Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

Tož něco přišlo. :)

Jsou tuze hezké, ale ta velikost, ta velikost.

Je to fakt na hraně, ale do světa obratem určitě nepůjdou.

Tak co, jsou moc velký ???

No nekecej!!!! Super, přijdou mi na hraně, ale úplně v poho nositelné. Co říkáš na výšku, není to tak hrozné, ne? Od koho jsou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vysoký jsou teda dost, ale myslím, že to bude spíš o zvyku. Jako už si na ně zvykám, :D ale na hraně to trochu je a nerad bych vypadal, jak ti klucí s Dieselama.

Přišli z SK od Gia a musím potvrdit, že v inzerci nekecal, že je téměř nenosil. Jsou prakticky jak nový. :) mám z nich radost.

A to jsem ještě nedávno měl tendenci koukat spíš po menších hodinkách, ale když jsou fakt podařený. :D

post-41106-0-78379100-1493747415_thumb.jpg

post-41106-0-40391400-1493747425_thumb.jpg

post-41106-0-03671000-1493747435_thumb.jpg

post-41106-0-53359400-1493747459_thumb.jpg

post-41106-0-02938500-1493747469_thumb.jpg

post-41106-0-36105100-1493747491_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Velikost v poho/na hrane, vyska je o tom zadna. Nejsem chronar, tak se v tom nevyznam. Hodinky jsou to ale moc krasne ;)

Diky za dalsi fotky.

Odkaz ke komentáři

No vidím to tak, že se u mě určitě chvilku ohřejou.

Taky jsou to moje první mechanický chrona a 7750 za mě dobrý.

Mám z nich radost a to je důležitý. :)

Fakt mě úplně tahaj za oči. Jsou to jedny z těch hodinek, co jsou prostě přitažlivý. Maj něco do sebe.

Odkaz ke komentáři

Vysoký jsou teda dost, ale myslím, že to bude spíš o zvyku. Jako už si na ně zvykám, :D ale na hraně to trochu je a nerad bych vypadal, jak ti klucí s Dieselama.

Přišli z SK od Gia a musím potvrdit, že v inzerci nekecal, že je téměř nenosil. Jsou prakticky jak nový. :) mám z nich radost.

A to jsem ještě nedávno měl tendenci koukat spíš po menších hodinkách, ale když jsou fakt podařený. :D

Přes veškeré nesmyslné obavy se nemohu zbavit pocitu, že jsou ti akorát, jak prdel na hrnec.

Odkaz ke komentáři

Díky všem za pozitivní ohlasy. Jsem rád, že to všichni vidí nositelně. Vidím to tak vlastně naštěstí taky, ale je to jen tak tak. Být ještě o kousek větší, tak by to už bylo za hranou. Ta výška dělá taky svoje, ale myslím, že si na sebe zvykem. :)

Odkaz ke komentáři

Jak píše Frostie, já bych si dovolil ještě jednu poznámku - ono Ti to možná bude připadat větší/těžší/vyšší po tom, co sundáš titanovky, ty jsou, jak pírko, ale tím se člověk nemůže nechat zviklat. Chce to zvyk.

Odkaz ke komentáři

Díky všem za pozitivní ohlasy. Jsem rád, že to všichni vidí nositelně. Vidím to tak vlastně naštěstí taky, ale je to jen tak tak. Být ještě o kousek větší, tak by to už bylo za hranou. Ta výška dělá taky svoje, ale myslím, že si na sebe zvykem. :)

být o trošku větší, tak by sis dával dvojité svačiny, aby se zápěstí dorovnalo, no....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...