pku Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Co dodat? Obchod na jedničku a k tomu super pokec nejen o PAMech. Díky Pepo budu se těšit na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Rychla domluva, rychlej prevod, co vic si prat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 taky tak, rychla domluva, rychlej prevod, jen skoda, ze sme nemohli pokecat osobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Další setkání s Pepou a zase excelent. Díky za obchod a super pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Za mě vše v nejlepším pořádku, díky za obchod a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salámek Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Vše v naprostém pořádku. Rychlý a bezproblémový obchod. Za sebe jenom doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Děkuji za nákup a rychlou platbu. Vysoce doporučeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Další super obchod, vše na jedničku. Může jenom vřele doporučit. Ještě jednou díky a příště se ti vrhnu na tu tvoji sbírku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Tenhle milovník italských microbrandů je sázka na jistotu. Odesláno ještě tentýž den a následující hodinky doma. Rád doporučuji a kdykoliv zase. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Perfektní věcná domluva, rychlá platba, vše jak má být. Díky Pepo a třeba zase někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Pepa konečně pochopil, že bez pořádného Japonce se žít nedá. Já děkuji za bezchybný obchod a snad zase někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Kolega ode mne kupoval hodinky: komunikace rychlá, domluva sqelá, peníze jsem měl na účtu dříve než jsem vůbec stihl zabalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri02 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Bral jsem od Pepy hodinky, rychlá komunikace, balík perfektně zabalil a obratem poslal. Ještě jednou díky za obchod . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Rád se přidávám k ostatním: vše v nejlepším pořádku! Děkuji a samozřejmě doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Už to ani nepočítám, ale vždy je to stejné - tedy vše na jedničku. (a konečně točíme pořádný brand ) Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Jako u Hobita: cesta tam a zase zpátky. Perfektní, stejně jako minule! Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Obchod na 1*, moc dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr4271 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Rychla platba, skvela domluva, top***** Doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se