Návštěvník Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Roman I.-ty RW jsou olivově zelený nebo šedý?jsou moc pěkný a jak se ti v nich chodí?je to vopravdu takovej nářez to rozchodit? spíš šedý. Jsou poměrně úzký, takže jsem skučel. Ale mám je furt na napínákách, roztažených do šířky, a už si dávají říct.
panedge Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 spíš šedý. Jsou poměrně úzký, takže jsem skučel. Ale mám je furt na napínákách, roztažených do šířky, a už si dávají říct. Díky,tak to že jsou úzký,to není dobrá zpráva...
Hasňa Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Já jsem je vůbec neobliknul. Tak jsou úzké.
Leviathan Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 mne dorazia asi v pondelok RW9111. Mam tiez trochu rozplacnute chodidlo, tak dam vediet. Som zlahka zneistel.....
dawe009 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Takže pánové, dovolte, abych i já vám všem pěkně poděkoval. Dlouho jsem se epidemii Loake vyhejbal, a to z jednoduchého důvodu. Prostě na Příkopy jezdím úplně minimálně a bez zkoušení jsem si takový boty kupovat nechtěl. A navíc mi běžné ceny Loake nepřipadaly zrovna jako bargain. Nedávno jsem tam ale pro něco výjimečně jel a tak mě napadlo se tam zajít podívat, jestli nemají něco hezkého ve slevě pro chudáky.. Samozřejmě všechny se slevou (a že tam byly místy hodně zajímavé slevy) se mi nelíbily, nebo se nelíbily manželce (což je v manželství prakticky to samé, jako by se nelíbily mě), nebo se mi líbily, ale neměli mou velikost. No jak to dopadlo je asi jasný. Odešel jsem s tím (skoro) nejdražším, co tam měli. Ale když ony na živo jsou fakt moc hezký..to nešlo..
Zdeneli Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Tak pro tyhle si právě jedu a protože su konzerva, tak černý a samozřejmě barevný fusakle k tomu.
quest987 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Takže pánové, dovolte, abych i já vám všem pěkně poděkoval. Dlouho jsem se epidemii Loake vyhejbal, a to z jednoduchého důvodu. Prostě na Příkopy jezdím úplně minimálně a bez zkoušení jsem si takový boty kupovat nechtěl. A navíc mi běžné ceny Loake nepřipadaly zrovna jako bargain. Nedávno jsem tam ale pro něco výjimečně jel a tak mě napadlo se tam zajít podívat, jestli nemají něco hezkého ve slevě pro chudáky.. Samozřejmě všechny se slevou (a že tam byly místy hodně zajímavé slevy) se mi nelíbily, nebo se nelíbily manželce (což je v manželství prakticky to samé, jako by se nelíbily mě), nebo se mi líbily, ale neměli mou velikost. No jak to dopadlo je asi jasný. Odešel jsem s tím (skoro) nejdražším, co tam měli. Ale když ony na živo jsou fakt moc hezký..to nešlo..Super gratulace at se dobre nosí
ivan_989 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Konecne gumova podrážka aj zelené šnúrky pribalili.
quest987 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 nejsou špatné, ale mě by tam vadilo pár věcí zhlediska zpracování
Stýf Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Pravda, mají určité rezervy ve zpracování, ale jsou to jenom boty na lítačku,které šlapou po zemi.Nejsou to hodinky, takže jim to prominu a to pohodlí je omlouvá.Pro radost mám Red Wing.
quest987 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Pravda, mají určité rezervy ve zpracování, ale jsou to jenom boty na lítačku,které šlapou po zemi.Nejsou to hodinky, takže jim to prominu a to pohodlí je omlouvá.Pro radost mám Red Wing.kéž bych to tak taky měl
Radius Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Tak jsem nechal rakve podrazit, dnes potáhnul safírem a jde se poprvé ven. Ale bylo to bolesti, než se podřídily malíčkům a to jsou přitom eFka.
quest987 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Tak jsem nechal rakve podrazit, dnes potáhnul safírem a jde se poprvé ven. Ale bylo to bolesti, než se podřídily malíčkům a to jsou přitom eFka.co máte všichni s tím podrážením. Jste jak nemocní Že bych do nih taky skočil
TLD Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Dneska jsem dal asi nejdelsi vylet v kuse v RW. Mam je tretim rokem, takze uz jsou vyslaple a musim rict, ze jsou jedny z nejpohodlnejsich bot co mam. Normalne spaciruju v Aku Conero a nebo v Ecco Biom Terrain a RW jsou na tom v pohodli uplne stejne.Vyrazel jsem za tmy, okolo pate hodiny, -11C, v lese snih. Celkem 9km a pohodicka.tl
Radius Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Bez podražení to je jak na bruslích, klouže to na koberci, dlažbě, prostě všude...
quest987 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Bez podražení to je jak na bruslích, klouže to na koberci, dlažbě, prostě všude...kdybys tomi dal trochu času, tak by to neklouzalo. ta kůže se proste musi trochu zdrsnit.
Radius Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak jedeme dál, dnes jsem neodolal těmhle bordó, takže teď už mám vážně zákaz lízt kamkoli do krámů.
VasekN Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 kdybys tomi dal trochu času, tak by to neklouzalo. ta kůže se proste musi trochu zdrsnit.Bez podražení je to leda tak na sucho jakmile zaprší nebo zasněží je to v řiti. Ani nemluvím o nasolené břečce. Já jsem přes zimu jedny Loaky zničil a to jen přebíhám z auta do kanclu.
quest987 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak jedeme dál, dnes jsem neodolal těmhle bordó, takže teď už mám vážně zákaz lízt kamkoli do krámů. zajímavej úlovek co to je zač? Bez podražení je to leda tak na sucho jakmile zaprší nebo zasněží je to v řiti. Ani nemluvím o nasolené břečce. Já jsem přes zimu jedny Loaky zničil a to jen přebíhám z auta do kanclu. tak na zimu do sněhu mám kousky na gumě už z výroby .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se