sashator Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Jarda je další z řady členů, se kterejma je radost obchodovat. Pro hodinky si dojel i když mu to počasí zrovna moc neulehčilo. Pokec u kafe byl taky fajn. Takže ještě jednou díky a užívej si jich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Jardo, díky za skvělou komunikaci a rychlé rozhodnutí prodat mi hodinky. Balík byl dokonale zabalen (padla celá jedna polystyrenova deska (-Rád si to zase zopakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Skvělá komunikace, rychlá platba, obchod na jedničku. Co víc si přát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Jardovi ďakujem za úžasnú komunikáciu a prístup, dokonalý kupec. Hodinky nech slúžia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Všechno v pohodě, ještě jednou děkuji za obchod, úžasný přístup a bez okolků doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Moc fajn kluk. Nadšenec. Jako kupující gentleman každým coulem - jak se všechno domluvilo, tak i proběhlo.Navíc je z krásnýho města, takže u něj doporučuju mu hodinky vozit Děkuju, Jardo, za obchod a příjemnou hodinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Super dohoda, vše splněno, hodinky super zabaleny a už je mám na ruce ... velmi vstřícné jednání - doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Perfektni komunikace, prijezd v domluvenem case, prima pokec. Rozhodne doporucuju. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Všechno na jedničku, určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Nejdřív skvělá domluva, následovala rychlá akce. :-)Všem doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Čtvrtý obchod s Jardou co tu je chronomagorem. Při tom prvním, kdy si ode mě kupoval Suma, by mě nenapadlo, že jednou bude zásobovat on mě Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Bezproblémový obchod, skvělá komunikace a ta rychlost, doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Timto Jardovi dekuji za obchod! Co rekl, to dodrzel a to ja mam rad! Poprosil me o dobirku, ale cast penez poslal predem. Domluva byla rychla a bezproblemova, takze me jen mrzi, ze jsme se nestacili potkat osobne:-(. Za me tedy 1*! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 včera upečeno, dnes komplet hotovo, tak to mám rád Jardu doporučuji a těším se na další obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Vsetko na 1*, mozem doporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Vše v pořádku, díky za rychlou akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Super domluva. Jeden den domluveno, druhej den hodinky na poště. Vše, co bylo slíbeno, bylo splněno a ještě i poradil. Ještě jednou díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Včera jsme se domluvili a dneska je mám na stole. Tomu říkám excelentní deal... děkuji! Tudíž se přidávám ke kladným hodnocením a jdu si hodinky užívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Já věděl, že to je jen otázka času než spolu něco upečeme. Všechno v pořádku. Děkuji za deal. Budu se těšit na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 S členmi ako je Shewcza je radosť obchodovať. Flexibilita, komunikatívnosť, ochota, gentlemanské spôsoby, všetko ako má byť. Doporučujem a rád si zopakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se