Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 To je zase vlákno Čekám na otázky jaký toaletní papír používáte a jaké drtiče mrazu preferujete. Nosím Kanady vzor 60, pracovní obuv koženou kotníčkovou a kecky původem ZDA Partyzánske. To ti ty akciový kšefty asi moc nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Zaujimavé že nikto nespomenul Dr. Martens, alebo niečo tak pohodlné, ako sú klasické Desert Boots. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 To ti ty akciový kšefty asi moc nejdou náhodou kanady vůbec nejsou špatný když jde o to někoho dobře nakopnout, člověk má aspoň jistotu že při zpětném pohybu se botka nevyzuje a nezůstane zaseknutá v tělním otvoru. No a já doma,kde jsou koberce bos,kde nejsou tak jednoduché pantofle,takové ty z kožených pásků jako se nosily na vojně. Ven na lepší příležitosti jakési italské levné vycházkové polobotky. Na plesy a jiné lepší akce nechodím takže boty k obleku nemám. V práci klasické pracovní škrpály ale snížené-polobotky. Přece jen, ve šponách po kolena se nepohybuju. Na rytí zahrady gumáky blátošlapky. Ale ven,do města i do přírody botky zadveřovky od Garmische. Mám jedny letní a jedny zimní, letní pomalu dosluhujou ale maximální spokojenost pro moje použití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 ja nosim kecky lacoste, na zimu mam snehule hilfiger a jinak vetsinou polobotky fabi... hugo je taky ganz gut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Na zimu: něco od Olangu V létě: NikeSB Sálová obuv: Mizzuno,Umbro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 To ti ty akciový kšefty asi moc nejdou V tom je asi ten problém ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Tak oblekovky jsme viděli . A v čem chodíš v zimě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netvor Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 do terenu a ked je viac snehu v uliciach meindl island pro, inac celorocne tenisky garmont,merrell v lete salomon take perforovane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Mně se hrozně osvědčily botky značky Skechers (po našem skečry), mladá si je teď taky koupila a nemůže si pobyt v nich vynachválit, je to nějaká emerická značka, takže ne fšechno s emeriky bude šit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Mně se hrozně osvědčily botky značky Skechers (po našem skečry), mladá si je teď taky koupila a nemůže si pobyt v nich vynachválit, je to nějaká emerická značka, takže ne fšechno s emeriky bude šit Tak zrovna Skechers byly jedny z nejhorších bot, co jsem kdy měl. Každých 10 dní nošení byly o půl centrimetrů větší, hlavně širší. Po měsíci mi byly velké i v lyžařských ponožkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Tak oblekovky jsme viděli . A v čem chodíš v zimě? V krokouších se zalepenejma dírama Ale vážně - vždycky se modlím, aby zima nebyla a já mohl drandit ve svejch reebokách furt pryč. Někdy to nevyjde a vytáhnu kotníkový semišky. Když je nejhůř a už nad tím nejde mávnout rukou, tak opráším zateplený traktorky do půlky lejtka. Ale moc se u toho nebavím... Jinak mám ještě ve výzbroji kanady, bez kterejch do lesa nevlezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Tak zrovna Skechers byly jedny z nejhorších bot, co jsem kdy měl. Každých 10 dní nošení byly o půl centrimetrů větší, hlavně širší. Po měsíci mi byly velké i v lyžařských ponožkách To je dobré na opuchnuté nohy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Spíš by mě zajímalo, jestli někdo řešíte, abyste měli stejnou barvu bot, opasku a řemínku u hodinek, když vyrážíte v obleku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Tak zrovna Skechers byly jedny z nejhorších bot, co jsem kdy měl. Každých 10 dní nošení byly o půl centrimetrů větší, hlavně širší. Po měsíci mi byly velké i v lyžařských ponožkách Fakt? A nekoupils nějaký šikmovoký ? Jeden můj kámoš je má taky a noha je jak v bavlnce oba si pěkně chrochtáme když se potkáme, opravdu nejlepší a nejpohodlnější botky co jsem kdy měl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Já mám s touhle značkou také skvělé zkušenosti, mám je již třetí rok a žádný problém, ale vždy se někde najde nějaký ten zmetek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Fakt? A nekoupils nějaký šikmovoký ? Jeden můj kámoš je má taky a noha je jak v bavlnce oba si pěkně chrochtáme když se potkáme, opravdu nejlepší a nejpohodlnější botky co jsem kdy měl! Ne, šikmooký nebyly. Asi jsem měl jen smůlu na kus. Teda vlastně na pár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Chůze po městě - Timberland, Olympikus, Caterpillar K obleku - Baťa + nějaká Itálie Hory - Garmont, Olympikus Sandály - Olympikus Lezečky - Rock Pillar Běh - Mizuno, Asics Sálovky - Nike Doma - nic nebo něco od čongů K bazénu - od čongů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 V létě a na kratší vzdálenosti vycházkové kožené Josef Seibel Na běžné nošení hlavně na tvrdé mám zajímavou kombinaci sportovních a vycházkových Rockport z řady XCS. Dovezeno z US, v Evropě jsem je neviděl a za 80 dolarů není co řešit. K obleku černé polobotky, co jsem si nechal asi před 8 lety ušít v Hong Kongu. Jako pracovní boty na letním sídle a při outdoor akcích používám americké armádní jungle boots. Zkoušel jsem i klasické těžké kanady několika vzorů, ale nevyhovují mi. Sandály Olympikus a pak jedny chilské celokožené sandály, co jsem přitáhl ze služební cesty Co poslední dobou skoro vůbec nenosím jsou klasické sneakers (jak je to česky?). Nemám náladu pokaždé obcházet x obchodů, než najdu nějaké, které mi sednou a zároveň nevypadají pouťově nebo infantilně. Vyhovovala mi jedna řada od Pumy, ale už to nějakou dobu nedělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 (upraveno) Spíš by mě zajímalo, jestli někdo řešíte, abyste měli stejnou barvu bot, opasku a řemínku u hodinek, když vyrážíte v obleku ... budes se smat, ale ja to ladim, aby to sedlo. V zivote bych nesel v cernejch botach a hnedej pasek, ani naopak. dokonce sem si kvuli bilym keckam kacoste koupil bilej kozenej pasek.. jinak bryle a boty sou moje dalsi uchylky, no. Premyslim, ze bych si mel koupit asi dalsi dva botniky, A to sem nedavno delal cistku.. krokous iz da best:) a jinak na spinning Sidi a na squash Mizuno. Doufam, ze ted uz je zadavatel spokojen:D Upraveno 29. ledna 2008 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se