E36 Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 V 17. 6. 2022 v 18:42, Pepino777 napsal: Hodinky jsou to pěkné. Ten lumibod na lunetě je krytý, nebo je to už také jen kapka barvy v ďolíku? Kalisport se sice nevyjádřil, ale včera jsem narazil na pár fotek na Citizen FB skupině, zdá se, že nejen BN0150, ale i zde se začalo šetřit. Je to verze 8203 na cifru, 8204 na dýnku a lumibod viz foto... I ten trojúhelník má useknutou špičku, oproti staré verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Na mých nových 8204 to ale vypadá takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Hm.... nebylo by lepší, kdyby to udělali jako u 5kx a nedali tam radši vůbec nic? Jo vlastně nebylo, absence ISO normy by jim kazila marketing.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Nebylo, když to tak pěkně svítí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Nebo lumi na lunetě, "jen" začali vyrábět zapuštěný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 (upraveno) já si před lety na želvy koupil s DLW keramickou lunetu s tímhle vystouplým lumi bodem (na fotce nebylo znát) a hned sem špičku někde urazil a celou dobu mě to pak otravovalo Upraveno 29. června 2022 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Jj, mám stejnou zkušenost, štrejchnul jsem kdysi lunetou o hranu dveří u auta a kus lumibodu byl pryč a ještě tam zůstala šmouha, co nešla odstranit. Nechápu tenhle krok zpátky, ještě navíc u ISO potápek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Týden jsem měřil přesnost a dělají 11 sekund za týden do plusu. Jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 (upraveno) To mi 4r36 dělá víc za den...... A to stojej ty hodinky trojnásobek NY0040..... Upraveno 5. července 2022 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Jojo přesnost tohoto prd-prd-cililink strojku je až neuvěřitelná, mohu jen potvrdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 ja len nerozumiem jednej veci, preco tak cpu ten mineral? davaju ho do potapiek celkom dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) Myslím, že je to nějaká hra s cenou a kompletem jako takovým. Kde do hlavy výrobce nevidíš. Když jsem se rozhodl pro něco mechanického od Citizenu v potápkoidnim vzhledu, začal jsem na modrém vs zeleném ciferníku v titanu v těch "běžných Promasterech". Pak mě zaujaly Fugu. Nedokázal jsem tyhle drobnosti proč jedny mají tohle a druhé trošku něco jiného pochopit. Začal boj mezi titanem, ocelí, kovovým a gumovým tahem, velikostí pouzdra, vzhledem korunky, safírem a minerálem, barvou ciferníku, 8203/8204 strojkem a v podstatě i s výslednou cenou. Nějak se během pár dnů přeskupily priority a za pár dnů přicestovaly bělásky, co mi v podstatě dělají největší radost mezi mými automaty. U mě to není o ceně ale spíš o výsledných pocitech. A Fugu u mě vedou. Upraveno 8. července 2022 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 ja som nasiel tieto NY0125-xx za velmi prijatelnu cenu cca 240 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) Před hodinou, Roman-ZA napsal: ja som nasiel tieto NY0125-xx za velmi prijatelnu cenu cca 240 EUR Má to akorát jednu chybu, že tohle už nejsou Fugu... A minerál tam cpou pro to, že je odolnější proti prasknutí než safír, a s nějakým tím škrábancem u tool watches se počítá. Upraveno 8. července 2022 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 viem, viem, malo by to patrit inam, ale zase zakladat vlakno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Tyhle NY 0125 jsou oproti 0040 kvalitativně úplně jiné hodinky. Rozdil se pozná už když se drží v ruce. Plnej tah a koncovky plus spona s mikroregulaci je za tuhle cenu neskutečná nabidka. Strojek ma hack. Sklo sice není safir, ale je klenute a dotváří vintazni nadech. Pokud bych je chtěl srovnat se Seikem tak třeba s řadou SPB kde krom safiru nevidim moc rozdil. Teda krom trojnásobně ceny. Cena je sice 250 ecek, ale vetsinou jsou mimo EU, takze po poplatcich a poštovným jsou na cca 10 k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 To su tvoje? Samozrejme, kupa by bola z Japonska, takze s dalsimi nakladmi som stotozneny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Před hodinou, Roman-ZA napsal: To su tvoje? Samozrejme, kupa by bola z Japonska, takze s dalsimi nakladmi som stotozneny. Moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Zpet na kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Stále Fugu blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se