Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já šel dneska do Kotvy natěšenej, že si je vyzkouším a pán říkal, že je teď nemají, protože je o víkendu prodali... a že mi prej dá když tak vědět, až jim zase přijdou...

• Odpovědi 250
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No vidis, aspon mame indikaci o objemu prodeju - 1 ks / prodejna / tyden :).

V 15. 3. 2017 v 14:45, James24 napsal:

Já šel dneska do Kotvy natěšenej, že si je vyzkouším a pán říkal, že je teď nemají, protože je o víkendu prodali... a že mi prej dá když tak vědět, až jim zase přijdou...

Odesláno

Ja doufám že i jo, snad móda orlojům co fičí mezi frikulínama brzy pomine. Konečně rozumný hodinky a cena taky příjemně překvapila. Na tu mimostředku jsem taky zvědavej, pokud by to bylo za cca stejný peníze, dalo by se o tom uvažovat...

Chudák Bert, mu to dělají snad naschvál :D

Odesláno

Myslim, ze az bert priste vytahne nejakou fotku svych "srotu" tak tam budou a zas nam spadnou celisti- vsem.

Odesláno
  V 10. 3. 2017 v 12:29, Honza.manta napsal:

Twlé :clap:  :clap:

Hrobové se otevírají a mrtví vstávají. Vítej zpátky <_<

V 11. 3. 2017 v 7:26, Bert napsal:

Biges na foru. No twl. Vitej zpet ty zombie :-)

Jo, jo, trochu se vyzobíkovávám :)

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Prim by mohl představit tah, třeba něco takového

post-19004-0-64906800-1490217417_thumb.jpg

Odesláno

To uz me taky napadlo :). Ale i tak mi prijde Orlik jako rozumna low-cost alternativa. Jsou to trochu schizofrenni hodinky - puvodni model byl jasne inspirovany Omegama, ale stal se i tak legendou. Takze i remake mi dava smysl, jakkoliv si udrzuji silnou podobnost se Seamastery. Takovej ceskej fejk/nefejk.

V 22. 3. 2017 v 21:17, maxipesfik napsal:

Prim by mohl představit tah, třeba něco takového

• po 2 týdnech...
Odesláno

" Hodinky jsou osazeny mechanickým in-house strojkem kalibr 95, vyrobeným přímo v manufaktuře ELTON hodinářská v Novém Městě nad Metují. Tento model ORLÍK 38 je tedy ryze českým výrobkem."

Odesláno

Dneska jsem se na ně byl podívat v ostravské prodejně a měl jsem štěstí. Zrovna je tam jeden chlapík kupoval. Kdybych přišel o chvilku později, měl bych smůlu. Dostali jen 1ks. Vypadají slušně, na mém zápěstí cca 18,5 cm seděly dobře a vůbec nepůsobily jako malé. Necelých 45k mi ale přijde jako trochu moc. I přes inhouse bych šel raději do Zekonovy limitky za menší peníze a za ušetřených cca 10k bych si na ně nechal ušít pár řemenů od Zrna. Takže asi tak :-)

Odesláno
  V 9. 4. 2017 v 18:00, Radik napsal:

Čuchám do budoucna po Nomosech Tangente 38 datum. Ale jestli udělají tyhle Orlíky s in-house + datumovkou, asi jim podlehnu.

S inhousem a datumovkou se už dávno dělají. V těch na obrázku je ETA

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...