Anton_ Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 9 hodinami, Ajaj napsal: Hahaha and who’s laughing now? No já určitě né Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 (upraveno) Ja to beru jako jasnou "investicni" prilezitost k dalsimu nakupu Upraveno 18. května 2022 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 @Anton_na tom jsem v kryptu stejně. Jen jsem minuly týden vysypal všechen LTC (a sebral ztrátu asi 800€) a přesypal do vodíku se strategií “má to ležet v tomhle a nebo tamtom shitu” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 (upraveno) Dokud neprodam, nejsem ve ztrate, tak to beru ja, takze neprodavam . Jinak trzni cenou jsem par tisicu $ v minusu, to zase jo Co me teda ale sere, jsou zvesti o zestatneni CEZu, moji pojistky na duchod Upraveno 18. května 2022 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Já teď na coinech, jedu osvědčenou pštrosí strategii (hlava v písku) a hodluju, takže ani nevím, jak tam na tom jsem Nikdy jsem neuzavřel ztrátu, to to radši nechám "shořet". Za to, když to jde do plusu, tak to sleduju nonstop a pořád kolegy otravuju, kolik jsem vydělal To etoro mám jen ze srandy, zjistil jsem, že mi moc nevyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 to je spravna strategie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 UP, UP, UP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Jo Jo. Ještě ať to 3x zopakujou a jsem na nule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Tak to jsme na tom podobne, ale kazdej schudek nahoru dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Co se to deje s Lunou? Binance ukazuje plus 762% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 To bude asi touto akcí. https://www.kurzy.cz/zpravy/653751-airdrop-terra-2-0-a-castecna-nahrada-skody-pro-luna-ust-drzitele-jak-se-ucastnit/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 (upraveno) No nevím, já tam dal 100usd ve chvíli, kdy hlásili ten brutální propad a po tom převodu na Lunc tam mám asi 2 dolary tak to asi nebude úplně ono. Jestli je to už po tom 700% zhodnocení, tak potěš koště Edit: tak ještě jinak, ono mi to dneska ukazuje v korunách, tak v původní Luna mi zůstaly asi 2 koruny a v tý nový 5.50, tak to je teprve zisk Upraveno 31. května 2022 uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Nemůže kazdej vydělávat, někdo to taky musí zaplatit. Třeba takový hejlove jako jsme my Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Ale jo, byla to samozřejmě nenažranost za kterou platím ještě relativně málo. Nevím, jestli jsem to četl tady nebo jinde, jak někdo udělal ze 100k 300kč, tak jsem si říkal, že jestli se to zvedne, udělám ze 100usd něco lepšího nějak jsem v tý době trefil asi 500 za první místo v turnaji na PokerStars, tak jsem si říkal, že to vlastně zaplatil někdo jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Ja spis znam jak udelat z 300k 100k, to neni zadnej problem Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Tvl, koukám že svoji pošli dvojku, za rok dostaneš zpět litr nabídku budu muset přehodnotit, když jste zvyklí to vyhodit skoro všechno. Nově to bude nejspíš 10 ku 1. Ovšem, pořád solidní nabídka, no ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Ne, my mame vidinu bezpracneho zisku a dozivotni renty Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 (upraveno) Jo tak, já mohu nabídnout jen jistotu Upraveno 31. května 2022 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 V 18. 5. 2022 v 10:31, Prochy68 napsal: Co me teda ale sere, jsou zvesti o zestatneni CEZu, moji pojistky na duchod To jsem taky zaregistroval, úplně mě polilo, nicméně cena za akcie letí nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 před 8 minutami, obrbobr napsal: To jsem taky zaregistroval, úplně mě polilo, nicméně cena za akcie letí nahoru Tak ono to tak mozna dopadne, jestli teda stat bude mit prachy na vykoupeni minoritnich akcionaru a budou ochotni prodavat. Myslim, ze ta zprava castecne podporuje rust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se