Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zajímavý je, že u jednoho modelu píšou, že jsou o číslo větší a u druhýho, že to odpovídá. Jsem si objednal raději ty hnědáky..

Já mám ještě ty iron rangery a taky 43 - Denim Head chlapík při vyslovení 44 neváhal ani sekundu a volal "To je čtyřicet tři".

Odesláno

Omlouvám se, na foru už jsem utratil spoustu peněz za voloviny, ale můžete mi někdo shrnout co je na těch Reds tak zajímavého? Mě to hrozně připomíná tohlecto :D post-13539-1423498404,77.jpg

Odesláno

Já mám ještě ty iron rangery a taky 43 - Denim Head chlapík při vyslovení 44 neváhal ani sekundu a volal "To je čtyřicet tři".

Jo to by slo,no maj me prijit zejtra nebo ve stredu,tak asi pockam a uvidim.Radsi je nejdriv prubnu,treba me celkove nesednou jako KFLovi a 43 by pak nic nevyresila.

Odesláno

Tak jedeme dál, dnes jsem neodolal těmhle bordó, takže teď už mám vážně zákaz lízt kamkoli do krámů.

Odkial su ? Nad nejakymi burgundy potazmo co-respondent styl uz dlho rozmyslam.
Odesláno

Jako jo, neřeším cenu, příběh, ale ten vzhled prostě nevím, ten mě připomíná takové ty dětské mokasíny v kombinací s duchodkama :) ale tak jako je to jen můj názor a hlavně že se líbí Vám co je nosíte :)

Odesláno (upraveno)

předražená bota, nic víc za RW nehledej

Měl jsi tu botu z Minessoty někdy v ruce a podíval se na ní zblízka jak je udělaná? Nepopírám, že část ceny je marketing, ale podobně odolnou a ikonickou botu za bůra nenajdeš. Než abych si koupil za 3900 Salomon Vibram Goretex GTX STi, radši mám koženou botu, co chytá patinu a čím je starší, tím je hezčí. Podrážku vyměním za 1500 a jedu dál. Pět, sedm nebo deset let. Předražený mi přijdou Vibergy za 15 litrů, ale možná jen proto, že jsem je nikdy neměl a nedokážu posoudit.

edit: A jo, přiznávám, jsem důchodce. Táhne mi na padesát, jsem konzervativní, mám troje stejné gatě od různých firem, troje boty od jedné firmy, košile kupuju zásadně jedné značky. A věci nosím, dokud se nerozpadnou.

Upraveno uživatelem organic
Návštěvník Zmizík
Odesláno

RW: Mne se v tom ani v lete nepotej nohy, mam pocit, ze to dlouho vydrzi a libi se mi, jak to starne. Je to z kuze.

Odesláno

mám troje stejné gatě od různých firem, troje boty od jedné firmy, košile kupuju zásadně jedné značky. A věci nosím, dokud se nerozpadnou.

to si jak ja akurat ze ja mam trojo takmer rovnakych gatí od jednej firmy. Ináč zhoda :)
Odesláno

Presne jak pises.

Mam RW 875, 9111 a Chukka.

Mohu potvrdit, ze velikostne vsechny modely co mam mi vyhovuji jak maji (lepsi o pul cisla vetsi nez-li otlacene nohy a dvoje zakoupene v e-shop na internetu).

Mam nohu c. 42 a vsechny RW tez c. 42 (mozna RW jsou o pul cisla vetsi, ale vyhovujici a nekoupil bych mensi, protoze by to tlacilo).

Kazdopadne kdo si koupi zamerne vetsi, tak mu RW budou urcite vetsi a kdo zamerne mensi, tak mu mozna budou male nebo uplne presne.

RW: Mne se v tom ani v lete nepotej nohy, mam pocit, ze to dlouho vydrzi a libi se mi, jak to starne. Je to z kuze.

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Kluci, kde nejlépe ty RW objednat? Už to nevydržim dál číst....   mam hroznej strach se podívat do vlákna Barbour, to je to samý  :frusty:   :giljotiini:

Upraveno uživatelem dlubix
Návštěvník dlubix
Odesláno

Je to tu několikrát, vyzkoušej si je v denimheads, pak počkej na slevy na netu. Můžeš ušetřit 2-3 litry.

K vyzkoušení se neodhodlam a nemam na to ani čas. Ano, je tu dost odkazů,...  spíš jsem chtěl vědět, kterej shop je nejlepší (rychlost doručení, četnost slev atd.) Takže dík... :(

Odesláno

Kluci, kde nejlépe ty RW objednat? Už to nevydržim dál číst.... mam hroznej strach se podívat do vlákna Barbour, to je to samý :frusty: :giljotiini:

No tam rozhodně nekoukej, pokud se ti zamlouvají tyto boty tak u bund na tom budeš úplně stejně :)
Odesláno

Ja k tem RW dodam jeste to, ze je to fakt predrazeny:) Vzdycky jsem mel rad martensky, stale mam jeden par a nosim ho, ale kvalita stoji za prd. Myslim, ze stojej okolo trojky? Po cca trech letech prska podrazka, kuze na strane. Ale mam je rad, tak si je asi opet koupim. RW jsou cca mezi 7-8tis. Svoje mam tri roky. Nosim je dost casto. Taham je na motorku, do lesa se psama. Posledni dve ,,expedicky´´ jsem jel taky v RW a pohory nechal doma. A ty boty jsou cim dal lepsi:) Az je usoupu, necham vymenit podrazku za cenu jednech vansek a mam zase na par let klid. Takze se ty naklady vratej. Me teda ne, protoze si porad nejaky boty kupuju, ale kdybych chtel usetrit na botech, tak si ty predrazeny RW klido koupim, protoze je budu mit na x let a vlastne usetrim:) A vypadaj skvele:)

tl

Odesláno (upraveno)

Hlavně nevím proč se tady furt řeší cena a že je něco předražený.Zrovna tady na fóru,kdy náš koníček je zrovna celej předraženej jak prase.Pro někoho je 8 litrů za boty nic,pro někoho hodně.Každej ať si koupí na co má.Já nemám Lamborghini,ale kvůli tomu nebudu kvákat,že je předražený.

Upraveno uživatelem panedge

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...