Muffik Odesláno 5. listopadu Nahlásit Odesláno 5. listopadu poslední akvizice - Air Jordan 4 Cool Grey 1 1
furo Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu ja teraz začínam na tenisky namotávať mladého. keď si spomeniem čo som musel v 8 rokoch nosiť ja tak mu celkom závidím... 2
lamizol Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu (upraveno) Dnešní propršená naháňka a Demar Tirol Upraveno 9. listopadu uživatelem lamizol 1
DavidLC Odesláno úterý v 16:02 Nahlásit Odesláno úterý v 16:02 Ty boty dneska nic nevydrží, stáří 19 let, 3 roky si odpočívají na půdě a teď odejdou bez pozdravu
DavidLC Odesláno úterý v 16:51 Nahlásit Odesláno úterý v 16:51 Já už je vyhodil..., fakt to někdo dá doupy, máš tip?
Z. Paul Odesláno úterý v 17:13 Nahlásit Odesláno úterý v 17:13 Rest Day myslim ve Zlíně by Ti je podrazili Vibramem třeba 1
DavidLC Odesláno úterý v 17:28 Nahlásit Odesláno úterý v 17:28 před 13 minutami, Z. Paul napsal: Rest Day myslim ve Zlíně by Ti je podrazili Vibramem třeba Dík, jinak jsou fajn, nezničené.... a mám k nim vztah . Kouknu, pozeptám se.
xbraj19 Odesláno úterý v 17:30 Nahlásit Odesláno úterý v 17:30 @DavidLC jak píše kolega nahoře. Úplně to samé se mi stalo taky a ve Zlíně jsem je nechal podrazit vibramem a už slouží mnoho dalších let. 1
Pozorovatel Odesláno úterý v 17:41 Nahlásit Odesláno úterý v 17:41 Jen doplním, že už nějakou dobu ve Zlíně nejsou. RESTDAY Napajedelská 226 Otrokovice 765 02 Taky jsem tam kdysi dával Hanwag Alaska a po opravě vydržely dalších deset let. 1
Horhe Odesláno středa v 19:00 Nahlásit Odesláno středa v 19:00 Asi dva měsíce zpátky jsem si po mnoha letech znova pořídil Martensky. Nejsem z tý kvality dvakrát odvázanej, dávám jim rok, maximálně dva. 1
milda21 Odesláno čtvrtek v 13:00 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 13:00 Dnes mi z RestDay přišly opravené boty, tak jen na ukazku. Cca 5 týdnů čekačka.
vzduch Odesláno čtvrtek v 14:36 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:36 pro milda21: Jak ti po opravě sedí? Kdesi jsem četl, že výměnou podešve může dojít ke zmenšení velikosti boty.
horal Odesláno čtvrtek v 15:19 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:19 (upraveno) před 45 minutami, vzduch napsal: pro milda21: Jak ti po opravě sedí? Kdesi jsem četl, že výměnou podešve může dojít ke zmenšení velikosti boty. Může, jednou se mi to stalo. * nechal jsem si udělat i gumovou obsázku na Meindlech, možná tím se to stalo. zmenšily se o číslo Upraveno čtvrtek v 15:22 uživatelem horal
Pozorovatel Odesláno čtvrtek v 15:23 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:23 před 20 hodinami, Horhe napsal: Asi dva měsíce zpátky jsem si po mnoha letech znova pořídil Martensky. Nejsem z tý kvality dvakrát odvázanej, dávám jim rok, maximálně dva. Na netu jsem viděl, že lidi spíše dávají přednost Solovair právě kvůli kvalitě.
milda21 Odesláno čtvrtek v 21:02 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 21:02 před 6 hodinami, vzduch napsal: pro milda21: Jak ti po opravě sedí? Kdesi jsem četl, že výměnou podešve může dojít ke zmenšení velikosti boty. Tyhle nejsou pro mne, ale pár let zpět jsem nechal spravovat svoje a v pohodě, velikost se nezměnila.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se