Přejít na obsah

Vyber vysavace

Doporučené příspěvky

Procházím to a zatím mi vychází nejlépe ten Philips, případně Rowenta, ale ještě tomu věnuju zítřek.

Pokud jde o robota - tak tady to není o pohodlnosti, žena vysává obden. Máme doma dva velké psy s krátkými štětinkami a je potřeba fakt dobře vysávat, tohle nevím, jak by dokázal robůtek. Takže klasika vede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 243
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Procházím to a zatím mi vychází nejlépe ten Philips, případně Rowenta, ale ještě tomu věnuju zítřek.

Pokud jde o robota - tak tady to není o pohodlnosti, žena vysává obden. Máme doma dva velké psy s krátkými štětinkami a je potřeba fakt dobře vysávat, tohle nevím, jak by dokázal robůtek. Takže klasika vede.

Ak mas koberce, tak spolu so psami to asi bude ako pises. V pripade tvrdych podlah si dovolim tvrdit ze robot ma navrch - pretoze moze vysavat kludne 2x do dna ked niesi doma.
Odkaz ke komentáři

K tej Rowente mám dve rotačné kefy - širokú a úzku, treba len vybrať správnu verziu vysávača, líšia sa práve dodávaným príslušenstvom. Inak to bol jeden z mála vysávačov, čo mali triedu účinnosti vysávania A aj na kobercoch, čo je pre mňa nutnosť kvôli tým gabbehom.

V druhom byte mám vodnú Hylu, čo je spolu so spomínaným Rainbowom trochu iná kategória, no funguje dobre. Len sa trochu zložito používa kvôli vodnému filtru, na druhej strane má tú rotačnú hlavu elektrickú, čo ju posúva ešte o level vyšie. Jo, a hlava má aj vlastné osvetlenie, takže človek vidí aj v rohoch a pod nábytkom, čo vysáva. Nechápem, že to nevidím častejšie, oboje fičúry sú skvelá vec.

Odkaz ke komentáři

K tej Rowente mám dve rotačné kefy - širokú a úzku, treba len vybrať správnu verziu vysávača, líšia sa práve dodávaným príslušenstvom. Inak to bol jeden z mála vysávačov, čo mali triedu účinnosti vysávania A aj na kobercoch, čo je pre mňa nutnosť kvôli tým gabbehom.

V druhom byte mám vodnú Hylu, čo je spolu so spomínaným Rainbowom trochu iná kategória, no funguje dobre. Len sa trochu zložito používa kvôli vodnému filtru, na druhej strane má tú rotačnú hlavu elektrickú, čo ju posúva ešte o level vyšie. Jo, a hlava má aj vlastné osvetlenie, takže človek vidí aj v rohoch a pod nábytkom, čo vysáva. Nechápem, že to nevidím častejšie, oboje fičúry sú skvelá vec.

Díky za názor. Jen mě překvapilo to osvětlení, to je určitě užitečná věc, by mě nenapadlo, že tohle může mít vysavač :D ... Dnes to chci nějak rozseknout a vybrat konkrétní model, tak se tomu při chvilce času budu věnovat. Díky.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak co, už jsi něco koupil? Ten Philips je dobrá volba a dokonce jsem si uvědomil že ho máme někde už okolo osmi roků. Nechám si ho do sklepa a manželce tedy udělám radost k vánocům :-) Vzal bych ho klidně znovu, fakt spolehlivý a dobrý, ale když já tak nerad kupuji stejné věci dvakrát. Vytáhl jsem paty z vesnice a hned ve velkoměstě chňapnul tuhle C3, která má výborné recenze, no uvidíme.

post-364-0-16612900-1574333665_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vlasto, máš pravdu, dlužím Vám odpověď. Ano, vybral - nakonec jsem vzal i po pročtení zahraničních webů Rowentu. Nakonec je to tento model: https://www.mall.cz/vysavace/rowenta-xtrem-power-cyclonic-homecar-ro6963ea?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=EB&utm_content=vysavace&utm_term=950905

A je super. Nicméně dodatečně díky všem za názory! Snad to pomůže i ostatním.

Odkaz ke komentáři

Jsem spokojenej s Bissell CrosWawe.

Skvěle vysává (i psí chlupy), vytírá a díky libovolný aplikaci emulze je skvělý i na mokrý čištění koberců. Je s ním radost vysávat.

Dům je krásně čistej a provoněnej. Než se oklepe pejsek, samozřejmě.

https://www.mall.cz/vysavace/bissell-crosswave?gclid=Cj0KCQiAiNnuBRD3ARIsAM8Kmlvg0YZieFXGTFtCB83sWVxxRAeN77127SZIB6pKZtOBZQ16qSE19DsaAjwdEALw_wcB

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...