Corvus corone corone Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 52 minutami, Pozorovatel napsal: Sice schytám hejty, ale já si nemůžu pomoct, protože jsem prostě spokojený Na podzim a zimu jsem pořídil nové farmářky od Vasky a to v akci -20%. Jsou to už moje čtvrté boty od této značky a všechny drží, sedí, prostě fungují Mnó, vypadaj dobře, ne že ne. Taky už jsem na ně před časem koukal. Ale otázkou bude kopyto... Asi dojdu ozkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Určitě si to chce vyzkoušet Vždycky si je nejprve prohlédnu v kamenné prodejně (Forum Nová Karolina), a když je tam nemají, není problém objednat (není povinnost je pak koupit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Mäkké a pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Dneska FM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října V 8. 10. 2024 v 11:26, ivan_989 napsal: Mäkké a pohodlné Dobrý wabash kaťata, co to je za značku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 6 minutami, Moty napsal: Dobrý wabash kaťata, co to je za značku? U mňa je secko raw SOSO BROTHERS 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 3 hodinami, ivan_989 napsal: U mňa je secko raw SOSO BROTHERS Vlastne som zabudol, mam jedny Iron Heart 555. A skúsil som Unbranded Brand, ale tie sa po cca 2-3 rokoch úplne rozpadli. Aby som sa vrátil k téme, tuším som konečne našiel tenisky jeseň/suchá zima. V zúfalstve som skúšal od Jordan cez Timberland po Tod's, ale secko ma alebo na nejakom mieste tlacilo alebo sa mi v tom zle chodilo alebo oboje. Tento par vypadá zaujímavo. Vnútri je niečo ako látka z uteraku. Zevraj to bude dobre izolovat teplo a otvetravat pot a zároveň v tom nebude nadmerné teplo. To som zvedavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Pro mě bezproblémový a pohodlný nošení i když většině úchylná kombinace. Slide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Jsou Nike Air Jordan 1 ještě stále použitelné na basketbal, resp. na pohybové aktivity v tělocvičně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 12 minutami, moco napsal: Jsou Nike Air Jordan 1 ještě stále použitelné na basketbal, resp. na pohybové aktivity v tělocvičně? To neviem, ale keď som ich skúšal, tak som mal pocit ze na bežnú chôdzu použiteľné nejsu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2 hours ago, moco said: Jsou Nike Air Jordan 1 ještě stále použitelné na basketbal, resp. na pohybové aktivity v tělocvičně? 1-ky som na nohe nikdy nemal, ale ked porovnam Jordany v ktorych som hraval tak 15 rokov dozadu, s tymi co mam dnes, tak je to uplne iny level. Co este neznamena, ze tie 1-ky musia byt uplne nepouzitelne, ale nove skratka budu ovela ovela ovela lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 14 hodinami, moco napsal: Jsou Nike Air Jordan 1 ještě stále použitelné na basketbal, resp. na pohybové aktivity v tělocvičně? Samozrejme, jen jejich ergonomie je z dnešního pohledu hlavně v místě achylovky totální pravěk. ale jordany reedice modelů jako 2, 3, 4 už jsou skvele! jen ty reedice jsou “módní” boty, tzn ze už proste nedrží tak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 6 hodinami, vwtyp11 napsal: Samozrejme, jen jejich ergonomie je z dnešního pohledu hlavně v místě achylovky totální pravěk. ale jordany reedice modelů jako 2, 3, 4 už jsou skvele! jen ty reedice jsou “módní” boty, tzn ze už proste nedrží tak dlouho Můj zámysl byl koupit Jordan 1, s kterými bych mohl flexit ve městě a sem tam je vzít na palubovku do haly. Nechodím do tělocvičny tak často, abych si zbytečně kupoval jednoúčelové boty. Jde mi hlavně o to, abych si v Jedničnách nezvrtnul kotník. Mám už jedny "Mid size", ale napřed jsem se chtěl zeptat, zda je už někdo tady nepoužívá – nechci být testovací jezdec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Dítku jsem koupil střevíčky, aby ho nezáblo cestou na gympl a během venkovních koncertů. Maminku jsme přesvědčili, jsem ale zvědav, zda je ocení i školník a sbormistr. Jakkoli je hezké, že synek jde v mých stopách, přestože už ‘glády’ dávno nenosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října V 12. 10. 2024 v 9:27, moco napsal: Můj zámysl byl koupit Jordan 1, s kterými bych mohl flexit ve městě a sem tam je vzít na palubovku do haly. Nechodím do tělocvičny tak často, abych si zbytečně kupoval jednoúčelové boty. Jde mi hlavně o to, abych si v Jedničnách nezvrtnul kotník. Mám už jedny "Mid size", ale napřed jsem se chtěl zeptat, zda je už někdo tady nepoužívá – nechci být testovací jezdec Tak kotník si nezvtnes, jsou vysoky až až. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Právě teď, vwtyp11 napsal: Tak kotník si nezvtnes, jsou vysoky až až. Chci koupit na toto právě low verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října před 1 minutou, moco napsal: Chci koupit na toto právě low verzi Tak pokud v tom chces jednou do haly za Uherskej rok, tak je asi dobrý cokoli. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Keď skúšate boty, ľavá vám je akurát až kúsok voľna, a práva je akurát až kúsok tesná, tak ste s tym ok, že pravá sa snáď roztiahne? Ten rozdiel (asi vekom) začína byť u mna pozorovatelny, kedysi som to nevnímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Podle me se bota moc do delky neroztahne, spis do sirky. Takze pokud je ti jedna tesna, tak bych se ridil podle ni a vzal o cislo vetsi velikost. Taky zalezi, co to je za boty. Pokud v tom budes celej den nekde chodit, tak se ti v prubehu dne spis roztahne chodidlo a ta, ktera je ti tesna bude jeste tesnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 43 minutes ago, ivan_989 said: Keď skúšate boty, ľavá vám je akurát až kúsok voľna, a práva je akurát až kúsok tesná, tak ste s tym ok, že pravá sa snáď roztiahne? Ten rozdiel (asi vekom) začína byť u mna pozorovatelny, kedysi som to nevnímal. Ja som raz uspesne skombinoval lavu-pravu z viacerych krabic , predavac bol v tom celkom ustretovy. Lebo aj tie topanky nie su uplne identicke na 1/100mm v ramci toho isteho cisla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se