Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Červené kalhoty, modré boty, strakaté ponožky, ty oranžové tkaničky, to už tam snad i zapadne. Nepovažuju se za nějakou ultrakonzervu.. ale pokud se nejmenuješ Berousek a nejdeš do práce, tak mi to přijde trochu, no dost.. divné.

Jinak boty k jeansům dobré, to zas jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrej kousek, ale jelikož se evidentně nebojíš kombinovat, nebál bych se ani těch Lennoxů. Btw. měl jsem ten samej problém se Saharama, koupil jsem je, ale byly mi pekelně široký, vůbec neseděly a tak jsem je pustil. Pokud máš užší nohu, tak Lennoxy sedí úplně super, dobře se v nich chodí a guma celkem drží.

Zvažoval jsem je, ale poměrně rychle jsem je zavrhl, ta oranžová podrážka mě nějak nenadchla, zvažoval jsem i Joe Brown Waxy na fotkách vypadají poměrně dobře, ale real byl zklamání. Bílá podrážka děsně masivní a to mi moc k těm botám nesedělo. Proto si nemůžu koupit ani třeba Red Wingy ač se mi některé kousky zamlouvají tak je zabíjí ta bílá guma .

Odkaz ke komentáři

Červené kalhoty, modré boty, strakaté ponožky, ty oranžové tkaničky, to už tam snad i zapadne. Nepovažuju se za nějakou ultrakonzervu.. ale pokud se nejmenuješ Berousek a nejdeš do práce, tak mi to přijde trochu, no dost.. divné.

Jinak boty k jeansům dobré, to zas jo.

v reálu není tak moc velký kontrast mezi tkaničkama a kalhotama, hodně to zvýraznuje filtr v instagramu. ponožky uplně super ladí k botám.

Odkaz ke komentáři

Zvažoval jsem je, ale poměrně rychle jsem je zavrhl, ta oranžová podrážka mě nějak nenadchla, zvažoval jsem i Joe Brown Waxy na fotkách vypadají poměrně dobře, ale real byl zklamání. Bílá podrážka děsně masivní a to mi moc k těm botám nesedělo. Proto si nemůžu koupit ani třeba Red Wingy ač se mi některé kousky zamlouvají tak je zabíjí ta bílá guma .

Jasně, v pohodě :cheers: , hele ty ponožky jsou Gant?

Odkaz ke komentáři

Musím se pochlubit zatím bez obrázku. Včera jsem byl po roce čekání u ševce Mravence na zkoušce bot. A je to neskutečnej pocit říkat si co a jak, kde to tlačí a kde se to má upravit. Za týden by měly být hotové tak sem hodím fotku. 

Super, teší ma vidieť, že budeš na fóre minimálne druhý, kto bude mať Mravencové boty :-)

Možno sú tu ale i ďalší, no mlčia?.

Teším sa na fotky!

F.

Odkaz ke komentáři

Musím se pochlubit zatím bez obrázku. Včera jsem byl po roce čekání u ševce Mravence na zkoušce bot. A je to neskutečnej pocit říkat si co a jak, kde to tlačí a kde se to má upravit. Za týden by měly být hotové tak sem hodím fotku. 

Tak to mě moc zajímá, těším se také na foto.

Odkaz ke komentáři

Bomba spica! Takové bych taky moooc chtěl. Kde jsi koupil? V Londýně?

Jsem v US, tak jsem si je nechal objednat na vyzkouseni k mistnimu dealerovi Alden. Ale myslim, ze v EU je taky nekdo prodava, mrkni. V DE urcite, toho jsem si vsim. V CZ je maji Classic shoes, ale to jsem zjistil az pote, co jsem si je nechal poslat sem do Atlanty.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...