Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

KFL- ty me strasis sakra,ani na chvili jsem nepomyslel na to,ze me treba nesednou,hlavne ze jsem byl pred mesicem v Drazdanech a tam nejhezci kram jakej jsem videl a plno red wingu...ne ja se na divam a nevyzkousim si je.Ale to jsem jeste nebyl tak nahlodanej,prislo to nahle,jako kdyz jsem jednoho zjistil,ze bez submarineru nemuzu zit

bude z tebe zálesák :-) ještě nějaký japonský džíny, flanelku, pletýnku, do ruky sekeru a je to, jo plnovous

Odesláno

Vcera jsem byl prijemne prevkvapen svymi Loake Buckingham. Nachodil jsem s nimi cca 20km za den po betonu, bolelo me lecos, ale chodidla byla jak v pokojicku.

Odesláno

Mas pravdu.

9111 nosim hodne, ale 875 nosim radsi, protoze jsou pohodlnejsi bych rekl.

Kazdopadne pokud si budu kupovat dalsi Red Wing, tak s jistotou 875. :thumbsup_anim: .

9111 máme podobně " jeté". Jak bys srovnal 9111 a 875? Které nosíš radši?

Odesláno

Jak často je potreba pri běžném nošení takovou "rekonstrukci" udelat a na kolik tak prijde?

Odesláno

Jak často je potreba pri běžném nošení takovou "rekonstrukci" udelat a na kolik tak prijde?

V Denimheads si myslím nechávaj posílat originál podrážky a tady ti to vyměněj za 1500Kč.

Odesláno

Organic, diky. Je bozi. Diky nemu je triple na inzerci. Za poslední tri roky najel jen asi 6tis km, jinak beru jen Scrama.

tl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...