Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Koupeno od známého za 3 stovky,nosím je skoro pořád ale každý den se zpožďují tak o 5 minut,ale mám je moc rád.

Sent from my iPhone using Tapatalk13fef14a4706cf4c6308f03e8c7f9806.jpg

Upraveno uživatelem georg2999
Odesláno

Administruju už pár let na jednom autofóru a taky poměrně často přesouvám... Zpočátku mě to štvalo, ale postupem doby jsem si nějak zvykl... :rolleyes:

Odesláno

budu za protivu, ale nováčci by neměli mít možnost zakládat vlákna.

Hodinky máš pěkný a vítej na foru. 

Taky jsem někdy pěkně protivný,někdy stačí trošku pohledat,vláken s primkama je tu víc než dost.Je v tom pak bordel jak říká tvrďák /Hardslimer/ :-)  

Jinak pěkné primky ,modrá se líbí,možná trochu kazí dojem ty ručky. 

Odesláno

Kazde forum ma sva pravidla.

Jasně, pravidel a nařizení není nikdy dost. Každý lichý týden by se mělo zavést jedno nové a každý sudý týden jedno zrušit, ať je v tom pořádek :)

Odesláno

Děkuji za všechny komentáře a vynasnažím se pro příště dalšího špatného začlenění nového vlákna.Hodinky jsem otevřel a pošteloval a tak doufám že už se nebudou tolik zpožďovat.

Ještě bych vás chtěl požádat jestli někdo ví co je toto za Primky které mám z pozůstalosti . 7d5b2484a7f96134c8ed733bcea3a3df.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Se mi to jeví tak nějak orientované na obou stejně. Jinak vítej na palubě.

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Taky jsem někdy pěkně protivný,někdy stačí trošku pohledat,vláken s primkama je tu víc než dost.Je v tom pak bordel jak říká tvrďák /Hardslimer/ :-)

Jinak pěkné primky ,modrá se líbí,možná trochu kazí dojem ty ručky.

Jasně, pravidel a nařizení není nikdy dost. Každý lichý týden by se mělo zavést jedno nové a každý sudý týden jedno zrušit, ať je v tom pořádek :)

Toto je krasny priklad toho, ze psane slovo muze mit jiny vyznam nez mluvene.

Reagoval jsem na colommba, ze kazde forum ma jinak nastavene pravidla. Tot vse. :-)

Takze hezky zbytek nedele, brucouni. ;-)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Dnes mi děda poslal tyto jeho Primky co už nepotřebuje protože si v 90ti letech koupil bateriové ;) Může je tu někdo z vás identifikovat prosím ? c85e52576e6333604e041be45bfc6ae4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...