Přejít na obsah

Audemars Piguet Royal Oak 15400ST

Josef01

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty v_le... Tak z toho mi spadla brada.. AP dotahly brousene a lestene plochy pouzdra a tahu na takovou uroven, ktera se uz vymyka "bezne" hodinarine a spada do kategorie umeleckeho dila. Spise uz to na me pusobi jako klenot, jak pise nvidic vyse. 

Kloboucek a gratuluji k.... hodinkam (?)  :eek:  :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Netěším se, až je odřu, ale tomu se asi člověk nevyhne, když je nosí denně. Ještě malý detail cifru, bohužel optika není nejkvalitnější na takové makro. Obdivuju na fotkách tu preciznost zpracování do nejmenších detailů, okem samozřejmě neviditelným (teda pro mě :) )

post-11110-0-03894300-1488828005_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přesně tuhle bíle stříbřitou variantu zbožňuji! Velká gratulace k pořízení jak hodinek samotných, tak přesně téhle kombinace. Tenhle model je pro mě prostě vrchol všeho fajnšmekrovství mezi hodinkami.

Užívej v pohodě a ve zdraví!

přesně, taky mě to bere víc než modráky

Odkaz ke komentáři

Už z toho je pomalu recenze a to luxusní, díky :-) Nemáš je na tom videu nějaké utáhlé? Samozřejmě je to věc názoru, někomu to nevadí, ale já bych se zbláznil, musím mít hodinky hodně na volno...

Jsou mi celkem dobře, nosím hodinky těsněji, ale asi přikoupím ještě jeden článek na léto, i když by bylo asi lepší zhubnout :)

Odkaz ke komentáři

Budete se divit, ale dost příjemně mě tady v AP butiku překvapili, chtěli za něj 5 tis. Kč, pravda je jich tam 23 :)

Tak to je paráda. Ale i tak, komplet tah za 120 litrů, to jen tak někdo nemá!  :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...