Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro Zrno, ano jsou to zkušební. Pro hotové si mám jít cca konec února. Už mám jedny derby a teď by to měly být chukka. Uvidíme, jak se povedou, s prvními byla spokojenost. Pouze asi po půl roce jsem ukopl podlepenou podrážku. Tak mi to teď vyspravil.

post-38592-0-93586100-1487085022_thumb.jpg

Odesláno

Nezdají se mi vůbec. Ale to je moje věc ;)

Chápu, jsou to sportovní boty určeny na běh...proto jsou lehce křiklavý jak bývá u těchto bot zvykem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Však jo, v poho. Jen jsem měl včera ráno krámy...Já nosím na běhání toto. Teda spíše nenosím, protože neběhám :death:

attachicon.gif Saucony_Kinvara_3_review_21.jpg

Tak já to mám úplně stejně...také v nich neběhám, ale rád nosím běžeckou obuv, je strašně pohodlná

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Kde kupujete formální boty? Já ať koupím od Bati nebo podobných prodejců, tak výdrž je rok a jdu pro nové..(držím se do cca 3k)

Tak za mě je Baťa v poměru cena/výkon asi jedna z nejhorších - já doporučuji Loake - zaplatíš sice dvojnásobek, ale je to bota, která za a) stárne do krásy B) když se o ni budeš starat (napínáky,krém,vosk), tak na mnoho let máš vystaráno - koukni na předchozí stránku, kde jsem postoval pětileté boty.

Odesláno

Pokud v nich nehraješ fotbal, tak horní část jen leštíš a spodní měníš po sešlapání. Já kupoval svoje v LePremier v akci se slevou.

Odesláno

Kde kupujete formální boty? Já ať koupím od Bati nebo podobných prodejců, tak výdrž je rok a jdu pro nové..(držím se do cca 3k)

Clarks, Timberland.. třeba z UK Amazonu.

Odesláno

Loake jsem kupoval vždy v Le Premier ať v akci nebo za plnou cenu. Teď jsem letmo mrknul na robinsinsshoes.com a některé boty tam vychazí cca o 500kilo levnějš některé stejně. Ušetřených 500 mě nijak nespasí a psát si o lepší cenu? Proč, buď ty boty chci a mám na ně nebo ne. Kdyby byl rozdíl třeba třetinu nebo větší asi bych kupoval jinde

Odesláno

Na Herringshoes mají celou radu modelu vždy při "season sales" o 30% - 50% levneji. Takze jsem taky jedny nebo dvoje koupil v LP, ale další patery jedine u Herinků :-)

Odesláno (upraveno)

ShoePassion - už cca dva roky. Mám od nich troje boty a hodně velká spokojenost. Kopyto, které sedí na mou širokou tlapu (narozdíl od u nás prodávaných Angličanů jako Loake, Barker apod.). Pak mám jedny od našich F.L.Popper a taky prima kopyto.

Jinak jako volnočasové ECCO, super pohodlné a dají se ve slevách sehnat za hubičku.. Pak Geox - podobně jako ECCO, řekl bych..

Charles Tyrwhitt, dají se taky splašit za pár korun, jsou to docela držáky.

Na špinavou práci Riekery, ale to je spotřební zboží :-)

Upraveno uživatelem Mr. Igelit
Odesláno

Minulý týden jsem koupil Poppery, model Simon. Mám Loaky, tak jsem chtěl zkusit něco jiného. Jak jsi s těmi Poppery spokojen? Ještě zvažuju koupit ty světle Heroldy. Oproti nim se mi líbí Loake Aldych Tan a prozatím můj favorit boty od Derby boty od Friendlysuits, které navrhoval M. Lawart, ale zdají se mi úzké.

ShoePassion - už cca dva roky. Mám od nich troje boty a hodně velká spokojenost. Kopyto, které sedí na mou širokou tlapu (narozdíl od u nás prodávaných Angličanů jako Loake, Barker apod.). Pak mám jedny od našich F.L.Popper a taky prima kopyto.

Jinak jako volnočasové ECCO, super pohodlné a dají se ve slevách sehnat za hubičku.. Pak Geox - podobně jako ECCO, řekl bych..

Charles Tyrwhitt, dají se taky splašit za pár korun, jsou to docela držáky.

Na špinavou práci Riekery, ale to je spotřební zboží :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...