siwi Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ono by to chtělo vidět naživo. Ale takhle se zdají být v pohodě. Každopádně gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Tož něco přišlo. Jsou tuze hezké, ale ta velikost, ta velikost.Je to fakt na hraně, ale do světa obratem určitě nepůjdou.Tak co, jsou moc velký ???No nekecej!!!! Super, přijdou mi na hraně, ale úplně v poho nositelné. Co říkáš na výšku, není to tak hrozné, ne? Od koho jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Vysoký jsou teda dost, ale myslím, že to bude spíš o zvyku. Jako už si na ně zvykám, ale na hraně to trochu je a nerad bych vypadal, jak ti klucí s Dieselama.Přišli z SK od Gia a musím potvrdit, že v inzerci nekecal, že je téměř nenosil. Jsou prakticky jak nový. mám z nich radost.A to jsem ještě nedávno měl tendenci koukat spíš po menších hodinkách, ale když jsou fakt podařený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Míra: Máš drobnější ruku no, ale jako Ti magoři s Dýzlama určitě nevypadáš. Hele, mě se to líbí. A navíc - ty ručky, day/date, spolehlivá 7750, fešný řemen, za málo peněz hodně muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Velikost v poho/na hrane, vyska je o tom zadna. Nejsem chronar, tak se v tom nevyznam. Hodinky jsou to ale moc krasne Diky za dalsi fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Jasan, jsou parádní a pilotky maji bejt i vysoký, tak že žádnej stres, sedšji ti dobře a fakt jsou pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 No vidím to tak, že se u mě určitě chvilku ohřejou.Taky jsou to moje první mechanický chrona a 7750 za mě dobrý.Mám z nich radost a to je důležitý. Fakt mě úplně tahaj za oči. Jsou to jedny z těch hodinek, co jsou prostě přitažlivý. Maj něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Tak hlavně, že se z nich těšíš, určitě si nemyslím, že by to bylo nenositelné nebo snad nějak extra přesahovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Vysoký jsou teda dost, ale myslím, že to bude spíš o zvyku. Jako už si na ně zvykám, ale na hraně to trochu je a nerad bych vypadal, jak ti klucí s Dieselama.Přišli z SK od Gia a musím potvrdit, že v inzerci nekecal, že je téměř nenosil. Jsou prakticky jak nový. mám z nich radost.A to jsem ještě nedávno měl tendenci koukat spíš po menších hodinkách, ale když jsou fakt podařený. Přes veškeré nesmyslné obavy se nemohu zbavit pocitu, že jsou ti akorát, jak prdel na hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Díky všem za pozitivní ohlasy. Jsem rád, že to všichni vidí nositelně. Vidím to tak vlastně naštěstí taky, ale je to jen tak tak. Být ještě o kousek větší, tak by to už bylo za hranou. Ta výška dělá taky svoje, ale myslím, že si na sebe zvykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Jak píše Frostie, já bych si dovolil ještě jednu poznámku - ono Ti to možná bude připadat větší/těžší/vyšší po tom, co sundáš titanovky, ty jsou, jak pírko, ale tím se člověk nemůže nechat zviklat. Chce to zvyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Díky všem za pozitivní ohlasy. Jsem rád, že to všichni vidí nositelně. Vidím to tak vlastně naštěstí taky, ale je to jen tak tak. Být ještě o kousek větší, tak by to už bylo za hranou. Ta výška dělá taky svoje, ale myslím, že si na sebe zvykem. být o trošku větší, tak by sis dával dvojité svačiny, aby se zápěstí dorovnalo, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Dvojitý svačiny to už by fakt bylo na chocholouška, přejídat se abych dorostl do hodinek.Pak se člověk zadívá do nějakejch menších vintage a aby držel dietu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Podle mě ti sedí supr..se svou výškou to hodinky pod manžetu nejsou, o tom žádná, ale jinak bych se jich nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Mam je taky, zapesti 17,5cm. Na moji ruce a na MiraMira jsou naprosto v pohode, a vyska je to o zvyk, ale hodinky jsou skvele, necim jsou zajimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 To tu nikdo nemáte Štajny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Ale jo, něco se najde. A musím říct, že mě tohle kombo zatím dost vyklidnilo.Kdo by to byl čekal.Steinhart boduje. Upraveno 5. května 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Míra máš to hezké. Sfinx tady pilotky pěkně podpořil. Máte to pěkné pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Díky, potápky i pilotky, obojí mi dělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Více se mi líbí ty pilotky, ale i ty pětikila mají něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se