Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Proč ta agresivita na fóru gentlemanů? Navíc nemáš pravdu.

Můj vysavač mi dobře slouží už 15 let, má jméno a uši a je to moje manželka. Co používá na úklid je mi putna, když mě to nestojí víc než kolik měsíčně sypu do hodinek. Že rejan našel uspokojení v něčem co bylo jednorázově dražší mě nijak neuráží - nejde o dealera, debila ani o cucáka, který by měl za potřebí nechat se pérovat od dlouhodobě frustrovaného autobusáka. A k tobě Lamiczko už mi to vůbec nesedí - nejsou to nějaké dozvuky jesenické táckovice?  <_<

Asi to vyznělo jinak než jsem to myslel. Nešlo o buzeraci rejana a jeho doporučení vodního vysavače, ale spíš o to, co následovalo. YPO se strikntě vyjádřil, že Rainbow s jeho cenou považuje za hovadinu a jeho prodejce za šmejdy, což podpořil reportáží z černých ovcí (osobně to vidím stejně, třeba ovčí deky taky nepovažuju za šmejd, zatímco jejich podomní prodejce s cenou 50k za kus ano)...a že nechce vodníka, protože je línej vylejvat vodu, což je jeho problém...

Reagoval jsem na reajnovo vyjádření v tomto postu, který mě přišlo fakt mimo...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/105824-vyber-vysavace/?p=1903433

Neb označení šmejd se vztahovalo k prodejci nikoliv technologii vysavače...

Já proti vodnímu vysavači nic nemám, sám jsem o tom uvažoval, ale cenově to není produkt pro mě...

Asi bych měl dokončit tu vytečkovanou větu, což byl pravda nepovedený pokus o nadsázku, protože fakt jde jen o vysavač (byť to vypadá jak nový náboženství) a přišlo mi jako blbost si kvůli tomu pomalu trhat občanky...

Hlavně se z toho neposrat...

Už sem nic nepíšu, neb na to asi nemám poslední dobou buňky... Svoje doporučení k tématu v ceně do 3,5k jsem už napsal včera

Řešil jsem to před půl rokem s podobným budgetem a vzal Electrolux SilentPerformer (díval jsem se, že v Německu stejný vysavače co u nás prodávají jako AEG). Proti předchozímu nebetyčnej rozdíl - krásně tichej, saje výborně, pytlíky jsou klasický, příslušenství dobře udělaný. Kdybych byl smířenej uvalit za vysavač 2x tolik, taky bych vzal Miele.

EDIT: několik lidí mi do domácnosti doporučovalo i karcher. Sice to vypadá jak vysavač do dílny, ale paní, kde mám pronajatej kancl říkala, že jediný co se za 5 let stalo byla překroucená šňůra. Standardní vysavače považuje za hračky, říkala, že nic nevydrželo, ale ne každej to má kam dát...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Návštěvník YPO
Odesláno

ne ... zejtra du hospody pít pivo a klábosit ... se mě to stejně netýká .... a hlavně mám pocit, že je to až 6.4.

Odesláno

Já myslel, že pujdeš do štrajku a my Tě budeme rozhánět. Možná i střílet jako v 1928 do stavkujících. a zachrání Tě heslo, Koza dojí krev......na transparentu s nápisem

Zvyšte mzdy nádeníkům a at žije Chronomag! :rifle: :gora:

Odesláno

Diky za rady, vysavac Miele je doma a ma za sebou prvni kolecko. Prozatim musim uznat, ze me prekvapil, jak je tichy a ze i pro 1600 W ma lepsi tah nez predchudce s 2200 W. Jinak proste vysavac - funguje tak, jak ma, tedy vysava. A jestli je Miele takova pecka, jakou ma povest, poznam za tech nekolik let :).

Odesláno (upraveno)

My máme doma Vorwerk. Moje ho chtěla, protože věděla, že to funguje. Myslím, že to je dobrá volby.

Až na Vk150 :-) My Vorwerk jedeme již léta model po modelu ve firmě, až na 150 která smrdí po pár dnech užívání přímo pod nos. K tisícům reklamacím se postavila značka zády, že vysavače jsou v pořádku a pak zničeho nic rozeslali externí jakýsi klip s vůní, který si připneš na vysavač. Tímto krokem se značka Vorwerk vrátila do doby kamenné a posrala si jméno ...Ovšem předchozí modely byli nesmrtelnéh a luxusní, to jako ano. Ty už máš doustovku, nebo co mají vlastně teď? Jaksi nás to po poslední zkušenosti přestalo zajímat. Upraveno uživatelem African
Odesláno

Až na Vk150 :-) My Vorwerk jedeme již léta model po modelu, až na 150 která smrdí po pár dnech užívání přímo pod nos. K tisícům reklamacím se postavila značka zády, že vysavače jsou v pořádku a pak zničeho nic rozeslali externí jakýsi klip s vůní, který si připneš na vysavač. Tímto krokem se značka Vorwerk vrátila do doby kamenné a posrala si jméno ...Ovšem předchozí modely byli nesmrtelného a luxusní, to jako ano. Ty už máš doustovku, nebo co mají vlastně teď?

My máme 136 a fakt spokojenost

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk

Odesláno

My máme 136 a fakt spokojenost

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk

Stará dobrá klasika, výborný stroj. Ještě nám stojí někde v garáži. Stopadesátku přeskočit!!! :-)

Odesláno (upraveno)

Tady jsem ti ještě cvaknul jak vyřešil Vorwerk páchnoucí průduchy u vysavače za čtyřicet tisíc :-) Malá ale za to fešná vůně v klipu, kterou rozesílali věrným zákazníkům zdarma. Řekl bychy že jde spíše o výsměch...jak říkám u nás s tímto přístupem skončili.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Diky za rady, vysavac Miele je doma a ma za sebou prvni kolecko. Prozatim musim uznat, ze me prekvapil, jak je tichy a ze i pro 1600 W ma lepsi tah nez predchudce s 2200 W. Jinak proste vysavac - funguje tak, jak ma, tedy vysava. A jestli je Miele takova pecka, jakou ma povest, poznam za tech nekolik let :).

Jaký Miele to nakonec vyhrál ? My máme pár let Miele Tango plus a kdyby si mladý nehrál /neulomil kryt/,tak závady žádné ,slyšet je ,ale výkon jak potfora.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Zdar

Trochu to oživím. Paní domu chce new vysavač,můžete něco poradit? Žádnou raketu tak do 5 litrů. Původní Philips FC9321 prý už nějak špatně saje. :frusty:

Díky

Taky máme již pár let Philips a v pohodě. Mrkni na řadu Performer Pro, v kombinaci s S-bag to je dobrý :-)

https://www.euronics.cz/philips-performerpro-eco-fc9197-91-cerny-phifc919791/p365804/?gclid=Cj0KCQiAoJrfBRC0ARIsANqkS_77xK3cpGC4Bos4U0zV5tjml6boRxVe6DWL16ypglcY98BV99D_C4UaAtm6EALw_wcB

Odesláno (upraveno)

vyměň pytlík a zbyde ti na dalekohled

Máme bez pytlíku a ty asi nejsou tak dobré.(+_+),na vodiče busu máš pamatováka,všechna čest. Upraveno uživatelem vraby
Návštěvník YPO
Odesláno

Máme bez pytlíku a ty asi nejsou tak dobré.(+_+)

to je na hovno ..... to sem si zkusil taky ..... tak ti poradím ..... Miele C3 ..... luxujeme s tím .... kluk na tom jezdí, jak na praseti...... snese to prostě i horší zacházení 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...