Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Kamil-to sou vesnický křupani :lol2: rolexy a crocsy,to sme to dopracovali :)

Oceňuji, že používáš adekvátní výrazy pro popis dotyčných individuí. :D

Ale fakt jsem je zkoušel nosit a potí se mi v tom noha jak "vrata od chlíva". A to normálně s pocením nebo zápachem nohou nemám vůbec žádné problémy. Naopak, na vojně mi ponožky vydržely ze všech nejdéle. Já když pantofle na léto, tak jedině kožený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Zas jak můžou ti pražáci vědět,jak se potí dveře od chlíva  :lol2:  :shutup:

Prázdniny v mládí jsem trávil buď na táborech nebo u několika babiček, strýců, apod. Ono i v Praze je to samej křupan. :lol2:

Nás, rodilejch Pražáků, narozenejch v Podolí, odkojenejch Vltavou a zocelenejch vyrůstáním a dětskejma bitkama na Žižkově, moc není.

Ale k tématu. Od sibiře bych to vůbec nečekal. Člověk, který nosí Cesare Paciotti i na procházku se psem. Ty Rolexy bych ještě přehlédl, ale Crocsy? A kofolu jsem měl doteď za slušnýho člověka. Kam ten svět spěje...

Odkaz ke komentáři

to mas tezky. ja mam rad mokasiny, mam jich mrte, ale jak to nazuju naboso, tak se mi lepi noha, poti, atd. mokasiny s ponozkama ke gatim jo, ale k sortkam si fakt ponozky do toho nevemu. takze kdyz du na chvilu, mokasiny naboso OK, ale celej den v tom je za trest..

btw, vcera sem je fakt vobjednal :D :D :D

fuck_zps00005a71.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

to mas tezky. ja mam rad mokasiny, mam jich mrte, ale jak to nazuju naboso, tak se mi lepi noha, poti, atd. mokasiny s ponozkama ke gatim jo, ale k sortkam si fakt ponozky do toho nevemu. takze kdyz du na chvilu, mokasiny naboso OK, ale celej den v tom je za trest..

btw, vcera sem je fakt vobjednal :D :D :D

Já to řeším tímhle:

post-147-0-10839700-1401101616_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...