Návštěvník Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Mno, Rumun se pochlapil. Pravda je, že jsem pár řemenů na panerai už ponosil, ale tohle dává slovům vintage hand made strap zcela nový rozměr. To je půlka krávy na tlapce Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 21. března 2017 uživatelem Roman I.
Sphinxx Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Romane, hezké časomíry. Zkoušel jsem podobné v Praze u Altmana, ale nějak mi to nesedlo na ruce. Nicméně na pohled jsou fakt super.
marosh Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Ty ses, Romuladoi, s výběrem hodinek nikdy nesral...Tohle opravdu nejsou "dětské" hodinky. :-)A recenze, jako vždy, zajímavá, včetně Zmizíkova pojednání, jak zašel s těmi Bell&Ross na pivo...
gas Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Ty jsou hrozný ale hlavně, že se bavíš, kamaráde
Návštěvník Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 (upraveno) V 21. 3. 2017 v 20:20, gas napsal: Ty jsou hrozný ale hlavně, že se bavíš, kamaráde Ty jseš taky hroznej, ty jitrnico, jak sám říkáš. . Nebo už jsi zfotrovatěl a koupíš si ty grand seika. Jinak ten hnědej řemen posílám Rumunovi zpět. Zmlátil jsem s ním syna, na noze ho nosit nebudu. 4,7 mm tloušťka na konci. 8,9 mezi nožkami. To nejde Upraveno 21. března 2017 uživatelem Roman I.
Návštěvník km.kmk Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 (upraveno) V 21. 3. 2017 v 20:22, Roman I. napsal: Jinak ten hnědej řemen posílám Rumunovi zpět. Zmlátil jsem s ním syna, na noze ho nosit nebudu. 4,7 mm tloušťka na konci. 8,9 mezi nožkami. To nejdeTo Rumun vycpal senem? nebo? Jinak ten neklid si úplně dovedu představit. Já bych ten šroubek proste musel zkusit. .. Upraveno 22. března 2017 uživatelem km.kmk
wizard-ov Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Citovat Já bych ten šroubek proste musel zkusit. .. Bacha na to - tím se vypíná Internet ;o)
nividic Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Profesorka mela recht, Romane, stylistika ti jde, cte se to skvele. Moje 556 me k BR uz nekolikrat taky dovlekly, ale moje prvotni zdeseni bylo nemlich stejny jak popisujes ty. Pak jsem je jeste testoval pri kazde ceste do Prahy a nakonec z toho nic nebude. Velikostne jsou mimo a kupovat kulaty kdyz mam Sinny je o nicem.Diky za recenzi, tesim se na fotky podtacku, uz aby byly venku zahradky Ed. spelink Upraveno 22. března 2017 uživatelem nividic
Cyber Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Krásná recenze, zase na chvilku starý dobrý Chronomag Díky.
Piplík Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Super recenze značky po které dlouho pokukuji. Hlavně B&R Divery 1000m se mi moc líbí.
Jiribartl Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Díky za super počtení o značce, která mě dosud nepohltila. Ovšem teď ...
martar Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Krasná recenze s parádním záb?rem do šířky i hloubky, to mám rád. Mimochodem, Romane, líbí se mi, jak jsi "vyřešil" tu skupinovou fotku s chlapíkem z Modré ústřice moc dobře si vzpomínám, když tuhle fotku (plus jednu další, kde jeden spolumajitel druhému snad masíruje ramena) hodil do nějakého vlákna Instant a tvoje první reakce byla "hm, na jeden model BR si dlouhodobě myslím, ale po těchhle fotkách do toho teda fakt nejdu..." . A vida, stačilo nastudovat historii značky, rozkrýt identitu lidí na fotce, zjistit něco o jejich soukromí... a kultovní podtácek smí na ruku
sashator Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Tak jsem to konečně přelouskal a dobrý. Líbí se mi, že i po těch letech tady si dáš tu práci s recenzí. Já už několikrát něco začal tvořit a nějak jsem ještě nic nedotvořil. Jinak hodinky samozřejě pěkný, já mám pro B&R trochu slabost. Akorát jsem neměl nikdy koule si ten budík na ruku koupit. Každopádně tenhle design jim už nikdo neodpáře (a není moc dalších mladejch manufaktur, který se něcím podobným můžou pyšnit)
Návštěvník Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Chlapi, díky za pochvalu recenze i hodinek. Recenzi jsem se rozhodl napsat, abych se procvicil v pisemnem projevu, v poslednich letech jsem zanedbaval cteni knizek a vono to je na slovni zasobe a takove sviznosti a lehkosti psani znat. Ted vidim, ze na te recenzi by sla spousta informaci lepe stylizovat. Taky je dobry se dovedet, kdo vymyslel to, co mam na pazoure.
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 (upraveno) V daleké Británii jsem našel kluka, který šije moc pěkné řemeny na B&R. Už se těším na tyto čtyři krasavce. Jen mám strach, že ten červený bude taková ta řvavá červená, ale fotky často klamou. Upraveno 6. dubna 2017 uživatelem Roman I.
CEGY Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Cervenej nema chybu, Romane. Videl bych k tomu cervene mokasiny
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Já mám červené řemeny rád. A boty teda taky. červené nosím mokasíny a martensky fotka z webu
Návštěvník Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 (upraveno) Tak řemeny od Barryho dorazily a jsem nadšený. Podobně jako u panerai každý řemen těm B&R úplně jiný pocit. ta červená byla nakonec na mě moc řvavá, tak jsem ji vzal olejem a je z ní taková krvavá dáseň. Upraveno 15. dubna 2017 uživatelem Roman I.
01standa Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 ,,krásný počtení o B&R ,, , moc děkuju , no a ty řemeny se fakt povedly :-) - každý dává hodinkám úplně jiný rozměr...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se