Muffik Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 před 11 hodinami, furo napsal: kríza stredného veku alebo čo Dobrý, jen se toho neboj. Já mám střední věk pomalu za sebou a nahoře vidíš, v čem chodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 3 hours ago, Muffik said: Tohle mi připomíná mládí, kdy jsem jako malej školák musel každou sobotu vzít všechny tátovy boty, omýt je, navoskovat a vyleštit. No a ja to delam dobrovolne a rad. Dvakrat za rok cca . Behem detstvi jsem toho byl usetren. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Spravil som si radosť. Moje pôvodné pérka od Vagabond už doslúžili, nastal čas na upgrade. Zvolil som značku Cheaney. Keďže s prvými topánkami od nich som nesmierne spokojný, išiel som do nich znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Slušný boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Nekoupil někdo zdejší zbytečně Nike Air Max 1 ve velikosti 46 EU? Odkoupil bych. Díky za případnou SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 V predajni sa v nich chodilo ako v papuckach. Take pohodlne boty som ešte nezažil. Tak som kúpil. Moje prve barefoot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Inu do klubu Nike by mě asi nevzali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 2 hodinami, Bells napsal: Inu do klubu Nike by mě asi nevzali Dobrý, čím čistíš podrážky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Inu do klubu Nike by mě asi nevzali Inu mě možná ju Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 (upraveno) před 7 hodinami, pavel23 napsal: Dobrý, čím čistíš podrážky? Cistice od Crepu a nebo Shoeboys, podle toho co zrovna koupim. Od obou mam i treba Nano protector spreje a dalsi sarapeticky a od obou vse funguje skvele. Upraveno 15. května 2023 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 14 hodinami, Bells napsal: Inu do klubu Nike by mě asi nevzali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 (upraveno) Air Max 1 “Big bubble” Upraveno 17. května 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Taky mám nový děla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 před 2 hodinami, Strocek napsal: Taky mám nový děla Přešels z RW na LOAKE? Celkový dojem by pozvedly barevné ponožky, si myslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 před 3 hodinami, moco napsal: Air Max 1 “Big bubble” najs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 před 21 minutami, CEGY napsal: Přešels z RW na LOAKE? Celkový dojem by pozvedly barevné ponožky, si myslim.. To je česká limitka Probos pro příslušníky . Mám je vod kámoše ze pětiklíště. V kanclu sem asi pátej co je někde sehnal a všichni si je na léto do kanclu strašně chválí. Tak sem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 před 3 hodinami, Strocek napsal: Taky mám nový děla "Díky, táto" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Já ti chtěl napsat Michale co ty kolena, dyť už nejsi puberťák (věkem pochopitelně) , ale držel jsem se, ale za toho taťku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 před 15 minutami, Strocek napsal: To je česká limitka Probos pro příslušníky . Mám je vod kámoše ze pětiklíště. V kanclu sem asi pátej co je někde sehnal a všichni si je na léto do kanclu strašně chválí. Tak sem zvědavej. Jako že musíš mit nějakej dress code, teda polobotky. Tvl co to je za firmu, že tě tam nechaj nosit takový kramle? Děláš na STK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Nenutěj mě nic , ale chtěl jsem je vyzkoušet. Sem jak v kanclu tak i venku a zrovna RW v kanclu v létě nebudou vyloženě vončo, takže tyhle budou dobrý (uvidíme). Dělat technika na STK je muj sen, ale tam se prej vodchází nohama napřed, takže nevim jestli na mě dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se