filo-boxer Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Hodinky jsou "zajimave " , recenze vyborna, dekuju za spoustu zajimavych informaci. Zaujal me ten malinky sroubek na dynku s napisem "Do not unscrew". Uz jsi ho zkousel vysroubovat? K cemu tam, je?
Kid_A Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 nesmirne zajimave vlakno! moc diky za tu praci
Frostie Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Díky za parádní rešerši i recenzi!
pebe Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 V 21. 3. 2017 v 9:59, filo-boxer napsal: Hodinky jsou "zajimave " , recenze vyborna, dekuju za spoustu zajimavych informaci. Zaujal me ten malinky sroubek na dynku s napisem "Do not unscrew". Uz jsi ho zkousel vysroubovat? K cemu tam, je? to by mě taky zajímalo. Původně jsem si myslel, že drží korunku s hřídelkou ve strojku a zároveň i strojek v pouzdru, ale to by potom překážel rotoru nátahu....
Chocholusik Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Trochu to poopravim, pretoze to je jednostranny clanok o B&R: Puzdro ktore bolo pouzivane v Sinn 809/810 bolo pouzivane znackami Heuer, Sinn, Bucherer, Dugena, Candino *(jedne su v predaju tu na fore), Aurore Swiss *(tie mam ja napr) - nie je to "Sinn puzdro"Oni zobrali a modifikovali 810Q - ten uz bol quartz, takze nic nemuseli "vybavit quartzovým strojkem" Space 3 nebol "inovativní zapuštěnými tlačítky chronografu" ale prudko inspirovany od Tutima model 798, ktory bol v produkcii uz od 1984 - teda +- 15 rokov uz existoval. V 20. 3. 2017 v 23:55, Roman I. napsal: ... Vzali s Carlo Rossilem pouzdro Sinn z 80. let a hodinky vybavili quartzovým strojkem, pouzdro upravili, aby dosháhlo antimagnetismu 80,000 A/m a bylo. ...Takže se dá říci, že začátky nebyly nikterak oslnivé, ale zakladatelé se drželi svého původního záměru a byli u zdroje technického vývoje. Dělat hodinky pro profesionální použití v armádě. Pět let pánové pracovali ve stínu Sinnu, až se z něho pokusili vystoupit hodinkami Space 3, určenými pro vesmírné mise. Tento kousek byl inovativní zapuštěnými tlačítky chronografu a korunkou zašroubovanou do pouzdra do linie. V tento moment už můžeme pozorovat první kroky k vlastní identitě.
pebe Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 V 21. 3. 2017 v 10:53, pebe napsal: to by mě taky zajímalo. Původně jsem si myslel, že drží korunku s hřídelkou ve strojku a zároveň i strojek v pouzdru, ale to by potom překážel rotoru nátahu.... odpovím si sám, je to pravdu na vyjmutí korunky, akorát šroubek je pouze zašroubovaný v pouzdru, po jeho vyšroubování se vzniklou dírkou zmáčkne čudl na strojku a vyjme korunka... FOTKY ZDE
Návštěvník Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 V 21. 3. 2017 v 10:56, Chocholusik napsal: Trochu to poopravim, pretoze to je jednostranny clanok o B&R: Puzdro ktore bolo pouzivane v Sinn 809/810 bolo pouzivane znackami Heuer, Sinn, Bucherer, Dugena, Candino *(jedne su v predaju tu na fore), Aurore Swiss *(tie mam ja napr) - nie je to "Sinn puzdro"Oni zobrali a modifikovali 810Q - ten uz bol quartz, takze nic nemuseli "vybavit quartzovým strojkem" Space 3 nebol "inovativní zapuštěnými tlačítky chronografu" ale prudko inspirovany od Tutima model 798, ktory bol v produkcii uz od 1984 - teda +- 15 rokov uz existoval.Díky moc za upřesnění.
sibirnaya Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 jsem rad, ze padly do rukou, ktere je oceni
filo-boxer Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 V 21. 3. 2017 v 10:58, pebe napsal: odpovím si sám, je to pravdu na vyjmutí korunky, akorát šroubek je pouze zašroubovaný v pouzdru, po jeho vyšroubování se vzniklou dírkou zmáčkne čudl na strojku a vyjme korunka... FOTKY ZDESupr, diky za vysvetleni.
wizard-ov Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 "Well," řekl Roman, naslinil tužku a dal se do psaní... Na základě Romanovy předchozí recenze jsem koupil i Sinny, líbí se mi u něj ty věci kolem značek - jsem líny si to dohledávat sám. Díky !
Tikal Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Parádní článek, díky.Měl jsem je na ruce, ale nějak jsem to nedal, ale je fakt, že po nich pořád pokukuji. Zajímavé hodinky.
tano Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Zajimave hodinky, urco nevsedni. Diky za pohled do historie, moc pekne se to cetlo.
Návštěvník Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Ještě jednou díky Chocholusikovi za korekci. Šátral jsem na webu a zjistil, že ten rozdíl Tutima 798 a Bell Ross byl hlavně v korunce. Tutima má klasickou korunku, B&R zcela zapuštěnou, opatřenou T systemem, což mělo být teleskopické uchycení, které to umožnilo. Snad jsem to pochopil správně. Sent from my iPhone using Tapatalk
nickolas Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Jeden by nerekl, ze se pri cteni recenze na Bell&Ross, dozvi zajimavosti o Sinnu Diky za to. A diky za to, ze jsi ochoten recenzim venovat cas. Moc pekne cteni!
Frantik Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Kuwa me se líbí, stavím se do pořadníku ;-)
Donuts Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Před pár lety jsem si dost impulzivně 03-92 koupil a po pár dnech toho začal litovat a hodil je tu do inzerce. Naštěstí jsem si prodej rozmyslel a dal jim druhou šanci ... no a jsou z nich moje nejmilejší hodinky. Upraveno 21. března 2017 uživatelem Donuts
OndraPod Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Uprimne mi prijdou sympatictejsi jejich hodinky z obdobi spoluprace s Helmutem Sinnem, ale libi se mi od nich celkem dost modelu.Tyhle pilotni "hranatky" jsou fakt ikonicky gratuluju!
Chocholusik Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Ano, korunka tam je riesena rozne. Tlacitka ideovo rovnako. V 21. 3. 2017 v 16:09, Roman I. napsal: Ještě jednou díky Chocholusikovi za korekci. Šátral jsem na webu a zjistil, že ten rozdíl Tutima 798 a Bell Ross byl hlavně v korunce. Tutima má klasickou korunku, B&R zcela zapuštěnou, opatřenou T systemem, což mělo být teleskopické uchycení, které to umožnilo. Snad jsem to pochopil správně.
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Recenze pekna, vod Slunecnika se to hezky cte, ma takovy vobraty.. Hodinky hodne vyrazny, tudle sedely v hospode vony a pak nekde pod nima Slunecnik. I pinglice mluvila k hodinkam. Upraveno 21. března 2017 uživatelem Zmizík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se