Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Zpracování tak na úrovni timberland, cena polovicni. doma sem v nich chvíli pochopil a zdaji se mi i pohodlnější než moje timberlandy, ale až praxe ukaze... Má to 3 do sebe zasunuty jazyky (to sem ještě na botách neviděl, asi inspirované nějakým a starým a pohorkama) a dají se rychle a jednoduše obouvat a sundavat díky háčkům na tkanicky v což sem doufal, protoze to me prudi u vsech ostatnich vysokych bot co mam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník cecil

Pánove potřebuji nutně nejakou kvalitni oblekovoou ale i riflovou botu.Nejlepe černou.Zaujaly mne tyto Loake 205b.Chci se zeptat na zkušenostmi s nimi.Nohu mam myslim zcela normalní ani uzkou ani širokou a ani vysoký nárt jak je to u teto obuvi vlastně s těmi šířkami?Predem díky za odpoved.

Odkaz ke komentáři

to Cecil : mam Loaky jak šité v Angilii tak v Indii. U těh z indie , které mám s koženou podrážkou musím poznamenat, že oproti nim se rychleji prošoupavá oproti Anglickým. Pak mám z Indie model na gume a ty jsou ok. Ale jak píše Frantik: když je to tradiční anglická značka chce to ať jsou boty šité v anglii.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...