sibirnaya Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 ja kupuju onlne z itosky, doporucuju yoox.com - postovny gratis, do 14dnu se da zbozi vratit, posilaj UPS a obecne dobre vyresenej eshop..
vanderB. Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 (upraveno) V 30. 7. 2010 v 19:56, 'quest987' napsal: objednavate boty z venku?nebo nakupujete tady v cechach?premejslim nad edici adidas superstar 35th anniversary,ale nevim kde nejlepe koupit,mate nejake osvecene obchody na boty? ja tady http://size.co.uk jinak navrhuju, co takhle jiny adidasky nez ktery nosi pul naroda, he? edit: splet adresu Upraveno 1. srpna 2010 uživatelem vanderB.
railmaster Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Neviete prosím niekto, kde sa v súčasnosti vyrábajú Botasky?
vlasta66 Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Tady Adidas Italia 74 za dobrou cenu http://www.outletexpert.cz/obuv/panska/panske-boty-adidas-italia-74-kd086.html
filo-boxer Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 V 12. 8. 2010 v 9:07, 'railmaster' napsal: Neviete prosím niekto, kde sa v súčasnosti vyrábajú Botasky? Made in Czech Republic.
Columbus Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Obleky nenosím, do společnosti už nemusím takže volím pohodlí a obouvám zásadně výrobky Saucony (můžu doporučit), konkrétně Saucony ProGrid Paramount 2, Saucony ProGrid Paramount 3 a Saucony ProGrid Triumph 7.
eskimak Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 V 12. 8. 2010 v 10:51, 'Columbus' napsal: Obleky nenosím, do společnosti už nemusím takže volím pohodlí a obouvám zásadně výrobky Saucony (můžu doporučit), konkrétně Saucony ProGrid Paramount 2, Saucony ProGrid Paramount 3 a Saucony ProGrid Triumph 7. Columbus: behas? Rekreacne ci aj zavodne? Podla obuvy urcite, asi mame rovnakeho konicka
Columbus Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 V 12. 8. 2010 v 11:42, 'eskimak' napsal: Columbus: behas? Rekreacne ci aj zavodne? Podla obuvy urcite, asi mame rovnakeho konicka Závodně už ne, už jsem skončil, dřív jsem běhal hodně a hodně. Teď už jen vyklusávám, abych nezrezavěl. V závodních dobách jsem fasoval Nike a později Asics. Nyní už nedostávám pochopitelně nic a tak jsem přešel na Saucony, konstrukce boty mi vyhovuje, líbí se odpružení, nohy mám dost zničené a klouby v hajzlu.
eskimak Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 (upraveno) V 12. 8. 2010 v 11:59, 'Columbus' napsal: Závodně už ne, už jsem skončil, dřív jsem běhal hodně a hodně. Teď už jen vyklusávám, abych nezrezavěl. V závodních dobách jsem fasoval Nike a později Asics. Nyní už nedostávám pochopitelně nic a tak jsem přešel na Saucony, konstrukce boty mi vyhovuje, líbí se odpružení, nohy mám dost zničené a klouby v hajzlu. Tak to je super (EDIT: nemyslim tie znicene nohy a klby, myslim fakt ze si behal zavodne), gratulujem a zavidim - ja sa len tak potlkam okolo domu po par kilakoch... idem si teraz cez vikend prvykrat skusit polmaraton, tak uvidime ci to prezijem . V kazdom pripade, dik za tip, Saucony som este neskusal (zatial Nike - zla skusenost, a momentalne Asics Gel-3010 + Asics Gel Trail Sensor WR + Adidas Supernova Sequence GTX). A mam v plane dalsie boty na asfalt kedze na leto mam len 1 vhodne - urcite sa mrknem aj na Saucony. ...len ci ich niekde v BA najdem... Upraveno 12. srpna 2010 uživatelem eskimak
raven Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Tušíte, kde se dají u nás sehnat boty zn. Loake? Nechce se mi je objednávat přes net.
Chorche Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 V 1. 8. 2010 v 8:58, 'sibirnaya' napsal: ja kupuju onlne z itosky, doporucuju yoox.com - postovny gratis, do 14dnu se da zbozi vratit, posilaj UPS a obecne dobre vyresenej eshop.. Super stránky, díky za tip
noviisek Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 v současné době trévím nejvíc času v těchto botkách. V hale jsou super pohodlné
Skalamander Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Pánové, dneska jsem si zkoušel boty od Bugatti, které měly koženou podrážku (podpatek guma) a prodavačka mi říkala, že s nimi můžu pouze do interiéru, rozhodně nesmím na vlhký povrch nebo asfalt. Může mi to někdo tady potvrdit nebo vyvrátit. Nemám s koženými podrážkami žádné zkušenosti. Chtěl bych je na běžné denní nošení.
mechano Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 V 19. 11. 2010 v 9:08, 'Skalamander' napsal: Pánové, dneska jsem si zkoušel boty od Bugatti, které měly koženou podrážku (podpatek guma) a prodavačka mi říkala, že s nimi můžu pouze do interiéru, rozhodně nesmím na vlhký povrch nebo asfalt. Může mi to někdo tady potvrdit nebo vyvrátit. Nemám s koženými podrážkami žádné zkušenosti. Chtěl bych je na běžné denní nošení. Na běžné nošení se asi víc hodí nějaká umělotina nebo guma. Prostě je odolnější. A v kontextu s dvouletou zárukou už paní radši straší předem. Zkušenost?
Donuts Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Pokud je budes nosit denne, tak dyl nez 6-8 mesicu nevydrzi.
Viktor Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 V 19. 11. 2010 v 9:44, 'Donuts' napsal: Pokud je budes nosit denne, tak dyl nez 6-8 mesicu nevydrzi. Nosit denně stejný boty není dobrý nápad. Chce to aspoň dvoje střídat. Mně boty s koženou podrážkou moc nevyhovují, chvíli trvá, než se vyšlápnou, a po tu dobu v nich (moje starý) nohy bolí. Nějak mi to po čtyřicítce začalo vadit. Do městských ulic v loňský zimě plných slaných sněhových sra.ček kožená podrážka taky není nic moc. Dobrých polobotek s gumovou podrážkou bohužel zas tak moc není, nosíval jsem Clarks (šitý, ne lepený), ale nějak přešli na volnočasový botky a polobotek už moc nedělaj.
miccalek Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Já jsem si tudle přímo ve Slavičíně koupil Prabos Condoriri GTX (chtěl jsem Tundry nebo Annapurny, ale ani jedny mně nesedly, respektive vždycky jenom jedna, páč mám nesouměrné hnáty) a chci si je přes zimu prošlápnout, ať mám ty pohorky trochu nachystané.
Donuts Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Viktor: to byl pouze muj odhad. Nosit kazdy den stejne boty je celkem prasarna, momentalne stridam 6 paru oblekovek. Nejstarsim je pres rok a podrazka uz je celkem jeta, ale driv nez je pri tehle frekvenci stridani prochodim uplne tak je stejne vyhodim, protoze uz na nich bude opotrebeni videt i na jinych mistech nez je podrazka. Ale jak rikam, i kdyz bude nosit dva pary na stridacku, tak kozena podrazka vic nez rok nevydrzi ani nahodou. Nutno podotknout, ze takove reklamace se pochopitelne neuznavaji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se