Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
3 hours ago, Muffik said:

Tohle mi připomíná mládí, kdy jsem jako malej školák musel každou sobotu vzít všechny tátovy boty, omýt je, navoskovat a vyleštit.

No a ja to delam dobrovolne a rad. Dvakrat za rok cca 😀
Behem detstvi jsem toho byl usetren. 

Odesláno

Spravil som si radosť. Moje pôvodné pérka od Vagabond už doslúžili, nastal čas na upgrade. Zvolil som značku Cheaney. Keďže s prvými topánkami od nich som nesmierne spokojný, išiel som do nich znovu.

20230323_MZ_06806.jpg

20230323_MZ_06814.jpg

Odesláno

Nekoupil někdo zdejší zbytečně Nike Air Max 1 ve velikosti 46 EU? 🙂  Odkoupil bych. Díky za případnou SZ. 

• po měsíci...
Odesláno

V predajni sa v nich chodilo ako v papuckach. Take pohodlne boty som ešte nezažil. Tak som kúpil. Moje prve barefoot.20230510_202427.thumb.jpg.0e72a767bf1c1a25db8307e23e2a2d88.jpg

Odesláno (upraveno)
před 7 hodinami, pavel23 napsal:

Dobrý, čím čistíš podrážky?

Cistice od Crepu a nebo Shoeboys, podle toho co zrovna koupim. Od obou mam i treba Nano protector spreje a dalsi sarapeticky a od obou vse funguje skvele.

Upraveno uživatelem Bells
Odesláno
před 2 hodinami, Strocek napsal:

Taky mám nový děla :king:

WhatsApp Image 2023-05-17 at 13.12.22.jpeg

Přešels z RW na LOAKE?

Celkový dojem by pozvedly barevné ponožky, si myslim..

Návštěvník Strocek
Odesláno
před 21 minutami, CEGY napsal:

Přešels z RW na LOAKE?

Celkový dojem by pozvedly barevné ponožky, si myslim..

To je česká limitka Probos pro příslušníky :default_smile:. Mám je vod kámoše ze pětiklíště. V kanclu sem asi pátej co je někde sehnal a všichni si je na léto do kanclu strašně chválí. Tak sem zvědavej. 

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já ti chtěl napsat Michale co ty kolena, dyť už nejsi puberťák (věkem pochopitelně) :default_smile:, ale držel jsem se, ale za toho taťku :default_wink:

Odesláno
před 15 minutami, Strocek napsal:

To je česká limitka Probos pro příslušníky :default_smile:. Mám je vod kámoše ze pětiklíště. V kanclu sem asi pátej co je někde sehnal a všichni si je na léto do kanclu strašně chválí. Tak sem zvědavej. 

Jako že musíš mit nějakej dress code, teda polobotky. Tvl co to je za firmu, že tě tam nechaj nosit takový kramle? Děláš na STK?

Návštěvník Strocek
Odesláno

Nenutěj mě nic :default_smile:, ale chtěl jsem je vyzkoušet. Sem jak v kanclu tak i venku a zrovna RW v kanclu v létě nebudou vyloženě vončo, takže tyhle budou dobrý (uvidíme). Dělat technika na STK je muj sen, ale tam se prej vodchází nohama napřed, takže nevim jestli na mě dojde :default_wink:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...