Harwey Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Dobry vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Eta vyhrála , paní domácí se hodí i vysávací kartáč na psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 pro vraby: Co je to za typ ETy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 před 8 minutami, vzduch napsal: pro vraby: Co je to za typ ETy? ETA Adagio 3511 9000 DermoPet nástavec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Dělá to ETA v Česku, nebo je to China? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 před 27 minutami, Hasňa napsal: Dělá to ETA v Česku, nebo je to China? Milotice nad Bečvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Manželka pár dní zpět navrhla, že bychom mohli pořídit další vysavač. Máme klasický, pak teleskopický a teď přišla s tímto. https://www.eta.cz/shop/roboticky-vysavac-eta-master-ii-5229-90010-cerny-eta522990010/p691089/ Podle recenzí si troufnu říct, že by mohl být fajn. V krámě nám prodejce vysvětloval, že laserová navigace je lepší než gyroskopická v tom, že vysavač s gyroskopickou navigací bude narážet do nábytku, kdežto s laserem ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Máme už několik let Roborock s lidarem a je to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 (upraveno) Som impulzívne kúpil lacný ETA robot v akcii asi za kilo. Žiadne aplikácie a hovadiny. Pustím ho diaľkovým ovládaním kedy chcem, on pobehá, prekvapujúco veľa bordelu povysáva. Vydrží tak tri hodiny, potom zalezie do doku. Celkovo spokojnosť. Nábytok obyčajne zaregistruje, ak narazí, tak jemne. Možno mu na hranu nalepím nejakú gumu. Mop som neskúšal, mám ho na koberce. Mal by to byť tento, nechce sa mi vstať z kresla https://www.datart.sk/roboticky-vysavac-eta-zero-2227-90000.html Zato cyklón ETA dosť sklamanie. Vachlavá tyč, stále mám pocit, že sa zlomí. Vrecká kupovať nemusím, zato po vysávaní musím vyčistiť filtre, sú komplet zasraté a ťah nikde. Upraveno 14. února 2024 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Jsme k C3 vzali ještě jedničku, která je malá, lehká a stále dost silná. Hlavně na Datart teď 20% slevy, tak s nějakým poukazem co se válel v e-mailu, tak za solidních 3.700,-Czk. Tak neváhejte pokud zrovna nějaký Miele hledáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Nějaký tip na mašinku, která vyčistí sedačku? Psisko tam samozřejmě leze, přehoz žena nechce a profesionální čištění se prodraží. Profesionální mašinu opravdu nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 To mate stesti, ze jdu zrovna kolem . Zrovna jsem na amazonu vzal tohle: https://www.amazon.de/dp/B0B3J3Q9RD/ref=pe_27091401_487024491_TE_item Az to vyzkousim, tak muzu dat report, ale radsi PM, ptz na to urcite zapomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 před 20 hodinami, vzduch napsal: Nějaký tip na mašinku, která vyčistí sedačku? Psisko tam samozřejmě leze, přehoz žena nechce a profesionální čištění se prodraží. Profesionální mašinu opravdu nechci. Manželka nedávno kupovala tepovač a je to dobrý. Myslím že je to tenhle. https://vysavace.heureka.cz/bissell-1558n-spotclean-professional/ Měl jsem kdysi půjčenej větší Kercher a to bylo strašně neohrabaný. Každopádně existují i půjčovny kde to to za pár korun půjčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Chlapi, tak jdu taky pro radu jaký vzít nový vysavač. Mám doma starou Etu, která sice funguje celkem slušně, ale přijde mi, že dost prachu zase při vysávání rozvíří, což nedělá dobře dceři, je na prach trochu alergická. Mám plochu cca 70 metrů, mix plovoucí podlahy, dlažby a ve dvou pokojích koberec s nízkým vlasem. K tomu všemu neštěstí ještě máme dlouhostrstou kočku Chtěl jsem něco, co dobře vysaje hlavně ty koberce a nebudu se mordovat s kočičími chlupy, co z nich nikdy nejdou vysát. Zkusmo jsem koupil akumulátorový Dyson V8, líbilo se mi, že má motorizovanou hlavici a nějaký patent proti namotávání chlupů a vlasů do těch kartáčů. Taky jsem si říkal, že se tím budou líp luxovat schody a můžu to vzít i do auta. Jako takhle, vysávalo to super, ovšem jen na ten vyšší výkon. Kočičí chlupy z rohožky to vzalo jako malinu. Jenže