zrno Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 No jediný co můžeš udělat je to , že je budeš dávat na napínáky . Bohužel tohle kůže v ohybu dělá normálně s tím nejde dělat nic a taky to není žádná vada. A jak by řek jeden nejmenovaný prodejce Loake .. pokud chceš ty boty mít hezky pořád tak v nich nechoď strč si je do vitrinky ;-) Chlapi da se to jeste nejak zachranit? Nebyly zrovna levne a trosku jsem podcenil udrzbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Přátelé vždycky jsem na údržbu bot (kromě napínáků) celkem kašlal, ale když už si koupím pár za sedm litrů, tak nechci nic podcenit. Proto bych se rád zeptal, co svým miláčkům v praxi dopřáváte, jsem z té nabídky leštidlo (shoe polish), krém (shoe cream) a vosk (shoe wax) nějaký zmatený. Vím, že na netu je návodů spoustu, ale jde mi o to, jak vy fungujete v praxi, podle obsahu botníku se zde jistě zkušenosti najdou Používáte třeba opravovací pasty? Něco na podrážky? Dodržujete rozdíly v brvách prostředků? Je rozdíl mezi tím, když si koupím prostředky jako Kiwi nebo investuji do Saphiru či Burgolu?Vosky klidně kiwi.Jinak pokud chces dobrou radu, tak si projed forum muzivcesku.cz. je toho tam spousta ohledně pece o boty.Základ je ale furt stejný. Otrit/ okartacovat, na napinaky, něčím vyzivit kůži, vosk/ krém a vylestit.Co se tyče opravy, tak na drobné škrábance stačí i vosk. U tech podrazek nevím. Používám u jedněch bot sohlen tonic od Collonilu, ale kvantifikovat přínos toho prostředku nedokazu( je to jen pro můj pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 dotaz na Pražáky - znáte nějaký obchod, kde se dají sehnat dobré ortopedické vložky? klasický vložky mají všude, ale něco lepšího aby člověk pohledal.. Náhodou jsem projížděl tohle vlákno... Můj rehabilitační doktor mě s poukazem poslal sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Chjo, musím si koupit znova Alden Indy Boots, ale o půl čísla větší . Nechcete někdo ty moje? (snad to neporušuje pravidla) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 rád bych ti poradil, ale pokaždé když jsem koukal po nějakých výrazně levnějších škrpálech nikdy to nevyšlo a skončil jsem u Loake. momentálně v Le Premier probíhá výprodej některých modelů a ceny jsou u některých kusů víc než příjemné. koukni (vyfiltrovány jen velikosti 6 a 6,5 ) https://www.lepremier.cz/anglicke-boty-loake?itemsCount=15&orderBy=name&categoryID=61&props=displayOnlyAction&props=493_5903&props=493_5904 Pokud ještě něco levnějšího asi bych koukl po Baťovkách z kolekce Shoemaker. Boty jsou prý vyrobeny v Italii na první dobrou nevypadají uplně zle. Ale zkušenost snimi nemám. No tak ti Frantíku pěkně děkuju. Sem si teď další boty kupovat vážně nechtěl Koukl jsem na web zajímavé ceny . Ještě sem měl dárkový voucher. Tak sem si řekl, škoda toho nevyužít a dopadlo to takto: Aktuální slevy u Le premier mám projetý a vyzkoušený, ale nic moc (jen jedny teoreticky vyhovující derby). Baťa na nás kašle, mají velikosti od 41 (jedny brogue mají i 40, ale nelíbí se mi) a podle prodavaček to jsou spíš 42... jinak by se mi ta kolekce celkem zamlouvala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Kluci, díky za tipy! Ty speciální vložky s doplatkem se mi hodně líbí, ani se mi nechce věřit, že by na to VZP fakt přispěla. Na ortopedii jsem se stejně chtěl objednat se zádama tak to zkusím dát dohromady Jinak co jsem brouzdal internetem, narazil jsem ještě na tyhle 3, znáta něco z toho? http://www.ortopedica.cz/http://www.ortopedicke-pomucky.eu/vlozky-do-bot-sortimenthttp://www.behshop.cz/bezecke-doplnky/vlozky-do-bot/ Dobré vložky se dají sehnat v Lidické v prodejně bot Meindl hned u mostu. Jestli můžu poradit, tak si skoč k ortopedovi at ti vystaví poukaz na SPECIÁLNÍ vložky, s poukazem si skoč k protetikovi a ten ti udělá vložky přímo na nohu, je to sice zdlouhavejsi, ale výsledek je paráda. Na tyto vložky mas nárok jednou za půl roku a doplatis cca 300kc,zbytek platí pojišťovna (ja to mám dokonce u své grátis), jinak takové vložky stojí okolo 1600kc Náhodou jsem projížděl tohle vlákno... Můj rehabilitační doktor mě s poukazem poslal sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananero Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 V Ortopedice (Brožíkova ul.) jsem si nechal delat uz asi patery vložky. S dotaci od VZP jsem doplacel minuly rok cca 350,-. Nechavam si tam delat sportovni upravu: zespodu kůže a vrchní strana má speciální úpravu s perforací, takže noha pěkně dýchá. Používám je na běh i do bot na snowboard, vždy jdou skvěle usušit, nekroutí se a nepraskají. Umějí udělat i vložky do oblekovek. doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Jak u blbejch fakt.... no louky no. Jsme tu všichni jak bukvice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Chronobukvy :-)))) Vítej do klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Tvl. co když začne pršet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Jak pršet? Dyť s tím nemůžeš ani na zátěžák. S tím se chodí jenom po linoleu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 To není na chození, ty jsou do kredence na koukačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Těch pár metrů mezi autem a kanclem to přežije . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 No to mě . Boty do rakve. Ale jsou hezký, škoda že se v nich nedá chodit venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Proc by se nedalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Co když zaprší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 A co se stane, když zaprsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Kdyz zaprsi, tak to zase uschne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Přesně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 A proto to máš podražený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se