efreeti Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Po pár měsících od nákupu sem konečně vytahnul z krabice, navoskoval a připravil na sezónu. Redwing to nejsou, ale má to tu "správnou" podrážku a staly asi tak čtvrtinu. Podotykam že je mám do města ne do Himálají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 efreeti- krasny pohorky!moc pekny boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Taky se mi líbi. Co jsou zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) http://www.spartoo.cz/tablet/Caterpillar-MENS-SHERMAN-x218812.php Akorat se furt se nemůžu rozhodnout jestli tam dát červený nebo hnědý tkanicky ? Upraveno 2. října 2015 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Fajna cena... vypadaji kvalitne. Jinak rozhodne cervený, mají větší koule ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Zpracování tak na úrovni timberland, cena polovicni. doma sem v nich chvíli pochopil a zdaji se mi i pohodlnější než moje timberlandy, ale až praxe ukaze... Má to 3 do sebe zasunuty jazyky (to sem ještě na botách neviděl, asi inspirované nějakým a starým a pohorkama) a dají se rychle a jednoduše obouvat a sundavat díky háčkům na tkanicky v což sem doufal, protoze to me prudi u vsech ostatnich vysokych bot co mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Dnes Loake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) Poslední den ve stávajícím officu. V pondělí už do nový budovy. To bude jízda. Na rozloučenou Cheaney Tenterden. Upraveno 2. října 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Dneska asix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Zas tam penedžu nemáš na tých galetach selváš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 HH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Poslední den ve stávajícím officu. V pondělí už do nový budovy. To bude jízda.Na rozloučenou Cheaney Tenterden.Ještě mi řekni, ze je to na Butovicich a zjistíme, ze jsme sousedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 To vypadá na BBC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Ještě to taky může být The Park - zvlášť jestli to v rohu místnosti mezi příčkama je kulatej sloup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 HHKdyby sis zavazoval tkaničky, tak nechodíš domů s rozbitými koleny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Pánove potřebuji nutně nejakou kvalitni oblekovoou ale i riflovou botu.Nejlepe černou.Zaujaly mne tyto Loake 205b.Chci se zeptat na zkušenostmi s nimi.Nohu mam myslim zcela normalní ani uzkou ani širokou a ani vysoký nárt jak je to u teto obuvi vlastně s těmi šířkami?Predem díky za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Tahle rada je myslím vyrobena v Indii, což by me u anglické znacky bot stvalo. Je to asi debilni důvod, ale....,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Tak to na ni s...,protoze Loake bych rád made in england.Diky za radu pujdu do vyšší řady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 to Cecil : mam Loaky jak šité v Angilii tak v Indii. U těh z indie , které mám s koženou podrážkou musím poznamenat, že oproti nim se rychleji prošoupavá oproti Anglickým. Pak mám z Indie model na gume a ty jsou ok. Ale jak píše Frantik: když je to tradiční anglická značka chce to ať jsou boty šité v anglii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Presne tak muzes mi poradit ktery jsou ty engliš?Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se