Lion Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 (upraveno) není to nějaký už moc barevný? Upraveno 23. května 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Botas pitcho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Je fakt, ze v crocsech volit nepudu. Ale zpet do prace a zas je nazuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Je fakt, ze v crocsech volit nepudu. Ale zpet do prace a zas je nazuju No vidíš, takhle vypadáš skoro jak člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Dnesna akvizícia na leto. Pisu ze Pollini, netuším co to je zac, na nohe pohodlne, snad to daco vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 Dnešní kup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 A taky je máš s takovýma fajnýma odznáčkama? Ja je na svych retro crocsech samozrejme mam :-D:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 To tady sibiř zase spustil lavinu... Tak to radši černobílej cirkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 sou pohodlny, daj se umejt, dobre se v nich ridi.. jedu do ferony pro plechy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Presne, do prace ideal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Vy ste uchylny s Kroksama, sou to hnusny pantofle! Nosit v nejvetsim horku gumovy boty??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Kamil-to sou vesnický křupani rolexy a crocsy,to sme to dopracovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Kamil-to sou vesnický křupani rolexy a crocsy,to sme to dopracovali Oceňuji, že používáš adekvátní výrazy pro popis dotyčných individuí. Ale fakt jsem je zkoušel nosit a potí se mi v tom noha jak "vrata od chlíva". A to normálně s pocením nebo zápachem nohou nemám vůbec žádné problémy. Naopak, na vojně mi ponožky vydržely ze všech nejdéle. Já když pantofle na léto, tak jedině kožený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Zas jak můžou ti pražáci vědět,jak se potí dveře od chlíva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Zas jak můžou ti pražáci vědět,jak se potí dveře od chlíva Prázdniny v mládí jsem trávil buď na táborech nebo u několika babiček, strýců, apod. Ono i v Praze je to samej křupan. Nás, rodilejch Pražáků, narozenejch v Podolí, odkojenejch Vltavou a zocelenejch vyrůstáním a dětskejma bitkama na Žižkově, moc není. Ale k tématu. Od sibiře bych to vůbec nečekal. Člověk, který nosí Cesare Paciotti i na procházku se psem. Ty Rolexy bych ještě přehlédl, ale Crocsy? A kofolu jsem měl doteď za slušnýho člověka. Kam ten svět spěje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 to mas tezky. ja mam rad mokasiny, mam jich mrte, ale jak to nazuju naboso, tak se mi lepi noha, poti, atd. mokasiny s ponozkama ke gatim jo, ale k sortkam si fakt ponozky do toho nevemu. takze kdyz du na chvilu, mokasiny naboso OK, ale celej den v tom je za trest.. btw, vcera sem je fakt vobjednal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Sibiř, tohle řešim nízkejma fuskama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 No naboso chodit je fakt opruz-me se ohned udelaj puchejre nahore nad patou.Takze jedine nizky fusky,jak pise dlubix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 to mas tezky. ja mam rad mokasiny, mam jich mrte, ale jak to nazuju naboso, tak se mi lepi noha, poti, atd. mokasiny s ponozkama ke gatim jo, ale k sortkam si fakt ponozky do toho nevemu. takze kdyz du na chvilu, mokasiny naboso OK, ale celej den v tom je za trest.. btw, vcera sem je fakt vobjednal :D Já to řeším tímhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se