jore Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Pro Zrno, ano jsou to zkušební. Pro hotové si mám jít cca konec února. Už mám jedny derby a teď by to měly být chukka. Uvidíme, jak se povedou, s prvními byla spokojenost. Pouze asi po půl roce jsem ukopl podlepenou podrážku. Tak mi to teď vyspravil.
organic Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Nezdají se mi vůbec. Ale to je moje věc
Martin_S Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Nezdají se mi vůbec. Ale to je moje věc Chápu, jsou to sportovní boty určeny na běh...proto jsou lehce křiklavý jak bývá u těchto bot zvykem Sent from my iPhone using Tapatalk
organic Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Však jo, v poho. Jen jsem měl včera ráno krámy...Já nosím na běhání toto. Teda spíše nenosím, protože neběhám
Martin_S Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Však jo, v poho. Jen jsem měl včera ráno krámy...Já nosím na běhání toto. Teda spíše nenosím, protože neběhám Saucony_Kinvara_3_review_21.jpgTak já to mám úplně stejně...také v nich neběhám, ale rád nosím běžeckou obuv, je strašně pohodlná Sent from my iPhone using Tapatalk
metvis Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Kde kupujete formální boty? Já ať koupím od Bati nebo podobných prodejců, tak výdrž je rok a jdu pro nové..(držím se do cca 3k) Tak za mě je Baťa v poměru cena/výkon asi jedna z nejhorších - já doporučuji Loake - zaplatíš sice dvojnásobek, ale je to bota, která za a) stárne do krásy když se o ni budeš starat (napínáky,krém,vosk), tak na mnoho let máš vystaráno - koukni na předchozí stránku, kde jsem postoval pětileté boty.
Liqid Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Začínám o Loake uvažovat. Kupujete v Le Premier, nebo mají jinde levněji? A kolikrát se tak dá bota zrenovovat?
paia Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Pokud v nich nehraješ fotbal, tak horní část jen leštíš a spodní měníš po sešlapání. Já kupoval svoje v LePremier v akci se slevou.
Micey Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Kde kupujete formální boty? Já ať koupím od Bati nebo podobných prodejců, tak výdrž je rok a jdu pro nové..(držím se do cca 3k)Clarks, Timberland.. třeba z UK Amazonu.
quest987 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Loake jsem kupoval vždy v Le Premier ať v akci nebo za plnou cenu. Teď jsem letmo mrknul na robinsinsshoes.com a některé boty tam vychazí cca o 500kilo levnějš některé stejně. Ušetřených 500 mě nijak nespasí a psát si o lepší cenu? Proč, buď ty boty chci a mám na ně nebo ne. Kdyby byl rozdíl třeba třetinu nebo větší asi bych kupoval jinde
Frantik Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Na Herringshoes mají celou radu modelu vždy při "season sales" o 30% - 50% levneji. Takze jsem taky jedny nebo dvoje koupil v LP, ale další patery jedine u Herinků :-)
Petr72 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 ECCO osvedčené - áno Vianoce už boli ledva som videl ráno No
pjanek Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Poslední kousek ve Van Graafu za 1500 (bez započtení dalších slev). Když je venku tak hezky, tak jsem musel..
Mr. Igelit Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 (upraveno) ShoePassion - už cca dva roky. Mám od nich troje boty a hodně velká spokojenost. Kopyto, které sedí na mou širokou tlapu (narozdíl od u nás prodávaných Angličanů jako Loake, Barker apod.). Pak mám jedny od našich F.L.Popper a taky prima kopyto. Jinak jako volnočasové ECCO, super pohodlné a dají se ve slevách sehnat za hubičku.. Pak Geox - podobně jako ECCO, řekl bych.. Charles Tyrwhitt, dají se taky splašit za pár korun, jsou to docela držáky. Na špinavou práci Riekery, ale to je spotřební zboží :-) Upraveno 16. února 2017 uživatelem Mr. Igelit
knihomol Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Minulý týden jsem koupil Poppery, model Simon. Mám Loaky, tak jsem chtěl zkusit něco jiného. Jak jsi s těmi Poppery spokojen? Ještě zvažuju koupit ty světle Heroldy. Oproti nim se mi líbí Loake Aldych Tan a prozatím můj favorit boty od Derby boty od Friendlysuits, které navrhoval M. Lawart, ale zdají se mi úzké. ShoePassion - už cca dva roky. Mám od nich troje boty a hodně velká spokojenost. Kopyto, které sedí na mou širokou tlapu (narozdíl od u nás prodávaných Angličanů jako Loake, Barker apod.). Pak mám jedny od našich F.L.Popper a taky prima kopyto.Jinak jako volnočasové ECCO, super pohodlné a dají se ve slevách sehnat za hubičku.. Pak Geox - podobně jako ECCO, řekl bych..Charles Tyrwhitt, dají se taky splašit za pár korun, jsou to docela držáky.Na špinavou práci Riekery, ale to je spotřební zboží :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se