Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Oživím tohle vlákno ... po odsloužených letech s Miele a Electrolux, který odešel na můj vkus rychle jsem se rozhodnul ženě koupit pořádnej vysavač. Robota nechce, tyčový taky ne.

80% - vinylové podlahy/lino

20% - koberce

4x týdně používá na 100m2. Potřebuji, aby vydržel více, než ta jebka od Electroluxu. A rovnou se zeptám, na design se tady nehraje, takže jsem dostal doporučení na Karcher Dojčland, máte s nimi někdo v domácnostio zkušenost? Oplatí se do toho jít? Má to výdrž?

Díky za tipy, rady.

Odesláno

V práci máme Karcher WD3 a popravde si to do domu neviem predstaviť. Vysáva síce dobre, ale je dosť nespratný, ťažký, nemá reguláciu výkonu a nemá navíjanie pre kábel. 

Riešil som kúpu vysávača pre pol rokom a pre naše podmienky som zvolil tento Electrolux.

Odesláno

V práci máme Karcher WD3 a popravde si to do domu neviem predstaviť. Vysáva síce dobre, ale je dosť nespratný, ťažký, nemá reguláciu výkonu a nemá navíjanie pre kábel. 

Riešil som kúpu vysávača pre pol rokom a pre naše podmienky som zvolil tento Electrolux.

Proto se ptám, takže díky za postřeh. Electrolux už určitě ne. Ještě jednou díky.

Pozri sa po Dyson.

Mrknu až budu v klidu u PC.

Odesláno

WD 3 je základní multifunkce spíš na dílnu, to bych na doma taky nechtěl. Tam míří VC 3, pokud chceš něco lepšího, tak vodní DS 6.

Odesláno

Skús popozerať Rowenty. Ja mám tento minuloročný bezvreckový model, už sa nevyrába, ale medzi generáciami sú väčšinou kozmetické rozdiely. Aktuálny bude asi Rowenta RO7691EA. Je tichý, má slušne dlhý 8,5-metrový kábel, parádne vysáva aj koberce s vysokým vlasom (gabbehy). A na rozdiel od Electroluxov sa veľmi nekazia. Myslím, že robia aj vreckové verzie, len s iným dzajnom, ak z nejakého dôvodu človek nemusí bezvreckové.

Odesláno

Presne tento zelmer sa mi po skonceni 4-rocnej zaruky pokazil (kupovany 2010). Oprava tusim okolo 50 eur. System teleskopu na rure je uz dost dojebabrany, rucka zlomena. Nedaju sa zohnat original filtre ani poriadne sacky... na (ob)denne vysavanie som zohnal robota a maximalna spokojnost.

Návštěvník Oplt
Odesláno

Sacky i filtry kupuji stale. Me funguje min. 10 let. Na sbazaru jsem koupil jeste jeden do dilny a opravdu jsem maximalne spokojenej. Ma to i nadobku na pouziti bez sacku, ale tu jsem jen vyzkousel.

Návštěvník Oplt
Odesláno

Je to vec nazoru, robota jsem mel taky a po trech letech letel z baraku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...