zrno Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Taky uz jsem prezul na leto papuce od clarks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Chlapi, jak to můžete bez fuseklí nosit,... já vim, móda je móda, ale nezatuchnou vám ftom nohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Já dneska taky na boso a nohy nezatuchnou, mám v tom froté vložky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Ja radeji pujdu mimo hlavni modni proud, nez nosit tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Ja radeji pujdu mimo hlavni modni proud, nez nosit tohle Já asi taky. Podobné mokasíny jsem nosil v 15 letech, dnes bych se v tom asi cítil blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Myslel jsem ze se nohy budou potit,ale prekvapive se nepoti. A ve vhodne zvolenych ponozkach to take neni fau-paix ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Myslel jsem ze se nohy budou potit,ale prekvapive se nepoti. A ve vhodne zvolenych ponozkach to take neni fau-paix ;-) Fau-paix is when you don't know how to spell faux pas... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 m.n., omlouvá tě, že to nosíš jenom k pyžamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 hele ty clarksy jsou z kvalitní kůže a navíc vrchní část je perforovaná take hezky větraj :-) a když bude třeba prodavaj se přímo fusekle do mokasín. Ja mokasínám dlouho nemoh přijít na chuť , ale jezdím furt autem tak žabky nejsou to pravý ořechový a sandály jsou divný , tohle je jediná bota kterou si můžu vzít v létě naboso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Nevíte náhodou, jestli se dělaj ty Loakey v růžové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Ne, nedělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Když tak koukám na Giro d'Italia, tak věřím, že Itoši budou mít růžovejch botiček mraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Fau-paix is when you don't know how to spell faux pas... :-DA ja blbec se ptal kamose jak se to pise at to nenapisu blbe...no verit se uz da jen googlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Lloyd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Ty Lloydy s bílou podrážkou budou asi pohodlný, odkud jsou? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Koupil jsem je v Regensburg(u)Ty s gumou jsou fajn.Hnědé jsou na kůži a jsou také skvělé.Šok jsem zažil, když se ptam jak to jako je s tou kůží, říkám ze to asi moc nevydrží a neni to do mokra a paní prodavačka na me čučí jako puk a odpovídá" jsme lloyd, normálně to noste a když bude mokro tak je polozte na bok a nechte uschnout a obcas použijte impregnaci na podrazku"To zase cucim jako puk ja a vypravim paní o zážitcích některých z vás s obuvi loake a paní na me vejrá jako vejr a říká"normálně to noste a užívejte si je" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 neska sem nazul crocsky a doufam, ze je az do podzimu nezuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 A pritom takovej kvalitni clovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 neska sem nazul crocsky a doufam, ze je az do podzimu nezuju. to si do podzimu nebudeš mejt nohy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Myslim, ze Zmizik to vystihl presne. Tohle mi pripomina nouzovou obuv, provizorne vyrobenou ze stare pneumatiky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se