Návštěvník Zmizík Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 (upraveno) Stejne-neni nad drevenou nohu s kulometem. Kam se na to hrabou nejaky hulky. Gentlaman nakulha na akci, vystrili vostatni slizouny a ma bitches jen pro sebe. Navic holky na telesny vady letej. Upraveno 3. května 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 12 litrov??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 ivan ja ked som ta videl ako sa ti trasu ruky, tak ty ziadny nozik do ruky nechytaj. krhlu s vodou, to bude aspon uzitok hulkarnu snad ani rozumne komentovat nejde... leda žeee.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Stejne-neni nad drevenou nohu s kulometem. Kam se na to hrabou nejaky hulky. Gentlaman nakulha na akci, vystrili vostatni slizouny a ma bitches jen pro sebe. Navic holky na telesny vady letej. som niekde čítal že žabí břich je tiež telesná vada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Bavime se tady o viditelnejch vadach. Napr. -noha, -ruka, -voko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Aneb jak pejsek a kočička vařili dort. Marcinčák - fajn víno.Delor - dobrý hadry i boty.Artya - zajímavý hodinky.Holky - píchatelný. To všechno dohromady vč. hůlek - totálně na 3,14ču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 4. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Je mi ľúto, že toto vlákno vyvolalo negatívne reakcie. Nebolo to mojim zámerom. Ako organizátor by som pár vecí spravil inak, ale ako hosť som sa tam cítil dobre. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 (upraveno) Trošku přestřelené označení akce / názvu vlákna ... takto se opravdu prezentuje to gentlemanství ? Kluci, na co jste si to tam probůh hráli. K smíchu a pláči zároveň. Upraveno 4. května 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 ivan ja ked som ta videl ako sa ti trasu ruky, tak ty ziadny nozik do ruky nechytaj. krhlu s vodou, to bude aspon uzitokešte by mi šlo sadiť travu alebo cukrovat koláče Palicu asi jedného dňa potrebovat budem tak keď už tak s vystrelovacim špicom. Vytahovaci meč sa mi neľúbi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 klucí, klucí ... hodinky, hůlka a řidičské rukavice jsou dnes standard džentlmena ..... dokonce i tu košilku mám .... košile na míru je také mimořádně zajímavý produkt, když člověk během měsíce třikrát změní hmotnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 @ kasper: je fakt, že se mi trochu ulevilo, když jsem na fotkách viděl, že se akce zúčastnily i pěkný holky (i když za to dostaly asi love ). Snad jsem to vyjádřil dost gentlemansky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 klucí, klucí ... hodinky, hůlka a řidičské rukavice jsou dnes standard džentlmena ..... dokonce i tu košilku mám .... košile na míru je také mimořádně zajímavý produkt, když člověk během měsíce třikrát změní hmotnost prostě Hogo Fogo frajer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 prostě Hogo Fogo frajer Hogofogo.jpg přesněji to definuje následující video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Byl jsem jsem pred par lety pozvan na podobnou akci, a je treba rict, ze jsem vetsi koncentraci picusu na metr krychlovy jeste nezazil....Kdyz vidim nektere ty ksichty na tech fotkach tak bych jim s velkou rozkosi narval nejakou hulku do prdele....Tu s tou lebkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 YPO a tou hůlkou zapřeš vždycky plynovej pedál v tom autobuse místo tempomatu jo. Rukavice chápu, bůhví, kdo ten volant ve směně před tebou vochmatá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 když už sem byl v tý šatně, tak sem si rovnou připravil letní pokrývky hlavy .... a teď mňe na hodinku omluvte, jdu spát se synkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 http://www.igane.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Kasper to chce na budúce viac fotiek pekných hračiek kludne aj blond a menej respektíve žiadnych opiciakov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 (upraveno) Je mi ľúto, že toto vlákno vyvolalo negatívne reakcie.No za sebe Ti můžu říci, že přesně naopak ! Už jsem při čtení dlouho tak nezasmál. Nedávno jsem jednu džentlmenskou hůlku taky nosil....dokonce byla francouzská ;o)Navíc ta polonahá kočanda s krejčovským metrem kolem krku, hůlkou a pánskou košilí - o tom se nezdálo ani tomu šokujícímu Španělu S. Dalí Upraveno 4. května 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 4. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 (upraveno) Hlas ľudu - hlas boží. Keď budem nabudúce podobnú akciu i organizovať a nielen sa jej účastniť, veľmi rád to preberiem pred tým i s vami. Aký máte na to pohľad, aký nápad ohľadom "hračiek" pre mužov atď (myslím to vážne) . Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Upraveno 4. května 2017 uživatelem Kasper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se