Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

Pavle, zahod hrdost a hod je do chronoshopu, jako tu selitu. Daj ti to dohromady.

A neser, tak ses z nich tesil :-)), tohle te nemuze rozhodit.

+1

Je to fakt pech a vlastně tě celkem chápu. Měl jsem podobnej příběh, ale z autem. Je pravda, že jsem ho nakonec? prodal, protože už jsem z něho neměl radost, ale borci mají pravdu. ETA je prostě ověřenej, funkční stroj. Máš prostě fakt smůlu, ale ještě tomu dej šanci a hoď je na sevis znova ;)

Házet všechnu ETU do jednoho pytle skrz jednu zkušenost je blbost. Držím palce, aby ti je už daly pořádně dohromady. Jinak jsou to fajn hodinky.

Sphinxx: aji bych ty pilotky zkusil, :D ale mám cca 17,5 cm zápěstí a těch 44mm by asi bylo moc. Ikdyž majitel má prý zápěstí taky 17,5 cm a tvrdí, že úplně v pohodě.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sphinxx: aji bych ty pilotky zkusil, :D ale mám cca 17,5 cm zápěstí a těch 44mm by asi bylo moc. Ikdyž majitel má prý zápěstí taky 17,5 cm a tvrdí, že úplně v pohodě.

Ty už seš v klubu Míro, dej prostor jinejm :D ... a propos, ty pětistovky jsou super, teď jsem je měl v sobotu zase v ruce a je to moc dobře zpracovaný časostroj.

Odkaz ke komentáři

Ty už seš v klubu Míro, dej prostor jinejm :D ... a propos, ty pětistovky jsou super, teď jsem je měl v sobotu zase v ruce a je to moc dobře zpracovaný časostroj.

Však bych si utvořil hezký Steinhart kombo :D

Pětistovky jsou supr. Samozřejmě, že by se našlo pár mini detailů, co by šly udělat líp, ale za ty peníze jsou až neuvěřitelně povedený a vůbec jim nechci nic vytýkat.

Odkaz ke komentáři

Já tady vlastně nejsem zas tak dlohou, ale celou dobu co pročítám fórum, tak vždycky když narazím na nějaký hodinky co mě zaujmou, udělám si screenshot a tak vznik celkem dlouhej seznam hodinek, kterej postupně promazávám a upravuju dle "vývoje" no a tyhle chrona jsou tam od začátku až do teď zastoupeny hned několika screenshoty. :D

Tak asi tak. Ale bohužel jsem je ještě nedostal na ruku a hlavně mi nejspíš budou velký. :(

Odkaz ke komentáři

Jedna věc možná větší (to chce zkusit), ale druhak budou vyšší, s tím má dost lidí problém, mě je to ale jedno :D ...

MM300 sou taky celkem dost vysoký a kompletně docela masivní a problém jsem s tím ani neměl. Je to prostě o celkovým tvaru. Chtělo by to zkusit.

Už jsem to tu psal, ale nenajde se někdo v Brně a okolí ??? Pěkně prosím. :)

Odkaz ke komentáři

Frostie: jojo, znam. Nezlob se, ale delat z Eta nejaky narez? Ja to beru, ze jako v poho ale zadny extra nazer to neni.

Znam hodne lidi co jim Eta slape na pic-.

Ja muzu jen rict, mam v 500 slavnej Top a jsou to nejhorsi hodinky co mam. Asi je nakopnu a hodim do kose :) a kvuli tem par tisicum ani nepujdu do chronoshopu.

Tano, to by ovšem byla veliká škoda. Myslím, že už jsme to tu probírali. U nových hodinek - a to tvoje hodinky jsou - není důležitá výše odchylky, ale skutečnost, jestli je tato odchylka konstantní. Což jsi říkal, že je. Snad v každém manuálu k mechanickým hodinkám je uvedeno, že strojek bude možná po záběhu nechat seřídit. Je to prostě taková jejich vlastnost. I výrobci s ní počítají. A proto s nimi zajdi do ChronoShopu, dej si tam kafe, prohlídni si nějaké další hodinky a při té příležitosti si je nech seřídit. 

Já měl všechny mechaniky s ETou. I v Damaskách byla. A tam se jim nějak nepovedla. Ale pořád to považuji za výjimku než za pravidlo. A v těchto cenových vodách nic lepšího než ETu stejně nedostaneš.

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

MM300 sou taky celkem dost vysoký a kompletně docela masivní a problém jsem s tím ani neměl. Je to prostě o celkovým tvaru. Chtělo by to zkusit.

Už jsem to tu psal, ale nenajde se někdo v Brně a okolí ??? Pěkně prosím. :)

No, upřímně MM300 je úplně jiná hodinka, sedí na ruce parádně, to ty Steiny takové nebudou, ale tak klasika, je to vyšší kvůli 7750. Nicméně jde jen o zvyk. 

Jasny, ja si je u tebe pamatuju. Jsou paradni.

Bylo to jen pratelske popichnuti :-)

Jasně, však úplně v pohodě, pochopil jsem to :) .

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dostal rozum a 500 necham az bude cas sestelovat. Diky vsem za trpelivost se mnou..

Odkaz ke komentáři

Jojo mas pravdu, uvidime. Uz me to nejak netrapi. Vcera mi trochu bochly saze :)

Edit: me spis nastvala 2x reklamace toho Soprod a tohle byla jen posledni kapka.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Ty moje Ocean One Vintage military mám teď 14 dní. Nesundavám je ani na noc, kromě opravdu hrubých prací je mám pořád na ruce, takže jsem ani nezkoumal nějaké polohy a jejich vliv na přesnost. Odchylka je zatím stabilní +5 sekund za 24 hodin. S tím nemám problém, jsem rád, že je to plusová odchylka, s hackingem se to snadno rovná. Uvidím, jak si sednou, když to tak zůstane, tak spokojenost. 

Odkaz ke komentáři

Teda tano, nestačím se divit co tady čtu. Myslel jsem, že jseš jeden z mála se Soprodem, kterýmu šlape a teď vidím, že už tam máš takz etu. Jeden z důvodů, proč jsem do nich tenkrát šel byl právě Soprod (eta je všude). No a nakonec nešlapala, vrátil jsem je, všechno ok, byl jsem zas na začátku, ale za necelej rok už jsem pro ně letěl znova, to už s etou. Na ruce je mám teď cca 10 dní a za tu dobu udělaly -27s. To je průměrně -3s/den, což je myslím hodně dobrý.

Na druhou stranu Déčka jsem těsně před koncem záruky nechal poladit, protože dělaly -25s/den. Od tý doby to je asi rok a obávám se, že jsou na tom pořád podobně kolem -20s/den, co jsem je naposledy ponosil. Jen teda cesta Chronoshop a zpět jsou pro mě dvě hodiny v háji (to asi 2x, protože to na počkání určitě nebude), tak se mně to zatím nějak nechce řešit.

By mě zajímalo, kolik dělají soudobý Primky, na který se tu mám pocit pořád jen nadává... To teda aspoň ty pětistovky musím uznat, že jsou za celkem dobrou cenu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...