valjoux Odesláno 1. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Opravdu se jedná o safír a antireflex. Jinak cifr,ručky a vložka = Elton. Co se týká toho safíru noc se neradovat. Je málo bombírovaný a nechtějí se tam vejít ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Tak už jsou konečně doma. Vložka lunety skoro má práce a luneta průměr 40mm také. Samozřejmě s pomoci Vládě. Tím to velké díky Vláďo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Pepsiny hotovy. Jsou jak s lumi bodem, tak bez něj a červené pole buď po 15 nebo 20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Čím (na čem) je to tištěné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Sito tisk. Největší problém byl font písma. Prostě neexistuje a pak spoustu ladění, protože to grafik vlastě tvořil všechno. Lítaly čárečky a pak písmo. No nikdy bych nevěřil, kdybych sám nevyzkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Ooooooooooo, nahoďte to někdo na hodinky a ukažte foto! Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Dnes odesílám Vládovi, ten ma jedny připraveny na Pepsi. Určitě vloží foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 No, to jsem zvědavej. Vůbec si nedovedu igeny představit s pepsi lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Na Pepsi výsledek jsem zvědavý též - jaké k tomu má Vláďa připravené další věci jako je cifr, řemen/nato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Já ano, pokud bude k mání, rád si ji koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Já ano, pokud bude k mání, rád si ji koupím.K mání určitě jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 8. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Nějak došla barva, tak to je na půl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Moc pěkné. Asi si ji tam hodím také. Opravdu jim to sluší s došlou barvou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Boha jeho, to je nezvyk Pepsi Igen je super nápad, ale nějak se nemůžu rozhodnout, jestli se mi to líbí nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 joooooooooooooooooooj, skusit mozno este inu farbu cifru, no neviem, napad je to skvely, ale..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Prim Pepsi???snad Kofola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Dobrej postřeh, navíc by jim ty barvy podle mě i docela slušely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Za mě dobrý, zajímavý počin, myslím, že to můžu mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Prim Pepsi???snad Kofola Wow, to je bomba nápad! Hlavně černým s okrovými indexy. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se