na vyšší výkon to vydrží ani ne 10 minut, a pak se to nabíjí 5 hodin, tolik času nemám, abych plánoval luxování na dva dny Tak jsem ho vrátil, a bádám dál. Nějaké tipy? Asi bych nakonec šel spíš do normálního kabelového, ale kdyby některý měl tu motorizovanou hubici, to by bylo super - tu klasickou poháněnou vzduchem už jsem měl, a přijde mi, že je to o ničem. Ideálně bych se rád vešel pod deset tisíc, zas tak moc vysávání nemiluju, abych do toho cpal peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 (upraveno) Zdar, klasickej vysavač jsem zde úspěšně vyřešil (Miele), teď přišel doma na přetřes tyčovej aku. Myslel jsem, že hned něco vyberu, ale je to ještě horší jak klasika. Původní záměr byl vzít taky Miele, ale pak jsem zjistil, že v tomhle segmentu zas nemají až tak přesvědčivý recenze. Pak klasika Elektrolux, který teď mají v akci na black friday a navíc 10let záruka na motor. Dále pak už ještě Dyson, případně na zahraničních recenzích jsem narazil na výborně hodnocenej Shark, kterej jsem ani neznal. Je to na občasný vysátí ad hoc bordelu, jako hlavní vysavač zůstane Miele. Podmínka je, aby šel oddělat ten malej ruční vysavač do ruky. https://www.miele.cz/product/12377800/akumulatorovy-vysavac-duoflex-hx1-nordic-modra https://www.electrolux.cz/vacuums-home-comfort/vacuum-cleaners/stick-vacuum-cleaners/cordless-sticks/ep71u142og/?_gl=1*1d6a0ap*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiA0fu5BhDQARIsAMXUBOLEoQ71zG2KreBjVZs2TnwJvdx1yjj5bCAt-Ki4miOYcgBLu1dGl4AaAqqSEALw_wcB&gclsrc=aw.ds https://www.dyson.cz/produkty/rada-vysavacu/vysavac-dyson-v8tm/dyson-v8-total-clean?utm_id=sa_71700000111696621_58700008449137013&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=fc_floorcare-range_always-on&utm_content=do_text_1x1_other&utm_term=dyson+v8&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA0fu5BhDQARIsAMXUBOK_DQsOUzd7_kRbC0BUxfFjd86bqHYIIARyyRTYrZ5VpOOXxBUrPR4aAhDpEALw_wcB&gclsrc=aw.ds https://www.alza.cz/shark-bu1120eu-d12542233.htm Upraveno 21. listopadu 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 bacha nato, nie je oddelat ako oddelat... ak som dobre pozeral, vsetky tvoje spominane su rozlozitelne, ale musis vytiahnut tycku, zastrcit druhu, atd...zda sa to byt uplne v pohode, ale pre mna je to voser...mam podobny sencor a uz to nechcem. radsej by som opat zvolil eta, rowenta, electrolux, v takejto zostave... silu to ma tiez. cize mas maly rucny, ktory zaklapnes do vacsieho, skladacieho ak je treba... velke plus je svetlo a rotacna kefa..to su moje podmeinky co vysavac musi mat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 @Harwey To je good point, díky. Nicméně jak už to bývá, tak např. Electrolux má tu 10 letou záruku výlučně jen na kusy tý konstrukce, co jsem postoval. Typy, co jsi psal ty, ji ani v jendom případě nemají https://www.electrolux.cz/vacuums-home-comfort/vacuum-cleaners/stick-vacuum-cleaners/?_gl=1*irxhgo*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiA0fu5BhDQARIsAMXUBOLEoQ71zG2KreBjVZs2TnwJvdx1yjj5bCAt-Ki4miOYcgBLu1dGl4AaAqqSEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&sort=highestPrice&d2cSellable=true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 A vybírám přesně naopak. Tyčovej chci primárně na prohánění pavouků po stropě a v koutech kolem oken. Co zvládnou během pár dnů je neuvěřitelný. Tedy pro mne je podmínka tělo s motorem a baterií v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 před 4 minutami, Americkej napsal: A vybírám přesně naopak. Tyčovej chci primárně na prohánění pavouků po stropě a v koutech kolem oken. Co zvládnou během pár dnů je neuvěřitelný. Tedy pro mne je podmínka tělo s motorem a baterií v ruce. Ok, jsem ve fázi sběru info, takže taky díky. Nějakej konkrétní tip (ať už z mýho předvýběru nebo jinej)? Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 No, mám v předvýběru Dyson, ale vzhledem k tomu, že jde jen o ty pavučiny na stropě plus prach v rozích za repro apod, se mi úplně nechce platit ke dvaceti. Navíc to bude třetí vysavač do baráku, kde stejně většinu vytírám mopem. Mrknu i na toho sharka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se