Tobi Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Nee,je tam moc velká mezera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Kdyby měl stejnou povrchovku jako pouzdro, docela by to šlo. Takhle za mne taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Říkám ne. Ale já asi nikdy nepřijdu meshi na chuť. Na Frodovo neprůstřelnou košili se to hodilo, ale na hodinky ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 (upraveno) Kdyby měl stejnou povrchovku jako pouzdro, docela by to šlo. Takhle za mne taky ne.pravda Daemone, vidim to az teraz na pc Upraveno 11. dubna 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 (upraveno) Tak si po dlouhé době zase trochu zaštajním a záhomážím.Odesláno z mého TA-1032 pomocí Tapatalk Upraveno 11. dubna 2019 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Ja PC nepoužívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Na gumě jsou fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 (upraveno) Dnes dorazilo elasticke nato od georgesstraps.com vo vojenskej kaki zelenej. Skvela to vec! Mam taky pocit, ze uz ine nato ani nechcem... Upraveno 12. dubna 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Guma od trenek, nebo šle? ale barevně to pěkně zapadá.Jen mě udivuje, že nejsou na tý gumě vachrlatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Steiny mě už delší dobu lákají, zvláště velikosti 39 mm, ale furt se nedokážu popasovat s tou klasickou dokola omílanou otázkou homage. Už abych se přes to přenesl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Steiny mě už delší dobu lákají, zvláště velikosti 39 mm, ale furt se nedokážu popasovat s tou klasickou dokola omílanou otázkou homage. Už abych se přes to přenesl Kašli na blbý kecy. Kup si je a neřeš to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Na tohle existuje jednoduchá rada (není z mé hlavy): Koupit si Štajny Oceany, odhlásit se z fóra a být nadosmrti šťastný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 To je jak když kupuješ motorku...... vypni mozek a vybírej srdcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Siwi--to je dobrá myšlenka ale kdo sem už jednou vlezl,už se z toho nevymaní,leda by zechcípal,tak asi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 No? Taky jsem to zatím nezrealizoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Hele, za ty peníze... počkej si, až budou v inzerci a kup je na zkoušku. V nejhorším případě je prodáš s minimální ztrátou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Steiny mě už delší dobu lákají, zvláště velikosti 39 mm, ale furt se nedokážu popasovat s tou klasickou dokola omílanou otázkou homage. Už abych se přes to přenesl Nosit je budeš ty, tak proč to řešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Vlastní sekci tady maj, házet fotky kam mít budeš, kde o nich pokecat taky, tolik narážek jak bejvalo tu už taky neni a mimo forum je to každému úplně jedno. Si je kup, pak je zas prodáš a zas koupíš jiný, Štajni maj dobře našlápnuto na pozici celoživotních otloukánek, stejně jako opečovávanejch hodinek. Za tu cenu dostaneš co dostat máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se