Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Stejne-neni nad drevenou nohu s kulometem. Kam se na to hrabou nejaky hulky. Gentlaman nakulha na akci, vystrili vostatni slizouny a ma bitches jen pro sebe. Navic holky na telesny vady letej.

Upraveno uživatelem Zmizík
  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Stejne-neni nad drevenou nohu s kulometem. Kam se na to hrabou nejaky hulky. Gentlaman nakulha na akci, vystrili vostatni slizouny a ma bitches jen pro sebe. Navic holky na telesny vady letej.

som niekde čítal že žabí břich je tiež telesná vada.  

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Bavime se tady o viditelnejch vadach. Napr. -noha, -ruka, -voko....

Odesláno

Aneb jak pejsek a kočička vařili dort.

Marcinčák - fajn víno.

Delor - dobrý hadry i boty.

Artya - zajímavý hodinky.

Holky - píchatelný.

To všechno dohromady vč. hůlek - totálně na 3,14ču.

Odesláno

Je mi ľúto, že toto vlákno vyvolalo negatívne reakcie. Nebolo to mojim zámerom.

Ako organizátor by som pár vecí spravil inak, ale ako hosť som sa tam cítil dobre.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Trošku přestřelené označení akce / názvu vlákna ... takto se opravdu prezentuje to gentlemanství ? Kluci, na co jste si to tam probůh hráli. K smíchu a pláči zároveň.

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odesláno

ivan ja ked som ta videl ako sa ti trasu ruky, tak ty ziadny nozik do ruky nechytaj. krhlu s vodou, to bude aspon uzitok

ešte by mi šlo sadiť travu alebo cukrovat koláče :)

Palicu asi jedného dňa potrebovat budem tak keď už tak s vystrelovacim špicom. Vytahovaci meč sa mi neľúbi.

Návštěvník YPO
Odesláno

klucí, klucí ... hodinky, hůlka a řidičské rukavice jsou dnes standard džentlmena ..... dokonce i tu košilku mám .... 

košile na míru je také mimořádně zajímavý produkt, když člověk během měsíce třikrát změní hmotnost

Odesláno

@ kasper: je fakt, že se mi trochu ulevilo, když jsem na fotkách viděl, že se akce zúčastnily i pěkný holky (i když za to dostaly asi love :) ). Snad jsem to vyjádřil dost gentlemansky.

Návštěvník tolja
Odesláno

klucí, klucí ... hodinky, hůlka a řidičské rukavice jsou dnes standard džentlmena ..... dokonce i tu košilku mám .... 

košile na míru je také mimořádně zajímavý produkt, když člověk během měsíce třikrát změní hmotnost

prostě Hogo Fogo frajer

post-953-0-00943100-1493880127_thumb.jpg

Odesláno

Byl jsem jsem pred par lety pozvan na podobnou akci, a je treba rict, ze jsem vetsi koncentraci picusu na metr krychlovy jeste nezazil....

Kdyz vidim nektere ty ksichty na tech fotkach tak bych jim s velkou rozkosi narval nejakou hulku do prdele....

Tu s tou lebkou

Návštěvník YPO
Odesláno

když už sem byl v tý šatně, tak sem si rovnou připravil letní pokrývky hlavy .... a teď mňe na hodinku omluvte, jdu spát se synkem

Odesláno (upraveno)

Je mi ľúto, že toto vlákno vyvolalo negatívne reakcie.

No za sebe Ti můžu říci, že přesně naopak !  Už jsem při čtení dlouho tak nezasmál. :) Nedávno jsem jednu džentlmenskou hůlku taky nosil....dokonce byla francouzská ;o)

Navíc ta polonahá kočanda s krejčovským metrem kolem krku, hůlkou a pánskou košilí - o tom se nezdálo ani tomu šokujícímu Španělu S. Dalí  :lol2:

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno (upraveno)

Hlas ľudu - hlas boží. Keď budem nabudúce podobnú akciu i organizovať a nielen sa jej účastniť, veľmi rád to preberiem pred tým i s vami. Aký máte na to pohľad, aký nápad ohľadom "hračiek" pre mužov atď (myslím to vážne) :).

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Upraveno uživatelem Kasper

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...