Radimk Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Červené kalhoty, modré boty, strakaté ponožky, ty oranžové tkaničky, to už tam snad i zapadne. Nepovažuju se za nějakou ultrakonzervu.. ale pokud se nejmenuješ Berousek a nejdeš do práce, tak mi to přijde trochu, no dost.. divné.Jinak boty k jeansům dobré, to zas jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Dobrej kousek, ale jelikož se evidentně nebojíš kombinovat, nebál bych se ani těch Lennoxů. Btw. měl jsem ten samej problém se Saharama, koupil jsem je, ale byly mi pekelně široký, vůbec neseděly a tak jsem je pustil. Pokud máš užší nohu, tak Lennoxy sedí úplně super, dobře se v nich chodí a guma celkem drží. Zvažoval jsem je, ale poměrně rychle jsem je zavrhl, ta oranžová podrážka mě nějak nenadchla, zvažoval jsem i Joe Brown Waxy na fotkách vypadají poměrně dobře, ale real byl zklamání. Bílá podrážka děsně masivní a to mi moc k těm botám nesedělo. Proto si nemůžu koupit ani třeba Red Wingy ač se mi některé kousky zamlouvají tak je zabíjí ta bílá guma . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Červené kalhoty, modré boty, strakaté ponožky, ty oranžové tkaničky, to už tam snad i zapadne. Nepovažuju se za nějakou ultrakonzervu.. ale pokud se nejmenuješ Berousek a nejdeš do práce, tak mi to přijde trochu, no dost.. divné.Jinak boty k jeansům dobré, to zas jo.v reálu není tak moc velký kontrast mezi tkaničkama a kalhotama, hodně to zvýraznuje filtr v instagramu. ponožky uplně super ladí k botám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Zvažoval jsem je, ale poměrně rychle jsem je zavrhl, ta oranžová podrážka mě nějak nenadchla, zvažoval jsem i Joe Brown Waxy na fotkách vypadají poměrně dobře, ale real byl zklamání. Bílá podrážka děsně masivní a to mi moc k těm botám nesedělo. Proto si nemůžu koupit ani třeba Red Wingy ač se mi některé kousky zamlouvají tak je zabíjí ta bílá guma .Jasně, v pohodě , hele ty ponožky jsou Gant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Jasně, v pohodě , hele ty ponožky jsou Gant? , ne-e, Happy Socks 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 , ne-e, Happy SocksSranda musí bejt. Toto jsou Gant, celkem podobné, proto jsem se ptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Musím se pochlubit zatím bez obrázku. Včera jsem byl po roce čekání u ševce Mravence na zkoušce bot. A je to neskutečnej pocit říkat si co a jak, kde to tlačí a kde se to má upravit. Za týden by měly být hotové tak sem hodím fotku. Super, teší ma vidieť, že budeš na fóre minimálne druhý, kto bude mať Mravencové boty :-) Možno sú tu ale i ďalší, no mlčia?. Teším sa na fotky! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemlic Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Musím se pochlubit zatím bez obrázku. Včera jsem byl po roce čekání u ševce Mravence na zkoušce bot. A je to neskutečnej pocit říkat si co a jak, kde to tlačí a kde se to má upravit. Za týden by měly být hotové tak sem hodím fotku. Tak to mě moc zajímá, těším se také na foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 http://www.cr7footwear.com/en/home/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Tak jsem si koupil tyhle adidasky,zatim se nosej super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) Pcho: Ty vypadaj dobře. Kde se takové botky dají pořídit? Z čeho to má podrážku? Upraveno 18. července 2014 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Dekuju, koupil jsem je v Metropoli na Zlicine. Podrazka je gumova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 (upraveno) Upraveno 21. července 2014 uživatelem Pcho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Alden Indy boots . Z obrazku nevypadaj, ale zive super a pusobi neuveritelne bytelne. Podrazka je cork-hybrid, muze do vody . Tak jsem je koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Pcho a KFL: Pánové oba máte fakt pěkný botky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Alden Indy boots . Z obrazku nevypadaj, ale zive super a pusobi neuveritelne bytelne. Podrazka je cork-hybrid, muze do vody . Tak jsem je koupil.Bomba spica! Takové bych taky moooc chtěl. Kde jsi koupil? V Londýně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 (upraveno) Bomba spica! Takové bych taky moooc chtěl. Kde jsi koupil? V Londýně?Jsem v US, tak jsem si je nechal objednat na vyzkouseni k mistnimu dealerovi Alden. Ale myslim, ze v EU je taky nekdo prodava, mrkni. V DE urcite, toho jsem si vsim. V CZ je maji Classic shoes, ale to jsem zjistil az pote, co jsem si je nechal poslat sem do Atlanty. Upraveno 22. července 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Aha, paráda. Tady v Norsku si o takových službách mužem nechat jenom zdát. Jediná dobrá značka, co tu funguje kapitalistickým způsobem je Ecco. Jinak je to bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se