraveno 6. března 2017 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se