Traveller Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Caterpillar Warren Black Leather Mens Boots - z ebay.co.uk - prodejce legendfootwear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Letos jsem byl nucen si koupit boty na zimu... Jsou to Alpine Pro Spider PTX II - nosím je téměr denně, k casual oblečení jsou akceptovatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 salamon xa pro3d a xt wings:),keen targhee,na běhání asics gel nimbus, na squash asics gel blade a do hor trezzeta a na zimu salamon beluha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 salamon xa pro3d a xt wings:),keen targhee,na běhání asics gel nimbus, na squash asics gel blade a do hor trezzeta a na zimu salamon beluha to je hebrejsky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 ... Supra Footwear? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 A Bugatti v Praze? Velký výběr měli v Břehové, ale tu prodejnu nedávno zavřeli. V ostatních Bugatti buticích nic moc není a v Humanicu mají taky vždycky jenom pár kousků. dobre se nakupujou v karlstadu v drazdanech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Supra Footwear? Jo jo, Supra, ťapky pro skejťáky, ale tenhle model se mi líbil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Mě se jejich design právě celkově líbí, škoda že u nás víceméně nejsou k sehnání. Možná v krámech na skate, ale tam zase nikdo nedostane mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Ja si z USA privezl tyto Rockporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 dnes garmont dragontail Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Ja ti robim konkurenciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Mě se jejich design právě celkově líbí, škoda že u nás víceméně nejsou k sehnání. Možná v krámech na skate, ale tam zase nikdo nedostane mě Jo jo, narazil jsem na ně omylem v Itálii v normálnim krámě, ve skejtu jsem ještrě nebyl:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Máte někdo zkušenost s Vibram fivefingers? strašně se mi to líbilo, ale neměli bohužel mojí velikost, abych si to mohl osobně vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Máte někdo zkušenost s Vibram fivefingers? strašně se mi to líbilo, ale neměli bohužel mojí velikost, abych si to mohl osobně vyzkoušet Já ne, ale docela by mě zajímalo, jak s touhle slabou skořápkou funguje šlápnutí na hřebík, na střep, na ostrý kámen, nebo ukopnutí se o kámen, když už ten marketing je dělanej na outdoor. Jinak mi to přijde být úchylný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Dneska dorazily tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Máte někdo zkušenost s Vibram fivefingers? strašně se mi to líbilo, ale neměli bohužel mojí velikost, abych si to mohl osobně vyzkoušet Ja si so svojou vahou nejako neviem predstavit behat v tomto... Inak momentalne Asics Gel-3010, Adidas Supernova Sequence GTX, Asics GEL-Trail Sensor WR, Nike zoom shox experience 2, New Balance 1224, New Balance 1225. NB-1224 su asi najlepsie topanky v akych som zatial behal. 1225 budu mozno lepsie no mal som ich na nohach zatial len 2x, tak uvidime casom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Ručně vyráběnou, ale cenově dostupnější obuv pod značkou ?OSMANY LAFFITA CITY EXCLUSIVELY AT SALAMANDER? najdete od dubna v prodejnách Salamander. Ke každému páru obuvi obdržíte sluneční brýle z kolekce Osmany Laffita Eyewear!* *Nabídka platí do vyčerpání zásob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Do spoločnosti a na skúšky Bugatti Ronaldo SEM a do ulíc, na bežné nosenie Nike High Dunk, niečo na tento štýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Puma, Prabos, Meindl, Baťa, Salomon... kdy založíme vlákno s toaleťákem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se