Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Viděl jsem několik GEOXů, do kterých vesele teklo.  Bylo to tím, že skrz otvory v podešvi se dovnitř dostal písek, kamínky a drobné nečistoty a vnitřní membrána se zničila. Ono to asi funguje v ideálních podmínkách, třeba v interiéru.

Ale stejně si myslím, že ten efekt je spíš symbolický a nevyváží cenový nárůst oproti stejné botě s běžnou podešví.

Pravda, v Geoxech nechodím ani na túry, ani na vodu :) , ale žena má lodičky, kozačky (nosí je ve sněhu v zimě) a já dvoje oblekovky a v pohodě.

V reklamě tvrdí, že do nich neteče, protože prý molekula vody je větší, než molekula "plynu/páry".

Tedy boty větrají, ale voda se do těch dírek v membráně nevejde.

Jestli je to pravda, to netuším, ale nikdy jsem v nich mokro neměl.

Tož tak :)

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak uz tu bylo napsano,prvni tyden se maji rozslapovat po par hodinach tak,ze prvni den pobudes hodinku v botach a kazdy dalsi den hodiny pridavas...takhle by se ti meli krasne proslapnout bez ujmy na zdraví. Pote by se meli nosit obden,protoze po celodennim noseni se musi nechat cca 24h vyschnout na cedrovem napinaku.

Odkaz ke komentáři

Pánové poradíte mi? Chci si koupit boty, klasický střih, něco v tomto stylu (http://www.vagabond.com/cz/GRAFTON-3762-101-27/) (http://www.vagabond.com/cz/HUSTLE-3763-101-52/). Chci v nich chodit v podstatě každý den a rád bych, aby mi chvilku vydržely. Proto asi nemá cenu to zkoušet u Bati. Loake jsou na mě trochu drahé, takže mi nezbude než lovit v konfekčních vodách. Má někdo zkušenosti s Vagabondem? Taky nejsou už nejlevnější, ale nevím jestli kvalita odpovídá ceně. Případně dají se takové klasické boty koupit někde jinde než Baťa/Humanic? 

Odkaz ke komentáři

... Chci v nich chodit v podstatě každý den .....

To není dobrý nápad, dobrý kožený boty je lepší střídat a nechávat den dva odpočnout...

Měj jsem jedny Vagabond a nebyly nic extra, myslím, že v týhle kategorii dělá třeba Clarks lepší botky. Nebo si koupit dvoje v Marks and Spencer ve slevě.

Odkaz ke komentáři

Pánové poradíte mi? Chci si koupit boty, klasický střih, něco v tomto stylu (http://www.vagabond.com/cz/GRAFTON-3762-101-27/) (http://www.vagabond.com/cz/HUSTLE-3763-101-52/). Chci v nich chodit v podstatě každý den a rád bych, aby mi chvilku vydržely. Proto asi nemá cenu to zkoušet u Bati. Loake jsou na mě trochu drahé, takže mi nezbude než lovit v konfekčních vodách. Má někdo zkušenosti s Vagabondem? Taky nejsou už nejlevnější, ale nevím jestli kvalita odpovídá ceně. Případně dají se takové klasické boty koupit někde jinde než Baťa/Humanic? 

Vagabondů jsem měl několik a vždy mi vydržely pěkně dlouho. Nikdy jsem se jich nezbavoval z důvodu třeba odlepení podrážky a podobných problémů. Pamatuji si, že mají krámek v nákupáku na Zličíně a vyplatí se počkat na slevy. 

Odkaz ke komentáři

Vagabondů jsem měl několik a vždy mi vydržely pěkně dlouho. Nikdy jsem se jich nezbavoval z důvodu třeba odlepení podrážky a podobných problémů. Pamatuji si, že mají krámek v nákupáku na Zličíně a vyplatí se počkat na slevy. 

Bohužel, já si koupil Vagabondy cca před dvěma měsíci, nosil tak obden a podrážka se mi na patě odlepila. Včera jsem koupil jako náhradu podobné Geoxy a ty Vagabondy jdu reklamovat. Jsem zvědavý jak to dopadne, na ty botky jsem si zvykl a byly/jsou fajn.

Odkaz ke komentáři

Bohužel, já si koupil Vagabondy cca před dvěma měsíci, nosil tak obden a podrážka se mi na patě odlepila. Včera jsem koupil jako náhradu podobné Geoxy a ty Vagabondy jdu reklamovat. Jsem zvědavý jak to dopadne, na ty botky jsem si zvykl a byly/jsou fajn.

Tak to je pech, koukám, že je to kus od kusu, nebo spíš model od modelu. Od té doby co jsem si koupil Laoke, tak skoro trpím, když mám na noze v práci něco jiného, třeba zrovna teď tenký lepenky z Alda... Skoro to vidím na druhý pár na střídačku.

Odkaz ke komentáři

Vagabondy jsem jedny tahal obden asi 5 let a jedny mám už tak 10 let a mám je dosud, plus k tomu několik dalších a naprostá spokojenost. Rozhodně vydrží více jak 3x déle než 3x levnější boty, takže se určitě vyplatí :)

Odkaz ke komentáři

Vagabondy jsem jedny tahal obden asi 5 let a jedny mám už tak 10 let a mám je dosud, plus k tomu několik dalších a naprostá spokojenost. Rozhodně vydrží více jak 3x déle než 3x levnější boty, takže se určitě vyplatí :)

jen jestli to není tím , že jseou z doby kdy ještě za něco stály ....

Odkaz ke komentáři

Jediné boty, které se mi mi zatím po letech nošení nerozpadly jsou Camperky (přes dva roky nosím celoročně bo v Praze zimu nemame) a Prabos - ty mám 15 let a furt drží. U těch Vagabondů mě to docela mrzí, jsou to moje první a i po slevě stály přes 2K, tak jsem doufal, že aspoň dva roky dají :( 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...